Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Είπα δυο κουβέντες ρε παιδί μου. Ονόματα κτλπ. Αλλά δεν είχε που να κάτσω. Ένα κρεβάτι ήταν. :P

μας τρολλαρεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω κάτι να φοβηθούν. Πολύ.

Ιδεα;

εσυ φοβηθηκες δηλαδη και θες τετχοια αντιποινα;

Δημοσ.

ο αλλος εχει ανωμαλες γειτονισσες, αυτος εχει γειτονισσες που τον καλουν για γλυκακι και αλκοολ, εγω που παω χωρις γειτονισσες σε αυτη τη ζωη;

Δημοσ.

Εγώ κατάλβα όλη την φάση ως εξής.

Θέλουν να δουν τον τύπο που μένει ένα χρόνο στον ίδιο όροφο και δεν έχουν δει ποτέ. Κάνουν αυτό το σκηνικό. Με βλέπουν και δεν το παραδέχονται. Γιατί να υποκρίνονται;

Δημοσ.

ο αλλος εχει ανωμαλες γειτονισσες, αυτος εχει γειτονισσες που τον καλουν για γλυκακι και αλκοολ, εγω που παω χωρις γειτονισσες σε αυτη τη ζωη;

Για ψάρεμα.

Δημοσ.

Θέλουν να δουν τον τύπο που μένει ένα χρόνο στον ίδιο όροφο και δεν έχουν δει ποτέ. Κάνουν αυτό το σκηνικό. Με βλέπουν και δεν το παραδέχονται. Γιατί να υποκρίνονται;

Εννοείς πως δεν σε ήξεραν εμφανησιακά, και κατάλαβες ότι όταν σε είδαν δεν ψήθηκαν δηλαδή;

Δημοσ.

:huh: :huh: :huh: :huh: μου φαίνεται εξωφρενικό το όλο σκηνικό... είμαι η μονη που βλέπει το παράλογο σε όλη αυτή την φάση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...