Chrisxxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 mafalda αφου πιάνει το χέρι σου, τρέχει ο νεροχύτης και δεν μπορώ να βρω από που, παιρνα 5 λεπτάκια να το φτιάξεις.. Δεν ειμαστε για υδραυλικους..
caution Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Έλα αφού ξες. Χαϊδευτικά τα λέω. ΕΕ εντάξει σε συγχωρώ. Τελικά, χαϊδευτικά τον παίρνεις :gives_flower:
gang Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Α ρε άμπαλε κρις... Γκανγκ, πρώτον εγώ δε σε είπα φλώρο τις προάλλες, σου έιπα απλά να κάτσεις κάτω. Δεύτερον, σε πάω και στοίχημα ότι κοιμάμαι τις μισές ώρες από εσένα. Τρίτον, είχα αϋπνία ΕΝΤΑΞΕΙ; Και τέταρτον, αι σιχτίρ. Μ. 1ον: με είπες. 2ον: εγώ χρειάζομαι τις 2πλασιες ώρες ύπνου από σένα. 3ον: δεν με νοιάζει. 4ον: Άντε καλά...
YiN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ΕΕ εντάξει σε συγχωρώ. Τελικά, χαϊδευτικά τον παίρνεις :gives_flower: Ναι λατρεία, πολλά γλυκά σιχτίρια. Σήμερα έπαιξα βιολί πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Και τώρα ακούω: http://www.youtube.com/watch?v=gKqHjFtX7iE Γκανγκ, η σαλιάρα το έλεγε ρε.
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 mafalda αφου πιάνει το χέρι σου, τρέχει ο νεροχύτης και δεν μπορώ να βρω από που, παιρνα 5 λεπτάκια να το φτιάξεις.. Δεν ειμαστε για υδραυλικους.. μηπως να ερθω κι εγω να σου αλλαξω φιλτρο στον αποροφητηρα,τις λαμπες και να σου κρεμασω και τα καδρα; αντρες σου λεει μετα. παει χαλασε ο κοσμος ουτε μια βρυση δεν ξερουν να φτιαχνουν.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 μηπως να ερθω κι εγω να σου αλλαξω φιλτρο στον αποροφητηρα,τις λαμπες και να σου κρεμασω και τα καδρα; αντρες σου λεει μετα. παει χαλασε ο κοσμος ουτε μια βρυση δεν ξερουν να φτιαχνουν. Οχι αυτα δουλευουν... Τωρα που το λες εχω 4 καδράκια με φωτογραφίες που πήρα περσι απο Αγγλια και δεν μπορώ να αποφασίσω που θα τα βαλω
status Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Οχι αυτα δουλευουν... Τωρα που το λες εχω 4 καδράκια με φωτογραφίες που πήρα περσι απο Αγγλια και δεν μπορώ να αποφασίσω που θα τα βαλω Κι εγώ πρέπει να κορνιζώσω αυτό: Αλλά που χρόνος.
caution Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ΟΧΙ ΠΙΝΕΖΕΣ - ΟΧΙ ΠΙΝΕΖΕΣ - ΟΧΙ ΠΙΝΕΖΕΣ καπς θέλω!
status Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ΟΧΙ ΠΙΝΕΖΕΣ - ΟΧΙ ΠΙΝΕΖΕΣ - ΟΧΙ ΠΙΝΕΖΕΣ καπς θέλω! Upgrade?
washcloud Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 αι σιχτίρ Παίζει και τέτοιος άγιος; Μωρέ μπράβο την Εκκλησιάρα μας. Τα πάντα πληρούσα. mafalda αφου πιάνει το χέρι σου, τρέχει ο νεροχύτης και δεν μπορώ να βρω από που, παιρνα 5 λεπτάκια να το φτιάξεις.. Δεν ειμαστε για υδραυλικους.. Α ρε άμπαλε κρις... Νομίζεις. Δεν ξέρεις τί σουπιά είναι. Τυχαία τα τρία Χι στο νικνέημ του; Νομίζω νοτ.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Κι εγώ πρέπει να κορνιζώσω αυτό: Αλλά που χρόνος. Εγω πήρα 4 ασπρόμαυρα από http://www.jn66.com/#intro και δεν μπορώ να αποφασίσω πως θα τα βαλω... Νομίζεις. Δεν ξέρεις τί σουπιά είναι. Τυχαία τα τρία Χι στο νικνέημ του; Νομίζω νοτ. Που να καταλάβει ο γκανγκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις