Marria Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 @washcloud Θυμαμαι πριν 4-5 χρονια ειχα παει στον ιατρο με εντονο πονο στην κοιλια και το συμπερασμα του ηταν σκωληκοειδητης. Το παραξενο ειναι πως το εχω βγαλει οταν ημουν 7 χρονων. Απο το νοσοκομειο βεβαια μου ειπαν πως ηταν κολικος, μου εδωσαν κατι χαπακια και με εστειλαν σπιτι μου.
pappous_soulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ποιος ξυπνάει αύριο 8 η ώρα για μάθημα; Μ;
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 @washcloud Θυμαμαι πριν 4-5 χρονια ειχα παει στον ιατρο με εντονο πονο στην κοιλια και το συμπερασμα του ηταν σκωληκοειδητης. Το παραξενο ειναι πως το εχω βγαλει οταν ημουν 7 χρονων. Απο το νοσοκομειο βεβαια μου ειπαν πως ηταν κολικος, μου εδωσαν κατι χαπακια και με εστειλαν σπιτι μου. Μαρράκι, θα προτιμούσες να είχες πάει στον ιατρό με έντονο πόνο στην κοιλιά, να σου είχε πει "κολικός", να σου είχε δώσει κάτι χαπάκια, να σε είχε στείλει σπίτι σου, και στο νεκροτομείο μια μέρα αργότερα να ρωτάγανε "ποιός της έδωσε ρε πούστη μου αυτά τα χαπάκια;!". My point being, καλύτερα όταν είναι κάτι σοβαρό, να είναι υποψιασμένος κανείς και να το ψάχνει, παρά να επαφίεται στον οποιονδήποτε πάει κόντρα στο σύμπτωμα. Για να μη γίνει πτώμα. Btw, σε "ωραίο" γιατρό πήγες, αν χωρίς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αιματολογικές έβγαλε ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ότι ήταν σκωληκοειδίτις (...ασχέτως αν σου λείπει από τα 7). Btw : ...γι' αυτό (και όχι μόνο) άλλωστε δεν είπα του Βόκαλζ "πω πω έχεις σκωληκοειδίτιδα, τράβα να τη βγάλεις μόνος σου στην κουζίνα". Να πάει από κα'να νοσοκομείο του 'πα, να τον εξετάσουν, γιατί έντονος πόνος στην κοιλιακή χώρα δεν είναι αστείο. Τη σκωληκοειδίτιδα την ανέφερα σαν το χειρότερο -αλλά όχι απίθανο- σενάριο, για να μην το πάρει αψήφιστα και ψοφήσει.
Marria Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 @wash Με εξετασε ο ιατρος τοτε, ειδε την κοιλια μου, πιεσε να δει που ποναω και μετα μου ειπε οτι πρεπει να ειναι σκωληκοειδητης Μου ηρθε να του πω αν ξαναφυτρωσε αλλα το μετανοιωσα. Μετα μου ειπε πως δεν μπορει να κανει τιποτε αλλο παρα να παω στο νοσοκομειο. Ολα αυτα τα ειπα για να σατυρισω λιγο την ολη κατασταση. Και ναι συμφωνω πως πρεπει να το ψαχνεις, και εμενα οταν ημουν μικρη μπορει να το περνουσαν στο ντουκου και να μη με πηγαιναν στο νοσοκομειο αμεσα, που ειχα παθει ριξη και αμεσως με βαλανε χειρουργειο.
caution Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ΡΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΙΑΤΡΟΣ" - ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ "ΠΟΤΑΠΟΥΣ"!
Marria Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Και τι να πουμε τετοια ωρα? Μην αρχισω με τα ανεκδοτα
Marria Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μπα, εκανα διαλειμμα απο την δουλεια, και δεν εχω τι να κανω και διαβαζα το ποστ του Μπερδεμενου
Προτεινόμενες αναρτήσεις