status Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Τι μου κάνετε παίδες? Καλά ρει, εσύ τι κάνεις;
Traumatias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Τέλεια. Υπέροχα. Φανταστικά. Μια δουλειά ήθελα να μπορούσα να βρω και θα έπλεα σε πελάγη ευτυχίας
status Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Τέλεια. Υπέροχα. Φανταστικά. Μια δουλειά ήθελα να μπορούσα να βρω και θα έπλεα σε πελάγη ευτυχίας Χειμωνιάτικα; Είναι κρύο το νερό ρε ;ρ
Traumatias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Χειμωνιάτικα; Είναι κρύο το νερό ρε ;ρ Τι μου λες τώρα, όταν λέμε δεν νιώθω από αρνητικά συναισθήματα δεν νοιώθω, άσε που γενικά είναι χαλασμένος ο θερμοστάτης μου γιατί δεν θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου να γκρινιάζω ότι κάνει πολύ κρύο ή πολύ ζέστη, οπότε τζιτζι.
status Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Τι μου λες τώρα, όταν λέμε δεν νιώθω από αρνητικά συναισθήματα δεν νοιώθω, άσε που γενικά είναι χαλασμένος ο θερμοστάτης μου γιατί δεν θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου να γκρινιάζω ότι κάνει πολύ κρύο ή πολύ ζέστη, οπότε τζιτζι. Πάνε ανταρκτική για μια βουτιά και έτσι;:Ρ
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Επιτέλους κάποιος πρωινός. http://www.youtube.com/watch?v=K-5ahOWeD4E Κααααλημέρα. Βαηπερ, κάνε μια καλή και πες μου τίτλο και αρτιστ από εκείνο το τραγούδι που είχες ποστάρει πριν 1-2 μέρες και έλεγες ότι δίνει κουλτουρα στη ντανς. Γαματο! Καλημερα! http://www.youtube.com/watch?v=f5YrNTeI8jY
viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 εχει κανει μπανταγο. καλημερες. παιζει να το εβγαλε το σπιτακι του στο βουνο και αυτος
YiN Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Γαματο! Καλημερα! http://www.youtube.com/watch?v=f5YrNTeI8jY Όλο το άλμπουμ είναι καλό, κατέβασέ το. Τα άλλα τους δεν λένε πολλά. Επίσης, έχεις καεί με το λοϊτούμα έτσι;
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Όλο το άλμπουμ είναι καλό, κατέβασέ το. Τα άλλα τους δεν λένε πολλά. Επίσης, έχεις καεί με το λοϊτούμα έτσι; Κατεβαζω. Aπο παλια. Σε ολες τις εκτελεσεις.
YiN Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα θα ομολογήσω ότι κάποτε το είχα κι εγώ στο ρηπητ. Ορίστε ευκαιρία να μου την πει ο θανοκαστερ. Α! Έχουμε ίδια χρώματα στις υπογραφές μας. ΓΟΥΑΟΥ.
Traumatias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Πάνε ανταρκτική για μια βουτιά και έτσι;:Ρ Αν είναι να πάμε με τα πόδια το ψήνω
kuzko21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 παιζει να το εβγαλε το σπιτακι του στο βουνο και αυτος τον εκανες σταρ. επισης, γελασα με το ρωσικο. επισης, yin , τα υπολοιπα ειναι λιιιγο γλυκαναλατα... (εντιτ , μερικα απο τα υπολοιπα) επισης, συγχαρητηρια για το ιντερνετ τραυματια.
YiN Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 τον εκανες σταρ. επισης, γελασα με το ρωσικο. επισης, yin , τα υπολοιπα ειναι λιιιγο γλυκαναλατα... (εντιτ , μερικα απο τα υπολοιπα) επισης, συγχαρητηρια για το ιντερνετ τραυματια. Γουστάρω το waiting πάρα πολύ και το s'brent. Το δεύτερο είναι παραδοσιακό εβραϊκό νομίζω.
kuzko21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 και το Long away from home , καλο ηταν. επισης πως διαβαζεται σωστα ο τιτλος του συγκροτηματος; not a clue. ηρωιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις