Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Βοκαλζ! Μόλις έβγαλα το κομματάκι που πόσταρα εχθές και σου άρεσε.

ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΠΟΡΩ

Δημοσ.

Βοκαλζ! Μόλις έβγαλα το κομματάκι που πόσταρα εχθές και σου άρεσε.

ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΠΟΡΩ

Γουέλ νταν αγαπητή μυλαίδη. :ρ

Δημοσ.

Θέλω να πω δημόσια στο μέλος salliara οτι με χαρά θα γονιμοποιούσα τα ωάριά της. Και της απονέμω δημόσια το βραβείο Νόμπελ για την πατέντα της που οδήγησε στην απομάκρυνση του ξένου σώματος από το αυτί μου. Οι υπόλοιποι σκίστε τα πτυχία σας όσοι έχετε. Θα έβαζα και φωτογραφία αλλά είναι πασαλειμμένο με μαρμελάδες το μπαμπάκι οπότε το κρίνω σιχαμερό και άσκοπο.

Nobel-medal_Kay-Nietfeld_Scanpix_Image-Bank-Sweden1.jpg

Δημοσ.

Παίξε τίποτα. Έχω ντέρτια.

Θέλω να πω δημόσια στο μέλος salliara οτι με χαρά θα γονιμοποιούσα τα ωάριά της. Και της απονέμω δημόσια το βραβείο Νόμπελ για την πατέντα της που οδήγησε στην απομάκρυνση του ξένου σώματος από το αυτί μου. Οι υπόλοιποι σκίστε τα πτυχία σας όσοι έχετε. Θα έβαζα και φωτογραφία αλλά είναι πασαλειμμένο με μαρμελάδες το μπαμπάκι οπότε το κρίνω σιχαμερό και άσκοπο.

Nobel-medal_Kay-Nietfeld_Scanpix_Image-Bank-Sweden1.jpg

Είσαι μεγάλος χέστης όμως.

Δημοσ.

Επειδή σας βαριέμαι αισχρά, να μιλήσω για το προσωπικό μου δράμα.ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ.For the mpaza ! Σήμερα ήταν η πρώτη βδομάδα που κάναμε το Counseling Service πιλοτικά κ το οποίο θα το κάνουμε 1 φορά τη βδομάδα.Νταξ τραγική αποτυχία.Ενα χαρακίρι για τον Τοξο περικαλώ

Δημοσ.

Σλαη, δε μπαιζει, σε λίγο πάω για ύπνο.

Τοξοβόλε και είμαστε εμείς οι βαρετοί. Αχά.

Α ναι και φρη, πώς την έχεις δει τώρα τελευταία με την γονιμοποίηση ωαρίων;

Δημοσ.

Άμα ξανά δω αυτό το βίντεο δημοσιευμένο κάπου, αυτοκτονώ αφού σκοτώσω τον τοξοβόλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...