Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να γι αυτό έγινα πούστης.Άντε βγάλτα πέρα με γυναίκες

Ετσι. Αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ρε ΄σεις πάντως, απορία:

Αυτό με την υπερβολή του πούστη, πώς ακριβώς προέκυψε;

Εννοώ τις γνωστές φράσεις "πεινάω σα πούστης", "διψάω σα πούστης", "νυστάζω σα πούστης" και άλλα.

εντιτ για το και άλλα: "κρυώνω σα πούστης", "βαριέμαι σα πούστης", "διαβάζω σα πούστης"...

...πρόσεχε, γιατί ρωτάς σαν πούστης...

Δημοσ.

Α, επίσης γκανγκ, δεν θα σχολιάσω τον γέλωτα. Περνάω κρίσεις αϋπνίας αυτές τις μέρες, κανόνισε τα κουρελιασμένα νεύρα μου να βγουν πάνω σου ε. Κανόνισε. Μ.

Δημοσ.

Αγόρια ιππότες.

Όμορφη μου δεσποσύνη,θα μου χαρίσετε ένα χορό ωστέ να δείξουμε σε αυτό τον αναιδή και ανάγωγο νεανία Φρη πως οφείλει να συμπεριφέρεται σε θεσπέσιες υπάρξεις όπως εσείς? :wub:

Δημοσ.

Α, επίσης γκανγκ, δεν θα σχολιάσω τον γέλωτα. Περνάω κρίσεις αϋπνίας αυτές τις μέρες, κανόνισε τα κουρελιασμένα νεύρα μου να βγουν πάνω σου ε. Κανόνισε. Μ.

Σε κάνα μήνα θα πηγαίνεις για ύπνο στον αυτόματο.

Δημοσ.

...πρόσεχε, γιατί ρωτάς σαν πούστης...

Το αυτό

Επίσης, εδώ και κανά 10λεπτο έχω συνεχόμενο ΤΡΕΛΟ ΠΟΝΟ κατά μήκος της ευθείας ~10εκ πάνω απ'τον αφαλό.

Παιδιά, λέμε πονάω πολύ.

Δημοσ.

επ, τι? εσυ ακόμα?

(thumb up παντως ;ρ)

Βρούτε.

Το αυτό

Επίσης, εδώ και κανά 10λεπτο έχω συνεχόμενο ΤΡΕΛΟ ΠΟΝΟ κατά μήκος της ευθείας ~10εκ πάνω απ'τον αφαλό.

Παιδιά, λέμε πονάω πολύ.

Διάφραγμα;

Σε κάνα μήνα θα πηγαίνεις για ύπνο στον αυτόματο.

Δεν παίζει αυτό. Ποτέ και για κανένα λόγο.

Δημοσ.

Παιδιά, λέμε πονάω πολύ.

...άμα δε λες μαλακίες και δεν έχεις βγάλει την σκωληκοειδή, ξύπνα τους δικούς σου/πάνε από κα'να νοσοκομείο.

Δημοσ.

Όμορφη μου δεσποσύνη,θα μου χαρίσετε ένα χορό ωστέ να δείξουμε σε αυτό τον αναιδή και ανάγωγο νεανία Φρη πως οφείλει να συμπεριφέρεται σε θεσπέσιες υπάρξεις όπως εσείς? :wub:

Έχεις έμπνευση, ε?

Δημοσ.

...άμα δε λες μαλακίες και δεν έχεις βγάλει την σκωληκοειδή, ξύπνα τους δικούς σου/πάνε από κα'να νοσοκομείο.

10 εκατοστά πάνω από τον αφαλό; Ρηλη;

Παρντόν αυτό δεν το είχα δει. Ευχαρίστως αλλά για να χορέψω πρέπει να πιω κάτι καντάρια βότκες. Αλκοόλ τεσπά.

Δημοσ.

Δε λέω μαλακίες, δε έχω βγάλει την σκωληκοειδή και ο πόνος σα να τείνει προς τα δεξιά. Αλλά πάνω απ'τον αφαλό λέω, στο διάφραγμα που 'πε και η γιν, ο πόνος της σκωληκοειδίτιδας είναι κάτω δεξιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...