leftermann Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 πσσσσ, επιστημονικό αλατόνερο! Εγγυημένες γαργάρες! Άντε βρε, σύντομα και ζαχαρόνερο!
status Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 πσσσσ, επιστημονικό αλατόνερο! Εγγυημένες γαργάρες! Άντε βρε, σύντομα και ζαχαρόνερο! Να σαι καλά:Ρ
iniohos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ειχα καιρο να μπω και ξαφνικα συνειδητοποιώ δεν εχουμε το pinned θεμα με τις φωτο......τι απεγινε? το εφαγε η μαρμαγκα? γιατι?
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Είσαι σίγουρος ότι δεν ρώτησες ήδη με το άλλο ακαουντ σου;
Marria Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Χαχ. ...είναι που δεν έχουμε/είχαμε σχέση. Εκεί να δεις πόσο "θα σου άρεζαν", και με πόση κακία θα το έλεγες "Σε ξένο κώλο εκατό ξυλιές" λοιπόν, κατά την παροιμία... (...έχω κάψει πολύ κοσμάκη -πολλές κοσμάκισσες δηλαδή- με τις "λεπτομέρειες", ξέρω τί λέω :ρ) Γλύτωσα δλδ απο τις κακιες Νταξει εγω ενα κοπλιμεντο εκανα... αν και τις προηγουμενες μου σχεσεις δεν θελω καν να τις θυμαμαι, οχι να τις αναφερω κιολας
KilliK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μπορει να εκανε πλακα κανένας υπάλληλος και να ξέχασε να το διορθώσει. τσου.απλως οι υπαλληλοι αρχιζουν σιγα σιγα να σηκωνουν κεφαλι και να κανουν οτι γουσταρουν στο μαγαζι αφου παει για κλεισιμο. αυτο παντα και παντου συμβαινει. ΠΧ στον Φιλαθλο πριν κλεισει και αφου τα εχωσε πρωτα ο εκδοτης στα λαμογια-δημοσιογραφους της εφημεριδας του,βαλανε στο φυλλο της Κυριακης,τα αποτελεσματα της προηγουμενης αγωνιστικης της superleague.κατα λαθος φυσικα.
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Νταξει εγω ενα κοπλιμεντο εκανα... ...ναι βρε, accepted. (...τί να πω, θενκς και τέτοια; ) (...πάντως, μεταξύ σοβαρού και αστείου όντως έχω πρόβλημα με τις "λεπτομέρειες" και τον κόσμο. Οι περισσότεροι -και ειδικά οι περισσότερες- δεν γουστάρουν μία. Πρόβλημά τους βέβαια...Σ' όσους αρέσομε.)
KilliK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Κλείδωσαν το καλύτερο thread του ινσόμνια. Και εγώ νόμιζα ότι θα τρώγαν κανένα ban αυτοί με τα ξεκόλια που βάζανε,μας πήραν όλους σβάρα. κριμα.
jason_rethymno Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=H0MMWc49itM
athlios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Κάθομαι στο αμάξι σε μια κάθετο της τσιμισκης και έρχονται 2 γκομενες και μου λένε - "σημαία;" - "ε" -"για το μπαλκόνι ! " - οχι ευχαριστώ δεν εχω μπαλκόνια Και απο πίσω σκάει ένας μαλακας που βγάζει φωτογραφία όποιον μιλάει με τις γκομενες... Του την σπας η δε του την σπας τη φωτογραφική;
athlios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Γιατί είναι αρχίδι, που ξερωγω; Τελικά απο κόμμα ήταν τους ξαναπέτυχα μόλις στο φανάρι.
Toufas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τέλειος καιρός στην λονδρα. Τώρα είμαι στο ταξι, σε 5 φτάνω σπίτι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις