Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

A για μετα το τριημερο το αποφασισαν? Να εχουμε περασει καλα για να μας ερθει μετα το αγγουρι :devil:

Ανεπιβεβαίωτες οι πληροφορίες ακόμα. Αλλά αν είναι, (ούτε αυτό) δεν είναι για "μας". Για να "σκουπίσουν" ό,τι προλαβαίνουν οι τράπεζες μέσα στο πουσουκού είναι. 'Ετσι και όντως αναβληθεί για Κυριακή, πολύ καραμπάμ κάνει, γι' αυτό μάζωξε όσες γαλατορυζομακαρονοκοσνέρβες μπορείς.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Αν αργήσεις να ξυπνήσεις - φεύγουν τα ξύλα ξερωγω; Σαδισμοί.

Ε καλά. Ο πατέρας μου δεν έχει καταλάβει ακόμα οτι το μισό χρόνο ξυπνάω 5-6 τα χαράματα. Νομίζει οτι είμαι ακόμα 19 που ξυπνούσα απογεύματα.

τι μου το γύρισες στο θρας τώρα. Για πανκίλα προετοιμάστηκα. Και πού τους θυμήθηκες αυτούς τους τρόμπες. Πάρε τρου μέταλ:

Μουσικάρα. Μεταξύ πανκίλας και του προηγούμενου άκουσα κι ένα μαντρουγκάντα-βόκαλ για να καταλάβεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Erb8Y0IJcRc

κι αυτό σφήνα στου γκώλου σου επειδή είπες τρόμπες τους ντισπάηζ

http://www.youtube.com/watch?v=JIzUUzg40e8

Δημοσ.

Λοιπόν άκου... Στην σχολή μου πχ έχει 26 διδακτικές ώρες/ βδομάδα για κάθε τυπικό εξάμηνο. Που σημαίνει ότι στο 1ο εξάμηνο παρακολουθείς 26 ώρες. ΟΜΩΣ από το 2ο μέχρι και το 7ο εξάμηνο σου δίνει την δυνατότητα 35 διδακτικών ωρών, έτσι ώστε να δηλώσεις και όσα μαθήματα δεν πέρασες από προηγούμενα εξάμηνα και ότι περισσεύει στο τυπικό. Τέλος, οι ώρες από 8ο και πάνω γίνονται 46. Αυτά..

Δε μιλαω γιαυτο βρε πατρινε. Εννοω το προγραμμα που βγαινει. Μου φανηκαν λιγες 25 ωρες. αυτο.

Δημοσ.

Δε μιλαω γιαυτο βρε πατρινε. Εννοω το προγραμμα που βγαινει. Μου φανηκαν λιγες 25 ωρες. αυτο.

Σου το εξήγησα στην πρώτη γραμμή του ποστ μου ρε. Για φοιτητή 1ου εξαμήνου, οι ώρες θα είναι 25.

Δημοσ.

Μόλις είδα ένα όνειρο πολύ πακέτο. Λέει ήμουν στη Καλιφόρνια στο σπίτι της σις μου και έγινε ενας σεισμός τρομερός και φοβερός.Το Λ.Α. είχε κατεδαφιστεί κ εμείς είχαμε σωθεί,αλλά για κάποιο λόγο με έβγαζαν λαιβ στις ειδήσεις του Μέγκα να πω αν ενδέχεται να παίξει ντόμινο εφεκτ και να επηρρεαστεί η Ελλάδα και πάνω που έλεγα στη Τρέμη επι λέξη ''μπα δε το κόβω κοπελιά'' να φωνάζει η Τρέμη ''σεισμός σεισμός αυτή τη στιγμή στην Αθήνα''.

Μετά στα καπάκια λέει βρέθηκα στην Αθήνα και άρχισα να τρέχω να δω άμα έπεσε το πατρικό μου κ όταν έφτασα ήταν εκεί ο Λούσιφερ και μου έλεγε ''πρέπει να φανείς δυνατός τώρα'' και να απαντάω ''γάμησε μας ρε μαλάκα,έπαθε τπτ η ΥΙΝ και ο Chill?''.Ότι καταλάβατε κατάλαβα!

Δημοσ.

Τώρα εντάξει, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά ξέρω 'γω, αντί να με δει κανας στρεητ στον ύπνο του βρίσκομαι σε όνειρο που περιλαμβάνει σεισμό και την Τρέμη; Μ.

Δημοσ.

Ορίστε... Ένα ρολάκι τους δίνεις να παίξουν και μετά το καβαλάνε και θέλουν και πρωταγωνιστικό ρόλο, διαλέγοντας καστ, σενάριο και σκηνοθέτη. sleep.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...