Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mafalda αφου πιάνει το χέρι σου, τρέχει ο νεροχύτης και δεν μπορώ να βρω από που, παιρνα 5 λεπτάκια να το φτιάξεις.. Δεν ειμαστε για υδραυλικους..

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Α ρε άμπαλε κρις...

Γκανγκ, πρώτον εγώ δε σε είπα φλώρο τις προάλλες, σου έιπα απλά να κάτσεις κάτω. Δεύτερον, σε πάω και στοίχημα ότι κοιμάμαι τις μισές ώρες από εσένα. Τρίτον, είχα αϋπνία ΕΝΤΑΞΕΙ; Και τέταρτον, αι σιχτίρ. Μ.

1ον: με είπες. 2ον: εγώ χρειάζομαι τις 2πλασιες ώρες ύπνου από σένα. 3ον: δεν με νοιάζει. 4ον: Άντε καλά...

Δημοσ.

ΕΕ εντάξει σε συγχωρώ. Τελικά, χαϊδευτικά τον παίρνεις :gives_flower:

Ναι λατρεία, πολλά γλυκά σιχτίρια.

Σήμερα έπαιξα βιολί πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Και τώρα ακούω:

http://www.youtube.com/watch?v=gKqHjFtX7iE

Γκανγκ, η σαλιάρα το έλεγε ρε.

Δημοσ.

mafalda αφου πιάνει το χέρι σου, τρέχει ο νεροχύτης και δεν μπορώ να βρω από που, παιρνα 5 λεπτάκια να το φτιάξεις.. Δεν ειμαστε για υδραυλικους..

μηπως να ερθω κι εγω να σου αλλαξω φιλτρο στον αποροφητηρα,τις λαμπες και να σου κρεμασω και τα καδρα;

αντρες σου λεει μετα. παει χαλασε ο κοσμος ουτε μια βρυση δεν ξερουν να φτιαχνουν. :P

Δημοσ.

μηπως να ερθω κι εγω να σου αλλαξω φιλτρο στον αποροφητηρα,τις λαμπες και να σου κρεμασω και τα καδρα;

αντρες σου λεει μετα. παει χαλασε ο κοσμος ουτε μια βρυση δεν ξερουν να φτιαχνουν. :P

Οχι αυτα δουλευουν... Τωρα που το λες εχω 4 καδράκια με φωτογραφίες που πήρα περσι απο Αγγλια και δεν μπορώ να αποφασίσω που θα τα βαλω :P

Δημοσ.

Οχι αυτα δουλευουν... Τωρα που το λες εχω 4 καδράκια με φωτογραφίες που πήρα περσι απο Αγγλια και δεν μπορώ να αποφασίσω που θα τα βαλω :P

Κι εγώ πρέπει να κορνιζώσω αυτό:

baby.jpg

Αλλά που χρόνος.:(

Δημοσ.
αι σιχτίρ

Παίζει και τέτοιος άγιος; Μωρέ μπράβο την Εκκλησιάρα μας. Τα πάντα πληρούσα.

Α ρε άμπαλε κρις...

Νομίζεις. Δεν ξέρεις τί σουπιά είναι. Τυχαία τα τρία Χι στο νικνέημ του; Νομίζω νοτ.

Δημοσ.

Κι εγώ πρέπει να κορνιζώσω αυτό:

baby.jpg

Αλλά που χρόνος.:(

Εγω πήρα 4 ασπρόμαυρα από http://www.jn66.com/#intro και δεν μπορώ να αποφασίσω πως θα τα βαλω...

Νομίζεις. Δεν ξέρεις τί σουπιά είναι. Τυχαία τα τρία Χι στο νικνέημ του; Νομίζω νοτ.

Που να καταλάβει ο γκανγκ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...