Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κάψιμο στη σούφρα απ το δαιμονικό μπυροσκατό;

Κάψιμο όχι αλλά χέζω εύκολα τα πρωϊνά με 1 καφεδάκι!

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

όχι περισσότερο από τον απογευματινό ύπνο. Όχι.

ετσι ετσι, ενα θρεπτικο 3ωρακι και ξυπνας αλλος ανθρωπος

Εμενα μαρεσει το χανγκοβερ σε λογικα πλαισια

το κακο ειναι το στομαχι, η μπυρα παντως δεν σου γαμαει το στομαχι οπως το κρασι, τουλαχιστον σε εμενα.

Σοκολάτα καυτή,απόλαυση.

Wicked-Hot-Chocolate.jpg

εσυ θα μας πεθανεις ε; θα παω να παρω πλακες να φτιαξω home made real thing σαν αυτο στην φωτο.

Δημοσ.

το κακο ειναι το στομαχι, η μπυρα παντως δεν σου γαμαει το στομαχι οπως το κρασι, τουλαχιστον σε εμενα.

Ακριβως! Σαλονικα εκανα ασχημο μεθυσι με λευκο κρασι (γαμος γαρ), ξερασα αλλα ευτυχως ηταν μια φορα και εξω , αλλα την αλλη μερα ειχα πονοκεφαλο ζαλαδα και παραπανουμενο στομαχι, εστρωσα το βραδυ μετα την πιζζα

Δημοσ.

Ακριβως! Σαλονικα εκανα ασχημο μεθυσι με λευκο κρασι (γαμος γαρ), ξερασα αλλα ευτυχως ηταν μια φορα και εξω , αλλα την αλλη μερα ειχα πονοκεφαλο ζαλαδα και παραπανουμενο στομαχι, εστρωσα το βραδυ μετα την πιζζα

νομιζω αν τρως ταυτοχρονα μαζι με το κρασι (κι εμενα το λευκο μου κανει την ζημια) βοηθαει πολυ ωστε την αλλη μερα να μην θες να κανεις δωρεα το στομαχι σου. Παντως δεν ξερω τι σκατα σερβιρουν στους γαμους στον τελευταιο που πηγα κι εγω το κρασι ηταν σκατε, το λεγαμε κι εγω κι ο πατερας μου. :mad:

Δημοσ.

Και πανω που νομιζα οτι ειχα πιασει πατο (για 2η φορα φετος) ηρθε και 3η φορα η πιπα.

ρε πάμε να αυτοκτονήσουμε παρέα τρώγοντας γκουρμεδιές μέχρι να σκάσουμε;

Δημοσ.

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ τα ΚΑΠΣ λοκ

Λες την μαλάκο που με είχε κλείσει ε; Δίκιο έχεις! Και πήγε να μου κάνει και τσαχπινιές το βλαμμένο, τύπου "έχω μουνί άρα όλα μου συγχωρούνται"... πάρε κοπέλα μου το κουβαδάκι σου μην σου μουντάρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...