Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Έχεις έμπνευση, ε? Ως σωστός gentleman θα πρέπει να σας ζητήσω σε μονομαχία για να υπερασπιστώ την τιμή της δούκισας της Θεσσαλονίκης,δεσποσύνης ΥΙΝ, τι λέτε Sir, το κάνουμε μετά το τσάι των 4.13μμ?
vocals_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Anyway, πάω να ξαπλώσω, άμα ψοφήσω θα φροντίσω να ενημερώσω πιο πριν για το μόνιμο μπαν μου. Νύχτεες
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ωπα; Δούκισσα της Θεσ/νίκης; Σαλονικιοί ακούτε ρε; Σας έχω από τα τέτχοια. (Μιλάμε για αριστοκρατικούς τρόπους ε)
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ...ο πόνος της σκωληκοειδούς (όπως και γενικά τα συμπτώματα) δεν είναι απαραίτητα πάντα στα ίδια μέρη, στην ίδια ένταση, στην ίδια ποικιλία κτλ. Υπάρχουν και οι αντανακλαστικοί πόνοι επίσης. Συμφωνώ πως δεν είναι το πιθανότερο -πόσο μάλλον για να τρέχεις νυχτιάτικα σε νοσοκομεία- αλλά στο τόνισα για να πάρεις σοβαρά το χειρότερο σενάριο, απ' τη στιγμή που μίλησες για ΠΟΛΥ πόνο. Το ότι "τείνει προς τα δεξιά", να σ' ανησυχεί πάντως... Μακάρι να είναι διάφραγμα, στομάχι, whatever. Ναι, πολύ κάτω και επίσης θα πήγαινες διπλωτός και θα ήταν σκληρή η κοιλιά σου. ...με την ώρα αυτό. Όχι όταν μόλις θα έχει γίνει ρήξη (αν είναι ρήξη). Πιο χαμηλά πονάει το σκουλήκι ρε άμπαλοι. Γιατρός έπρεπε να γίνεις συνονόματε. Στρατιωτικός κι όλας.
sugata Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ως σωστός gentleman θα πρέπει να σας ζητήσω σε μονομαχία για να υπερασπιστώ την τιμή της δούκισας της Θεσσαλονίκης,δεσποσύνης ΥΙΝ, τι λέτε Sir, το κάνουμε μετά το τσάι των 4.13μμ? Καλύτερα πριν αγαπητέ. Μετά το τσάι έχει αγώνα cricket και το 'χω παίξει στοίχημα. Καταλαβαίνετε την αγωνία μου. Δεν θα μπορώ να ανταπεξέλθω.
gang Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 (Μιλάμε για αριστοκρατικούς τρόπους ε) ε τι? αρχιδιές τώρα?
Chrisxxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ωπα; Δούκισσα της Θεσ/νίκης; Oι τιτλοι θα αποδωθούν μόλις γίνουμε ανεξάρτητο κράτος, για την ώρα 99 χρόνια σκλαβιας..
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ε μα πές τα ρε γαμώτο. (-ΝΤΑΠ- στο τραπέζι, παίξιμο κομπολογιού)
gang Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ε μα πές τα ρε γαμώτο. (-ΝΤΑΠ- στο τραπέζι, παίξιμο κομπολογιού) τα λέω που να μην τα 'λεγε ο πούστης ο τόξο..
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ...ο πόνος της σκωληκοειδούς (όπως και γενικά τα συμπτώματα) δεν είναι απαραίτητα πάντα στα ίδια μέρη, στην ίδια ένταση, στην ίδια ποικιλία κτλ. Υπάρχουν και οι αντανακλαστικοί πόνοι επίσης. Συμφωνώ πως δεν είναι το πιθανότερο -πόσο μάλλον για να τρέχεις νυχτιάτικα σε νοσοκομεία- αλλά στο τόνισα για να πάρεις σοβαρά το χειρότερο σενάριο, απ' τη στιγμή που μίλησες για ΠΟΛΥ πόνο. Το ότι "τείνει προς τα δεξιά", να σ' ανησυχεί πάντως... Μακάρι να είναι διάφραγμα, στομάχι, whatever. Την έχεις βγάλει;
gang Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 εσύ δεν έχεις σχολείο αύριο? Ή γιορτάζεται του αγίου ενδιάμεσα?
freedubus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EH-SWKNAWN0
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Καλύτερα πριν αγαπητέ. Μετά το τσάι έχει αγώνα cricket και το 'χω παίξει στοίχημα. Καταλαβαίνετε την αγωνία μου. Δεν θα μπορώ να ανταπεξέλθω. Σαφώς,θα μιλήσω με το προσωπικό για να έχει όλες τις λεπτομέρειες στο κάστρο έτοιμες.Έχω να κάνω μπιντέ εξάλλου και εγώ αργότερα.Θα βρεθώ με τον Λόρδο της Κορνουάλης και καταλαβαίνετε και τη δική μου αγωνία.
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EH-SWKNAWN0 Ακου το από jay gordon. Μακράν καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις