-nick- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πήρα μια σακούλα nesquik να πιουν και τα δισέγγονά μου. Ορίστε τα καλά της δουλειάς. Σουπερμαρκετ?
evabb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Τρέλα η μπισκοτόκρεμα είναι πολύ καλύτερη. ορίστε μια αλάνθαστη μέθοδος για να καταλάβεις ποιος έχει τεκνοποιήσει η έστω έχω μωρά στο κοντινό του περιβάλλον.
-nick- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Όχι. καφετερια? Γαμωτο πρεπει να διαβασω τουλαχιστον 150 σελιδες Η/Μ Πεδια μεχρι την τεταρτη
Pantelwolf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Άν έχει σχέση με τη νεστλέ πες τους οτί είναι και πολύ μαλάκες. Όταν ήμασταν παιδάκια μασκότ και σήμα του Νεσκουικ ήταν ο Κουικάρας Ε, οι παπάρες αποφάσισαν να τον αλλάξουν με τον ξενέρωτο γκεη φλώρο τον κουίκη. Αντιγράφω από easypedia > Η τελευταία διαφήμιση με τον Κουικάρα (η οποία παίχτηκε και στην Ελλάδα) τον έδειχνε σε ένα σταθμό τρένου να συστήνει τον Κουίκι στα παιδιά και να φεύγει με το τρένο. Καθώς τα παιδιά τον αποχαιρετούσαν, κάποιος έκλεβε το Νεσκουίκ και αυτήν τη φορά τη λύση έδινε ο Κουίκι. Σύντομα η διαφήμιση παιζόταν σε συντομότερη εκδοχή, χωρίς τον αποχαιρετισμό του Κουικάρα. Και έλεγε ο κουικάρας οτι παει σε ταξίδι και να τους προσέχει ο φλωρούμπας μέχρι να γυρίσει. Και εγώ περίμενα, και περίμενα, χρόνια ατέλειωτα να γυρίσει ο Κουικάρας. ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΤΕ. because FUCK YOU childhood heroes. Είχα επι χρόνια τα νεύρα μου και μάλιστα σταμάτησα το νεσκουηκ μετά κανα δυο χρόνια εξαιτίας του περιστατικού. Και τώρα το έψαξα και υπήρχαν λέει μαζικές αντιδράσεις σε Ελλάδα και Γαλλία. Διαβάστε οι Γαλλομαθείς
viper2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Άν έχει σχέση με τη νεστλέ πες τους οτί είναι και πολύ μαλάκες. Όταν ήμασταν παιδάκια μασκότ και σήμα του Νεσκουικ ήταν ο Κουικάρας Ε, οι παπάρες αποφάσισαν να τον αλλάξουν με τον ξενέρωτο γκεη φλώρο τον κουίκη. Αντιγράφω από easypedia > Η τελευταία διαφήμιση με τον Κουικάρα (η οποία παίχτηκε και στην Ελλάδα) τον έδειχνε σε ένα σταθμό τρένου να συστήνει τον Κουίκι στα παιδιά και να φεύγει με το τρένο. Καθώς τα παιδιά τον αποχαιρετούσαν, κάποιος έκλεβε το Νεσκουίκ και αυτήν τη φορά τη λύση έδινε ο Κουίκι. Σύντομα η διαφήμιση παιζόταν σε συντομότερη εκδοχή, χωρίς τον αποχαιρετισμό του Κουικάρα. Και έλεγε ο κουικάρας οτι παει σε ταξίδι και να τους προσέχει ο φλωρούμπας μέχρι να γυρίσει. Και εγώ περίμενα, και περίμενα, χρόνια ατέλειωτα να γυρίσει ο Κουικάρας. ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΤΕ. because FUCK YOU childhood heroes. Είχα επι χρόνια τα νεύρα μου και μάλιστα σταμάτησα το νεσκουηκ μετά κανα δυο χρόνια εξαιτίας του περιστατικού. Και τώρα το έψαξα και υπήρχαν λέει μαζικές αντιδράσεις σε Ελλάδα και Γαλλία. Διαβάστε οι Γαλλομαθείς παιδικα τραυματα
kuzko21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Τωρα αρχιζει και κανει κατι. Με φουτερ και μπλουζα γυρναγα μεχρι τωρα. φτυχως μαζευτηκα σπιτι.
freedubus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Νέσκουικ; Δεν τρώω ποντικοφάρμακο καλύτερα; Τελευταία φορά που ήπια γάλα με νέσκουικ πριν 1-2 χρόνια, με έπιασε επικό χέσιμο διαρκείας.
YiN Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 καφετερια? Γαμωτο πρεπει να διαβασω τουλαχιστον 150 σελιδες Η/Μ Πεδια μεχρι την τεταρτη Τσου =ρ Και επίσης πάντελ, δεν νομίζω ότι μπορώ να σε εξυπηρετήσω =ρ
caution Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3wtbPPAZZx8&ob=av2n μου χαϊδεύει τον εγκέφαλο αυτή η loopα ρε πούστη μου - τα σωστά bpms
Προτεινόμενες αναρτήσεις