YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Βοκαλζ! Μόλις έβγαλα το κομματάκι που πόσταρα εχθές και σου άρεσε. ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΠΟΡΩ
vocals_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Βοκαλζ! Μόλις έβγαλα το κομματάκι που πόσταρα εχθές και σου άρεσε. ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΠΟΡΩ Γουέλ νταν αγαπητή μυλαίδη. :ρ
freedubus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να πω δημόσια στο μέλος salliara οτι με χαρά θα γονιμοποιούσα τα ωάριά της. Και της απονέμω δημόσια το βραβείο Νόμπελ για την πατέντα της που οδήγησε στην απομάκρυνση του ξένου σώματος από το αυτί μου. Οι υπόλοιποι σκίστε τα πτυχία σας όσοι έχετε. Θα έβαζα και φωτογραφία αλλά είναι πασαλειμμένο με μαρμελάδες το μπαμπάκι οπότε το κρίνω σιχαμερό και άσκοπο.
slygeo87 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Παίξε τίποτα. Έχω ντέρτια. Θέλω να πω δημόσια στο μέλος salliara οτι με χαρά θα γονιμοποιούσα τα ωάριά της. Και της απονέμω δημόσια το βραβείο Νόμπελ για την πατέντα της που οδήγησε στην απομάκρυνση του ξένου σώματος από το αυτί μου. Οι υπόλοιποι σκίστε τα πτυχία σας όσοι έχετε. Θα έβαζα και φωτογραφία αλλά είναι πασαλειμμένο με μαρμελάδες το μπαμπάκι οπότε το κρίνω σιχαμερό και άσκοπο. Είσαι μεγάλος χέστης όμως.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Επειδή σας βαριέμαι αισχρά, να μιλήσω για το προσωπικό μου δράμα.ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ.For the mpaza ! Σήμερα ήταν η πρώτη βδομάδα που κάναμε το Counseling Service πιλοτικά κ το οποίο θα το κάνουμε 1 φορά τη βδομάδα.Νταξ τραγική αποτυχία.Ενα χαρακίρι για τον Τοξο περικαλώ
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σλαη, δε μπαιζει, σε λίγο πάω για ύπνο. Τοξοβόλε και είμαστε εμείς οι βαρετοί. Αχά. Α ναι και φρη, πώς την έχεις δει τώρα τελευταία με την γονιμοποίηση ωαρίων;
Dimitris1948 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eWFSo8pjzsw&feature=player_embedded
slygeo87 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Άμα ξανά δω αυτό το βίντεο δημοσιευμένο κάπου, αυτοκτονώ αφού σκοτώσω τον τοξοβόλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις