Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Έχω βρει τρόπους να διώχνω κάθε πιθανό είδος πλασιέ σε 10 δευτερόλεπτα.

Λοιπόν, οι γιαγιάδες τσιγγάνες που πουλάνε χαρτομάντιλα είναι ΑΝΙΚΗΤΕΣ!

Έμαθα πως είμαι ΕΜΟΡΦΟ και ΓΕΡΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, που κάποιος ΜΕ ΖΗΛΕΨΕ μα ΔΕ ΚΡΑΤΩ ΚΑΚΙΑ, και κάποιος ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

Μόλις μου ζήτησε να της δείξω την παλάμη μου σκιάχτηκα, της έδωσα ένα € για να φύγει.

Χαρτομάντιλα δε πήρα.

Δημοσ.

πρόσεχε. Σε πιάνουν κουβέντα και κλέβουν κινητά κλπ

30741211146868896301810.jpg

Ποδήλατα στη πόλη.

Θα γίνω λίγο κακός βέβαια γιατί όταν ο ενοικιαστής του καταστήματος κάτω από την οικοδομή μου έβαλε λουλούδια κάποτε σε παρατημένο χώρο πρασίνου από το δήμο του είπαν να τα βγάλει αλλιώς θα του επέβαλαν πρόστιμο.

Είναι με άλλα λόγια παράνομο.

Δημοσ.

Όταν λες όλα στραβά?

Έκανες λάθη? Άργησες να πας? Σου την έπεσε ο ιδιοκτήτης? Πάτησες σκατά? Τράκαρες? Σκίστηκε το καλτσόν?

Δημοσ.

Όχι απλά βρίσκομαι σε νεομεταφερθέν (!) γραφείο και δεν λειτουργούν τηλέφωνα, γίνεται πανικός με την πόρτα, με τις γραμμές, τα πάντα όλα, συν τοις άλλοις δεν ξέρω ακόμα τα ονόματα και σκατά δεν ξέρω σε ποιον να πω τι ενώ προσπαθώ να οργανώσω το σκατομέηλ τους.

Αλλά όχι, δεν είναι αυτά το πρόβλημα, αυτά τα περιμένεις σε νέα δουλειά (σχεδόν). Έχει απεργία και εχθές με έπιασε τρελη αϋπνία. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Όχι απλά βρίσκομαι σε νεομεταφερθέν (!) γραφείο και δεν λειτουργούν τηλέφωνα, γίνεται πανικός με την πόρτα, με τις γραμμές, τα πάντα όλα, συν τοις άλλοις δεν ξέρω ακόμα τα ονόματα και σκατά δεν ξέρω σε ποιον να πω τι ενώ προσπαθώ να οργανώσω το σκατομέηλ τους.

Αλλά όχι, δεν είναι αυτά το πρόβλημα, αυτά τα περιμένεις σε νέα δουλειά (σχεδόν). Έχει απεργία και εχθές με έπιασε τρελη αϋπνία. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Ελα μην στεναχωριέσαι. Νομίζω ότι θα το εκτιμήσουν που πρώτη μέρα και με τέτοιο χαμό εσύ μιλάς στο οφ-τοπικ.

Δημοσ.

Το φαντάζομαι. Θα βοηθούσε αν δεν νύσταζα σαν τον πούστη λέμε.

Ελα μην στεναχωριέσαι. Νομίζω ότι θα το εκτιμήσουν που πρώτη μέρα και με τέτοιο χαμό εσύ μιλάς στο οφ-τοπικ.

Αη νοού! Πέρα από την πλάκα όμως, έχουν κόψει το γαμημένο τηλέφωνο για άγνωστους λόγους, επομένως δεν έχω δουλειά γιατί όλα τα άλλα τα έχω τελειώσει και θα έρθουν καινούργια μόνο αν καταφέρω να πάρω τηλέφωνα. =ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...