cthulhucarbide Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Και μετά βάλε φωτό από το αποτέλεσμα να γελάσουμε λίγο
gang Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Προσπαθώ να μην πέσω για ύπνο από τώρα. Αλήθεια, προσπαθώ. άντε καληνύχτα. ΦΛΩΡΟΥΜΠΑ. Σύρμα έχω ,θα το φτιάξω. Αρκετά δύσκολο φαντάζει...
YiN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μαφάλντα, κι ένα για εμένα. Γκανγκ, πρώτον εγώ δε σε είπα φλώρο τις προάλλες, σου έιπα απλά να κάτσεις κάτω. Δεύτερον, σε πάω και στοίχημα ότι κοιμάμαι τις μισές ώρες από εσένα. Τρίτον, είχα αϋπνία ΕΝΤΑΞΕΙ; Και τέταρτον, αι σιχτίρ. Μ.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Το ότι θε γελάσουμε δεν το είπα για να υποτιμήσω τις ικανότητές σου(δεν τις ξέρω κιόλας) αλλά για να καταδείξω ότι τέτοια πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όσο εύκολα και απλά φαίνονται τόσο σπαστικό και δύσκολο είναι να το φτιάξει κανείς. Χρειάζεται τέχνη και υπομονή. Αυτός δεν είναι λόγος για να μην προσπαθήσεις βέβαια
μαφαλντα Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Κθούλου έχω φτιάξει και πουλήσει σκουλαρίκια από πηλό,σύρμα,σκοινί,δέρμα κλπ. Yin με ασημένιο σύρμα. χαχα
YiN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Κι εγώ νομίζω ότι αν πιάνει το χέρι της λίγο δεν θα ειναι δύσκολο μπδγ.
caution Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ευκολάκι είναι. Είστε noobες. Χαλαρά το κάνω σε 2 λεπτά μέσα! Για τι λέμε;
caution Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Τώρα είδα... Ι retract the statement - θα σπάσω την πένσα από τα νεύρα, δεν παίζει. P.S. Δεν κάνουμε αστεία με την κλινική κατάσταση του άλλου.
YiN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Τώρα είδα... Ι retract the statement - θα σπάσω την πένσα από τα νεύρα, δεν παίζει. P.S. Δεν κάνουμε αστεία με την κλινική κατάσταση του άλλου. Έλα αφού ξες. Χαϊδευτικά τα λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις