Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

τρώω που τρώω τις φρίκες μου, μου σκάει ο άλλος κυριακή απόγευμα με χαλασμένο πισί με χτυπημένο σκληρό να του τον φτιάξω λέει γιατί έχει δουλειά επείγουσα γράφει πτυχιακή και ρωταει αν σε κανα μισαωράκι θα είναι έτοιμο και δεν καταλαβαίνει οτι ΤΕΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ

Την έννοια backup δεν μπορούν να την καταλάβουν; Την είχα πάθει και εγώ να μην μπαίνει καθόλου στα Windows ( δεν είχε πρόβλημα το hardware ) και ήμουν στις τελευταίες σελίδες και τέλειωνε το deadline οπότε είχα το backup μου εγώ , έβαλα ένα CDακι Ubuntu , συνέχισα με Openoffice που είχαν τα Ubuntu και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Δημοσ.

Την έννοια backup δεν μπορούν να την καταλάβουν; Την είχα πάθει και εγώ να μην μπαίνει καθόλου στα Windows ( δεν είχε πρόβλημα το hardware ) και ήμουν στις τελευταίες σελίδες και τέλειωνε το deadline οπότε είχα το backup μου εγώ , έβαλα ένα CDακι Unbuntu , συνέχισα με Openoffice που είχαν τα Ubuntu και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

οταν θα σας χαλασει ο backup δισκος

τοτε να δειτε πως τα

βλεπεται ολα

Δημοσ.

πολλά νευρά , δουλειά δεν βρίσκω και δεν παίζουν φράγκα . η σχολή ΕΠΑΣ που ξεκίνησα (με όρεξη να διαβάσω και να κάνω κάτι τελος πάντων δεν λεει να ξεκινήσει και πηγαίνουμε για να πάρουμε παρουσίες εδώ και ενα μήνα και μας διώχνουν με την δικαιολογία οτι πήρανε παραπάνω μαθητές (διπλάσιους) και δεν έχουν έξτρα αίθουσα.... τζάμπα εισιτήρια γαμ.......#@$@$

ελπίζω αύριο να ξημερώσει καλύτερη μέρα(και καλά , τα ίδια σκατά θα είναι) @#@!^$#@!!! :mad: :mad: :mad:

Δουλειά δε βρίσκω , μία εγγονή οικογενειακής μας φίλης έχει πάει σε δύο δουλειές , στο μήνα και στις δύο της είπανε ότι κλείνουν και δεν έχουν μία να την πληρώσουν , πόσοι γνωστοί - φίλοι είναι άνω του 6μηνου απλήρωτοι από δουλειές και άλλοι άνεργοι ; Αλλά και οικογενειακώς είναι σκατά τα πράγματα , όχι απλά δεν μπορούν να με βοηθήσουν αλλά χρειάζονται και βοήθεια.

Και τα προγράμματα για νέες επιχειρήσεις / ανέργους suckαρουν. 50 % επιδότηση ενοικίου , 40 % ΔΕΚΟ , 0 για ΟΑΕΕ , 10 % για εξοπλισμό κ.λ.π. Χαίρω πολύ τι να το κάνω.

Τι υποτίθεται ότι μπορεί να κάνει ένας νέος που έχει ξεμείνει Ελλάδα ( εαν υπήρχαν λεφτά για μετανάστευση είχα φύγει χτες );

Πολύ κέφι σήμερα :-(

οταν θα σας χαλασει ο backup δισκος

τοτε να δειτε πως τα

βλεπεται ολα

Έχω πάντα αντίγραφα στο http://www.zoho.com/. :devil:

Και επειδή η μάνα μου όλο κάτι παθαίνει το laptop ή ξεχνάει να κάνει backup μέχρι και εξωτερικό έχει ξεχάσει που τον έχει και αγνοείται η τύχη του τη μεταφέρω στο Office 365 , έχει και Outlook που το ξέρει , ποιός κάθεται να τη μαθαίνει Google Apps , να ηρεμήσω ^_^

Δημοσ.

Μαγειρεύω ψάρια.Δε ξέρω τι μάρκας η πατέντας είναι αλλά φαίνονται όπως αυτά που έχετε στην Ελλάδα.Ο άλλος κάνει το κλασικο καρυ του.Σε λίγο ετοιμάζεται και θα τα χτυπήσω κ τα 4 ψαρια!γιαμι γιαμι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...