salliara Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 βλεπω icarly και τρωνε τωρα κατι παστες μηλοπιτες τι ειναι αυτα εκει και εχω ξελιγωθει τωρα παλι πω
athlios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Αυτα τα νταηλικια δε τα σηκωνω να ξερεις. θα μιλας καλα
Aplostra Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ξεφορτωσε λιγη μαγκια... αλλοι την έχουνε μπόλικη και αλλοι καθόλου,τι να κάνουμε Άντε καληνυχτες ταξιδεύω αυριο
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 γνώρισέ τες σε μένα πάντελ. Είμαι και ποιο κοντά ηλικιακά...
insomniaK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχουν φορές που γνωρίζουμε πως έχουμε δίκιο, αλλά παραφερόμαστε στην προσπάθεια μας να το αποδείξουμε με αποτέλεσμα να μένουμε με μία αίσθηση σκατού στο στόμα.
leftermann Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Που θα ψαρεψεις? Τωρα πρεπει να εχει και καλαμαρια. παπάργια μάντολες. Αέρας και κρύο. Ψάρεμα γιοκ, αλλά τουλάχιστον κοιμήθηκα Εις τον κόλπον της ευλογημένης Ιερισσού θα ψαρεύαμε, στην σκιά του Άθωνα και των μοναστηριών του. Ίσως το απόγιομα. Κατατάλλα, ζεστή καφεδιά μπροστά στο παραθύρι, με θέα την αφρισμένη θάλασσα. Χωριό γαμώ την πουτάνα μου, γαμώ και την πόλη μου γαμώ. Δεν ξέρω πώς δουλεύει η γουέμπκαμ αυτού του κάβουρα, να ανέβαζα μια φωτογραφία. Καλημέρα σας.
apd453 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα. http://www.youtube.com/watch?v=RvkxEZUSsk8&feature=related
jason_rethymno Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 βλεπω icarly και τρωνε τωρα κατι παστες μηλοπιτες τι ειναι αυτα εκει και εχω ξελιγωθει τωρα παλι πω πάστες μηλόπιτες ή παστές μηλόπιτες;Βάζε τόνους.σαλιαρούλα.Επίσης Με γεια το κούρεμα. Επίσης η κατσαρίδα σε κυνηγάει ακόμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις