eSATA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Λένε όχι δεν ήταν δικό τους. Αλλά δικό τους ήταν. Μύρισα το χαρτί και το κατάλαβα.
athlios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Γιατι ηθελε να ΧPαρει ΛΕΕΙ. Λένε όχι δεν ληταν δικό τους. Αλλά δικό τους ήταν. Μύρισα το χαρτί και το κατάλαβα. ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ. το παστιτσιο τελικα τρωγεται ?
evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Xpara χαλαρά 2 το βράδυ και χτυπάει το κουδούνι. Βλέπω αυτά. Λέω καινούργιος γείτονας. Πάω βλέπω δυο κοπελιές. Δικό σας είναι; -Χαχαχα. Όχι. Καλά συγνώμη. -Όχι κάτσε έχουμε και γλυκό. Όχι δε πειράζει. -Πέρνα μέσα να σε κεράσουμε. Μπαίνω βάζουν γλυκό. Το παίρνω φεύγω. Πάω πλυμένο το πιάτο. Ζητάω το μπουκάλι και τα χάνουν. ΤΟ δίνουν το πήρα. Φεύγω. +1 yin ο αντικοινωνικός! πήρε το γλυκό και έφυγε αντί να κάτσει να πει δυο κουβέντες. έλεος
kuzko21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Xpara χαλαρά 2 το βράδυ και χτυπάει το κουδούνι. Βλέπω αυτά. Λέω καινούργιος γείτονας. Πάω βλέπω δυο κοπελιές. Δικό σας είναι; -Χαχαχα. Όχι. Καλά συγνώμη. -Όχι κάτσε έχουμε και γλυκό. Όχι δε πειράζει. -Πέρνα μέσα να σε κεράσουμε. Μπαίνω βάζουν γλυκό. Το παίρνω φεύγω. Πάω πλυμένο το πιάτο. Ζητάω το μπουκάλι και τα χάνουν. ΤΟ δίνουν το πήρα. Φεύγω. για αντιποινα δε ξερω , αλλα μπορει να γινει αμεσα εφαρμοσιμο τωρα που το σκεφτομαι.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Γιατι ηθελε να ΧPαρει ΛΕΕΙ. Τι ναυτο Σχεδόν. xd Τελικά λέγανε τίποτα ή δεν βλεπόντουσαν;
eSATA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Είπα δυο κουβέντες ρε παιδί μου. Ονόματα κτλπ. Αλλά δεν είχε που να κάτσω. Ένα κρεβάτι ήταν.
kuzko21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ο αντικοινωνικός! πήρε το γλυκό και έφυγε αντί να κάτσει να πει δυο κουβέντες. έλεος ε πηγε το πιατο πλυμενο μετα ομως. Είπα δυο κουβέντες ρε παιδί μου. Ονόματα κτλπ. Αλλά δεν είχε που να κάτσω. Ένα κρεβάτι ήταν. ελα , ΠΛΑΚΑ μας κανεις τωρα...
eSATA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Τελικά λέγανε τίποτα ή δεν βλεπόντουσαν; Η μία καλή. Πολύ καλή.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δεν έκατσες εκεί εξ' αιτίας της άλλης;
kuzko21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Η μία καλή. Πολύ καλή. οσο παει και.... http://www.youtube.com/watch?v=JDZBgHBHQT8
athlios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 μπες μσν και πανε δες αν ειναι σπιτι ξεκιναω.
eSATA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δεν έκατσες εκεί εξ' αιτίας της άλλης; Μου δίνει το γλυκό. Σιωπή. Ε καλά λεώ εγώ ευχαριστώ πολύ. Και φεύγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις