Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

τρώω που τρώω τις φρίκες μου, μου σκάει ο άλλος κυριακή απόγευμα με χαλασμένο πισί με χτυπημένο σκληρό να του τον φτιάξω λέει γιατί έχει δουλειά επείγουσα γράφει πτυχιακή και ρωταει αν σε κανα μισαωράκι θα είναι έτοιμο και δεν καταλαβαίνει οτι ΤΕΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ

Δημοσ.

Mazda RX-8 ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ '07 - € 19.999

ενα μικρο αποσπασμα απο τον πωλητη :-( :-( :-( :-( :-( :-(

[Πρεπει να το δειτε απο κοντα για να καταλαβετε περι τινος προκειτε.Και τα ελαστικα του ακομα ειναι σε καινουργη κατασταση.Αυτο σημαινει πολλα].το αυτοκινητο εχει αγοραστει καινουργιο και εχει περασει τις 30000 ευρω.οπως λεει κι ο λαος μας οτι πληρωσεις παιρνεις.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/880714/

γελιο ειχε το διαβασμα

Δημοσ.

τρώω που τρώω τις φρίκες μου, μου σκάει ο άλλος κυριακή απόγευμα με χαλασμένο πισί με χτυπημένο σκληρό να του τον φτιάξω λέει γιατί έχει δουλειά επείγουσα γράφει πτυχιακή και ρωταει αν σε κανα μισαωράκι θα είναι έτοιμο και δεν καταλαβαίνει οτι ΤΕΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ

500ευρω πεζτου.

+βενζινες ή εισητηρια για αθηνα.

Δημοσ.

Κυριακατικο διαβαζω Συμβουλευτικη Ψυχολογια.Τους κάβλωσε στη δουλεια καθε Τεταρτη να κανουμε Counseling Service κ με χωσαν υπευθυνο.Η φαση ειναι δε ξερω Χριστο απο Συμβουλευτικη,την εκανα για λιγο πριν μυρια χρονια στα πλαισια ομως της ειδικοτητας μου.Εχω βγαλει κ ξεσκονησει τα τεφτερια μου φαση απο 1ο ετος,εχω λιωσει στο διαβασμα Κυριακατικο,εχω φρικαρει 2 συναδελφους Συμβουλευτικους να δωσουν τα φωτα τους (πρηξιμο λεμε) κ γενικα γαμηστε με τις παπαριες που σας ηρθαν να πουμε.Ξερει κανεις τπτ απο Συμβουλευτικη να μου πει κ μενα?Δε παω Τεταρτη δουλεια.ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

Mazda RX-8 ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ '07 - € 19.999

ενα μικρο αποσπασμα απο τον πωλητη :-( :-( :-( :-( :-( :-(

[Πρεπει να το δειτε απο κοντα για να καταλαβετε περι τινος προκειτε.Και τα ελαστικα του ακομα ειναι σε καινουργη κατασταση.Αυτο σημαινει πολλα].το αυτοκινητο εχει αγοραστει καινουργιο και εχει περασει τις 30000 ευρω.οπως λεει κι ο λαος μας οτι πληρωσεις παιρνεις.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/880714/

γελιο ειχε το διαβασμα

είναι όντως πολύ σένιο το αμάξι πάντως ε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...