Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Οικογενειακός φίλος έσκασε με maserati. Πω. Μούρθε να του τη σπάσω. Μαλάκα εντάξει, πού πας; Εχει καμια κορη που να βλέπεται;
freedubus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Έχει. 4-5 χρονών. Ντάξει δεν τον κατηγορώ, ούτε κάνει κάτι κακό. Απλά μου φαίνονται προκλητικά κάτι τέτοια στις μέρες μας και με όσα γίνονται.
marios_geo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Τώρα μιας έπιασε ο πόνος για την εθνική κυριαρχία; Όταν περνάμε πακέτα ντελορ και τα κοινωνικά πλαίσια στήριξης ήταν καλά; Όταν υπό γράφαμε για το μααστριχτ; Τη στεναχώρια που νιώσαμε όταν δεν πέρασε το Ευρωσύνταγμα; Και θα έρθουν τώρα οι κουροφραγκοι να μας που τι θα κάνουμε; Εμάς, την Ελβετία του Νότου; Με τα άριστα σχολεία μας, την ανεπανάληπτη υγεία το διαφανες κράτος; Εμείς που δεν ξέρουμε τι θα πει διαφθορά; Κύριοι, το μεγάλο φαγοπότι τελείωσε. Εσείς που κάνετε σχόλια ενάντια στην Αγγλία, Γαλλία ή Γερμανία τολμάτε να συγκρίνεται τη ζωή εδω και εκεί; Κάτι κάνουν καλα μάλλον.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Αφού φίλε τοξοβόλε δεν έχεις ιδέα τί υπεγράφη υπό του τότε υπουργού οικονομικών με την περίφημη "Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης" το 2010, ανάτρεξε στο αυτούσιο κείμενο. Θα το βρεις πανταχόθεν εις το διαδίκτυον. Εκτός από αυτό θα μπορέσεις να βρεις και αναλύσεις συνταγματολόγων για να πειστείς -αφού τα δικά μου σχόλια μάλλον συμπεριλαμβάνονται στις παπάτζες, στους λαϊκισμούς, στις τρομοφοβίες, στη φτήνια- για τον δρόμο που άνοιξε για να σακατευτεί ανεπανόρθωτα όποιος κάνει το λάθος και συνεχίσει να παραμένει κάτοικος Ελλάδας τις επόμενες δεκαετίες, και δεν έχει ούτε οικονομικές, ούτε άλλου είδους πλάτες. Καλό θα ήταν τη συγκεκριμένη μελέτη σου στο διαδίκτυο να μην την κάνεις το ίδιο πρόχειρα όσο εξέφρασες γνώμη. Ναι,εσένα περίμενα για να διαμορφώσω απόψη.Παπαρίες στη νιοστή τα μικροκομματικά tantrums περί απώλειας εθνικής κυριαρχίας κ στη τελική η Ελλάδα κ η Βρετανία κ όλες οι χώρες στην ΕΕ είναι σαφές οτι ΠΡΕΠΕΙ να απωλέσουν εθνική κυριαρχία σε μια ομόσπονδη Ευρώπη όταν με το καλό μας έρθει
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Έχει. 4-5 χρονών. Ντάξει δεν τον κατηγορώ, ούτε κάνει κάτι κακό. Απλά μου φαίνονται προκλητικά κάτι τέτοια στις μέρες μας και με όσα γίνονται. Μικρη είναι :\ από την αλλη μπορεις να την καλοπιάνεις με γλυφιτζουρια κλπ και σε 10-11 χρονακια, να εχεις και συ μαζερατι Ναι,εσένα περίμενα για να διαμορφώσω απόψη.Παπαρίες στη νιοστή τα μικροκομματικά tantrums περί απώλειας εθνικής κυριαρχίας κ στη τελική η Ελλάδα κ η Βρετανία κ όλες οι χώρες στην ΕΕ είναι σαφές οτι ΠΡΕΠΕΙ να απωλέσουν εθνική κυριαρχία σε μια ομόσπονδη Ευρώπη όταν με το καλό μας έρθει lol.. Λαθος topic, αυτό με τα ανέκδοτα ειναι εδω http://www.insomnia.gr/topic/633-%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%ba%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%af-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%b5%cf%89%cf%86%ce%bf%cf%81/page__st__8800
KilliK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ναι σιγά που θα απολογηθούμε κιόλας για την επιλογή μας να ζούμε εξωτερικό ή για το στυλιστικό μας γούστο.Κλαιν.Μάγκας ήμουν στην τελική που έμεινα όχι σαν τις ορδές των μπάζων που έρχονται εδώ να σπουδάσουν κ μετά κλαίνε για τη μανούλα κ το παστίτσιο στην Ελλάδα,καίγοντε με τα ντρόγκια κ μετράνε μέρες να επιστρέψουν στη μάνα πατρίδα. Κ επίσης LONG LIVE THE QUEEN!! μολις επιβεβαιωσες το αιτιο των πικροχολων σχολιων σου. ειπα να το αναφερα εξαρχης,αλλα λεω αστο,δεν θα αλλαξει κατι.
freedubus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μικρη είναι :\ από την αλλη μπορεις να την καλοπιάνεις με γλυφιτζουρια κλπ λες; να τον βουτήξω στη ζάχαρη;
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 λες; να τον βουτήξω στη ζάχαρη; θα πρέπει να τον τηγανίσεις και λίγο για να καραμελώσει, δεν ξέρω αν αντεξεις ομως... Ρίξε και εδω μια ερώτηση http://www.insomnia.gr/topic/416024-to-thread-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%82/page__st__580
KilliK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ναι,εσένα περίμενα για να διαμορφώσω απόψη.Παπαρίες στη νιοστή τα μικροκομματικά tantrums περί απώλειας εθνικής κυριαρχίας κ στη τελική η Ελλάδα κ η Βρετανία κ όλες οι χώρες στην ΕΕ είναι σαφές οτι ΠΡΕΠΕΙ να απωλέσουν εθνική κυριαρχία σε μια ομόσπονδη Ευρώπη όταν με το καλό μας έρθει ισοτιμα διαολε,ισοτιμα.που σημαινει οτι οσο κουμαντο μπορουν να μας κανουν αυτοι σε μας,αλλο τοσο εχουμε το δικαιωμα να κανουμε και εμεις σε αυτους. για βαλε τωρα ενα ελληνα υπουργο να κανει υποδειξεις στους γερμανος στο τι συνταξεις να παιρνουν.για βαλε να σε δω εσυ που τα ξερεις ολα στην μαγκιορικη ξενιτια. Ντάξει δεν τον κατηγορώ, ούτε κάνει κάτι κακό. Απλά μου φαίνονται προκλητικά κάτι τέτοια στις μέρες μας και με όσα γίνονται. ε να του την καψουμε τοτε.με οχλο.να ουρλιαζει.κρατωντας πυρσους.
μαφαλντα Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ξέρετε πότε θα έρθει ο Λούσιφερ; Ο Snoob δεν θα ξεκλειδώσει το θέμα με τις εικόνες αν δεν έρθει ο Λούσιφερ.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ισοτιμα διαολε,ισοτιμα.που σημαινει οτι οσο κουμαντο μπορουν να μας κανουν αυτοι σε μας,αλλο τοσο εχουμε το δικαιωμα να κανουμε και εμεις σε αυτους. για βαλε τωρα ενα ελληνα υπουργο να κανει υποδειξεις στους γερμανος στο τι συνταξεις να παιρνουν.για βαλε να σε δω εσυ που τα ξερεις ολα στην μαγκιορικη ξενιτια. οπα ρε συ που θα υπαγορεύσεις στη ''μαγκιόρικη'' ξενιτεία πως θα εκφέρει γνώμη.Αράζουμε μια,παραμένω και Έλληνας πολιτής κ είναι σαφές πως κ τη γνώμη μου θα εκφέρω κ την ελπίδα μου να κινηθούμε σε μια ομόσπονδη Ευρώπη τάχιστα.Σιγά μην βρεθώ κ απολογούμενος για το χάλι της Ελλάδας που πληρώνετε εσείς εκεί κάτω κ να δεχτώ ότι η επιλογή μου να φύγω από την Ελλάδα με κάνει λιγότερο ισότιμο συνομιλητή για το τι πιστεύω για εκείνη .Τις επιλογές μου τις έκανα από νωρίς κ γι αυτό έχω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε να μην επιστρέψω Ελλάδα.
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ναι,εσένα περίμενα για να διαμορφώσω απόψη.Παπαρίες στη νιοστή τα μικροκομματικά tantrums περί απώλειας εθνικής κυριαρχίας κ στη τελική η Ελλάδα κ η Βρετανία κ όλες οι χώρες στην ΕΕ είναι σαφές οτι ΠΡΕΠΕΙ να απωλέσουν εθνική κυριαρχία σε μια ομόσπονδη Ευρώπη όταν με το καλό μας έρθει Κάτι έγραψες για νοσταλγούς του παστίτσιου. Εγώ πάλι εύχομαι άτομα με άποψη όπως αυτή που έχεις διαμορφώσει να παραμείνουν εκεί που βρίσκονται, περιμένοντας την "ολοκλήρωση την ενωμένης Ευρώπης", μπας κι ορθοποδήσουμε οι εδώ. Κατά τ' άλλα, δεν έχει νόημα ν' ασχοληθώ να συζητήσω τις διαφορές μεταξύ των επιταγών μιας ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ και διακρατικά κοινοβουλευτικών αποφάσεων, διότι προφανώς δεν πρόκειται ν' αντιληφθείς. Είσαι τυχερός όμως μπαγάσα, κι η Μαρία Αντουανέτα το μόνο που καταλάβαινε ήταν να προτείνει την κατανάλωση παντεσπανιού, αλλά εσύ θα το διατηρήσεις το κεφαλάκι σου.
vocals_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ξέρετε πότε θα έρθει ο Λούσιφερ; Ο Snoob δεν θα ξεκλειδώσει το θέμα με τις εικόνες αν δεν έρθει ο Λούσιφερ. Έχεις σκάσει ε. ;ρ Φαντάζομαι θα 'χεις μαζέψει έναν σωρό φωτογραφιών που σου ουρλιάζουνε να τις ποστάρεις στο αντίστοιχο τόπικ. Ξαπλώνεις τα βράδια και ακούς τις απελπισμένες τους φωνές που σε τρελαίνουν, καρτερώντας κι αυτές την εξιλέωση. Υπομονή καημένη μαφάλντα, υπομονή..
marios_geo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ισοτιμα διαολε,ισοτιμα.που σημαινει οτι οσο κουμαντο μπορουν να μας κανουν αυτοι σε μας,αλλο τοσο εχουμε το δικαιωμα να κανουμε και εμεις σε αυτους. για βαλε τωρα ενα ελληνα υπουργο να κανει υποδειξεις στους γερμανος στο τι συνταξεις να παιρνουν.για βαλε να σε δω εσυ που τα ξερεις ολα στην μαγκιορικη ξενιτια. Όταν η Γερμανία ζητήσει δανεικά-στήριξη γιατί δεν βγαίνει, τότε θα μπορείς ισότιμα να τους πεις ότι βάλτε τάξη στις συντάξεις σας. Αλλα αυτή τη στιγμή το αντίθετο γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις