Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγγλος πολιτης δεν φωναζες τοσο καιρο πως εισαι; ναι η οχι;

Ειμαι κατά το δοκούν κ ότι με συμφέρει.Τυπικά έχω διπλή υπηκοότητα Ελληνικη/Βρετανική.Η ζωή μου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με τις ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ.Hell, I am even posting in a Greek forum!

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τι να σχολιάσω εδώ, βλέπεις παντού εχθρούς. Τι σε αμποδίζει να ανοίξες Μαρινόπουλο στη Γερμανία; Τόσες μικρές ευρωπαικές χώρες το κατάφεραν.

Με λίγα λόγια, κανείς δεν σου χρωστάει τίποτα. Μόνος σου γκρεμίζεις, μόνο σου χτίζεις.

Αν πιστευεις ότι η οικονομία της Ελλάδας μπορει να επιβληθεί σε αυτη της Γερμανίας τότε εντάξει...

Δημοσ.

Έχεις σκάσει ε. ;ρ Φαντάζομαι θα 'χεις μαζέψει έναν σωρό φωτογραφιών που σου ουρλιάζουνε να τις ποστάρεις στο αντίστοιχο τόπικ. Ξαπλώνεις τα βράδια και ακούς τις απελπισμένες τους φωνές που σε τρελαίνουν, καρτερώντας κι αυτές την εξιλέωση.

Υπομονή καημένη μαφάλντα, υπομονή..

tumblr_lht5qjYp6F1qbbx6jo1_500.jpg

tumblr_lhsltp65zV1qc88vro1_500.jpg

Δημοσ.

Αν πιστευεις ότι η οικονομία της Ελλάδας μπορει να επιβληθεί σε αυτη της Γερμανίας τότε εντάξει...

Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Φιλανδία, Ελβετία, Νότιος Κορέα κτλ, τα έχουν καταφέρει. Δεν χρειάζεται να παραγείς βαριά βιομηχανία, πολλές φόρες χώρες βρήκαν τον δρόμο τους αλλιώς.

Ακόμη και η Τουρκία....

Δημοσ.

hallo everybody!

Δεν χορταίνω να βλέπω ειδήσεις σήμερα!

Εεεεπ καβλώς τον. Ελπίζω να μην δούλεψες και σήμερα...

Δημοσ.

Εεεεπ καβλώς τον. Ελπίζω να μην δούλεψες και σήμερα...

όχι ρε τρελέ. Στο χωριό είμαι, στην μανούλα. Περιποίηση μανούλας, άλλο πράγμα. Θα καζανιάζαμε και τσίπουρο αύριο, αλλά δεν είναι έτοιμο το κρασί, οπότε θα ξανάρθω το άλλο ΣΚ, χουχου! Και βλέπω από το μεσημέρι και το κάζο του προεδράρα και των λοιπών και γελάω χαιρέκακα!

Δημοσ.

Ωραίος ο μπαίχτης... Όντως έχεις δίκιο. Τέτοια διασκέδαση καιρό είχαν να μας προσφέρουν οι πολιτικοί...

Δημοσ.

έτσι. Και η Σαλλλονίκη πρωτοστατούσα. Μπουγάτσα με Παπούλια.

Είναι το αβγό γνωστό avoid για τα μικροκύματα και δεν το ξέρω;

Ναι. Σε κάθε μορφή, πλην χτυπημένου για ομελέτα. Μόνο έτσι μπορείς να το βάλεις στα μικροκύματα.

Δημοσ.

Είναι το αβγό γνωστό avoid για τα μικροκύματα και δεν το ξέρω;

όπου κι αν σταθείς, ο,τι κι αν σκεφτείς

θα σαι γηηηηηητεεεεεευτηηηηηηής!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...