salliara Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ξυπναω με τον πονοκεφαλο τον ΝΑ, και δεν θελω να σηκωθω, χουζουρεύω. Συντομα έρχεται το παιδι για το θυροτηλέφωνο. Κανει τα μαστοριλικια, και κατεβαινει κατω να δει αν δουλεύει. Κι εκει που δεν εχω ξυπνησει καλά καλά, TZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ το κόλλησε για κανα 5λεπτο. Μου γυρισε το μάτι ανάποδα. Νοσταλγησα το φοιτητικό μου σπίτι οπου είχα ξηλώσει εσκεμμένα το κουδούνι, για να μην με ξυπνάνε Γεια σας.
Impious Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 καλημερα σαλ , αλλοι ξυπνανε με κουδουνια, αλλοι θυμουνται ακομα την μιλφαρα απο το ονειρο : >
apd453 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 καλημερα σαλ , αλλοι ξυπνανε με κουδουνια, αλλοι θυμουνται ακομα την μιλφαρα απο το ονειρο : > Άσε και έχω να πάω σε μπάτσελορ. Με παίρνει τηλ. να με καλέσει: -Γουστάρεις να έρθεις στο μπάρτσελορ που θα κάνω? -Ο θανατός σου, η ζωή μου.
athlios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σαλλιαρα που λες, επρεπε να πατησεις και συ ΣΠΑΣΤΙΚΑ για κανα 5λεπτο τη μαλακια που ανοιγει την πορτα, να ακουγεται μεχρι να ανεβει τους οροφους με τα ποδια. υγ. μπρουμυτα ξυπνησες?
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Παντως μου αρεσουν οι αποψεις του wash, εξεταζει και την παραμικρη λεπτομερια... και δεν το λεω με κακια. Χαχ. ...είναι που δεν έχουμε/είχαμε σχέση. Εκεί να δεις πόσο "θα σου άρεζαν", και με πόση κακία θα το έλεγες "Σε ξένο κώλο εκατό ξυλιές" λοιπόν, κατά την παροιμία... (...έχω κάψει πολύ κοσμάκη -πολλές κοσμάκισσες δηλαδή- με τις "λεπτομέρειες", ξέρω τί λέω :ρ)
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 το κακό όταν ανακαλύπτεις αργά ένα forum είναι ότι τα καλά nick names είναι ήδη πιασμένα... οπότε πρέπει να αυτοσχεδιάσεις
athlios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 To fake account σου ? επισης γαμω τις κωλοασφαλιστικες και τους υπαλληλους τους που τα ξυνουν ολη μερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις