viper2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Το είδα κι εγώ, νομίζω σοπαρισμένο - του πούστη πια. δημοσιοι ποτε δεν ξερεις...
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τρου ντατ, αλλά έτσι όπως το βλέπω μου φαινεται σοπαρισμένο. Δεν ξες ποτέ βεβαίως.
-nick- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ksoy5fNd1BU Και του ιδιωτικου τομεα δεν πανε πισω http://www.youtube.com/watch?v=lr28uq0JGkY
μαφαλντα Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 παραποίηση τίτλου λέει η ΕΡΤ Την έντονη διαμαρτυρία της και την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά εναντίον συγκεκριμένων blog, έκανε γνωστή η διοίκηση της ΕΡΤ, με αφορμή την παραποίηση τίτλων του κεντρικού τηλεοπτικού δελτίου της Τετάρτης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΕΡΤ: «Μια πρωτοφανή αθλιότητα σε βάρος της ΕΡΤ, διέπραξαν σήμερα «άγνωστοι», που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία ιστοτόπων δικτύωσης (blogs), παραποιώντας με δόλιο τρόπο – μέσω φωτομοντάζ – τίτλο του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ (Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011) στις 21:00. Η αήθης αυτή ενέργεια, που έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο για το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, φανερώνει το ποιόν των συγκεκριμένων ανθρώπων και το πώς αντιλαμβάνονται τις αρχές της Ελευθερίας του Τύπου, της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας και της Δημοκρατίας». Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Η ΕΡΤ Α.Ε. θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθούν και να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι αυτής της απάτης σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και των εργαζομένων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, με τη δουλειά των οποίων δεν μπορεί να παίζει κανείς. Εξάλλου, για κάθε κακόπιστο, και αυτό το δελτίο Ειδήσεων έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στον κεντρικό ιστότοπο της ΕΡΤ www.ert.gr. Αγωγή και μήνυση θα καταθέσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Λάμπης Ταγματάρχης, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης κ. Βασίλης Μπίτσης, ο Διευθυντής Ειδήσεων κ. Γιώργος Κογιάννης και η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ κυρία Έλλη Στάη». Πηγή: ert.gr
viper2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 το ειδα προσφατα σε ενα κορεατικο και δεν θα επρεπε αλλα γελασα http://www.youtube.com/watch?v=PdiaDpYlNiM&feature=related cult
Pantelwolf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 πολυ ευθικτοι μας εγιναν στην ερτ. ασταδιαλα πια. ρε, με τα οικονομικα νεα τωρα τελευταια ακουω ολο νουμερα. 100 δις 2 τρις 50% κλπ Εν τω μεταξυ ολα αυτα ειναι αερας κοπανιστος. λεφτα χωρις αντίκρυσμα σε κατι(χρυσο/πετρελαιο/υγρα καφετι σκατουλακια). και ολο μου ερχεται στο μυαλο αυτο που εκανε το ministry of plenty στο 1984, που εβαζε στις εφημεριδες να γραφουν οτι νουμερα βολευαν για την παραγωγη και τα αποθέματα. περάσαμε ηδη άραγε απο το brave new world τοσα χρόνια και προβατοποιηθήκαμε και τωρα ο μπιγκ μπραδερ μας φαινεται αναγκαίος; βαηπερ, σεξμπομπ σεξμπομπ..
viper2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 πολυ ευθικτοι μας εγιναν στην ερτ. ασταδιαλα πια. ρε, με τα οικονομικα νεα τωρα τελευταια ακουω ολο νουμερα. 100 δις 2 τρις 50% κλπ Εν τω μεταξυ ολα αυτα ειναι αερας κοπανιστος. λεφτα χωρις αντίκρυσμα σε κατι(χρυσο/πετρελαιο/υγρα καφετι σκατουλακια). και ολο μου ερχεται στο μυαλο αυτο που εκανε το ministry of plenty στο 1984, που εβαζε στις εφημεριδες να γραφουν οτι νουμερα βολευαν για την παραγωγη και τα αποθέματα. περάσαμε ηδη άραγε απο το brave new world τοσα χρόνια και προβατοποιηθήκαμε και τωρα ο μπιγκ μπραδερ μας φαινεται αναγκαίος; βαηπερ, σεξμπομπ σεξμπομπ.. 2 τρις ειναι το χρεος της ιταλιας 100 δις θα μας κοψουνε τωρα για να το παρουν μετα φτασαμε να παρακαλαμε να ερθουν οι γερμανοι με την ελπιδα να μπει μια ταξη με αυτους που εχουμε μπλεξει βαηπερ, σεξμπομπ σεξμπομπ.. ειναι θεικο
-nick- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Pantelwolf αυτο ελεγε ο τυπος στο ντοκυμαντερ στο Collapse. Οταν οι ποροι μειωθουν περαιτερω το 50ευρω δεν θα μπορεις να το φας,να το καπνισεις,να παιξει μουσικη,να δωσει ρευμα. Και τοτε θα καταλαβουν ολοι την πλασματικη αξια του χρηματος, αλλα θα ναι αργα. Αν υπαρχει εξαθλιωση και φτωχεια τωρα που υπαρχει περισσευμα πορων, φανταστειτε τι θα γινει οταν οι ποροι θα μειωθουν
vocals_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ζζμπέεερα Τελικά αυτός ο χθεσινός πόνος, συνεχίστηκε για κανά τέταρτο ακόμη γίνοντας πιο ανώδυνος όσο πέρναγε η ώρα. Όλα καλά, who knows τι ήτανε.
Pantelwolf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ότι γίνεται πάντα για να έρθει ανάπτυξη στον καπιταλισμό καταστροφή παραγωγικών μηχανισμών you know the drill. ψαροτούφεκο έχεις; εστω ενα καλάμι; εγώ είμαι εξασφαλισμένος οτι δε θα πεινάσω πάντως εχω και χειμωνιατικη στολη. θα τα πουλαω και στη μαυρη και μετα τον πολεμο θα βγαλω πολυκατοικιες. Άλλωστε όλη η τωρινή άρχουσα τάξη έτσι έκανε.
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τελικά αυτός ο χθεσινός πόνος, συνεχίστηκε για κανά τέταρτο ακόμη γίνοντας πιο ανώδυνος όσο πέρναγε η ώρα. Όλα καλά, who knows τι ήτανε. Η ΕΡΤ Α.Ε. θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθούν και να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι αυτής της απάτης σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και των εργαζομένων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, με τη δουλειά των οποίων δεν μπορεί να παίζει κανείς. ...μ' άλλα λόγια σα να λένε "δεν ήταν αληθινό το πέος ρε παιδιά!" ...ρε τα σούργελα. εγώ είμαι εξασφαλισμένος οτι δε θα πεινάσω πάντως εχω και χειμωνιατικη στολη. θα τα πουλαω και στη μαυρη και μετα τον πολεμο θα βγαλω πολυκατοικιες. Άλλωστε όλη η τωρινή άρχουσα τάξη έτσι έκανε. ΤΙ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΧΤΗΤΗ;
leftermann Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ένα όμορφο αρθράκι που ψάρεψα. Όποιος δεν βαριέται, ας το διαβάσει. Λείπει και ο Λούσιφερ γαμώτο, θα του το στείλω με πμ μην το χάσει.
status Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σήμερα ηλεκτροχημεία έφτιαξα αλατόνερο και υδροχλωρικό οξύ (pHahaha 3.6 μετρημένο;ρ), νιώθω πολύ άντρα!:Ρ
leftermann Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 έπρεπε να πας πανεπιστήμιο για να φτιάξεις αλατόνερο;
status Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 έπρεπε να πας πανεπιστήμιο για να φτιάξεις αλατόνερο; Ακόρεστο ναι απ ότι φαίνεται ;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις