Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

πολλά νευρά , δουλειά δεν βρίσκω και δεν παίζουν φράγκα . η σχολή ΕΠΑΣ που ξεκίνησα (με όρεξη να διαβάσω και να κάνω κάτι τελος πάντων δεν λεει να ξεκινήσει και πηγαίνουμε για να πάρουμε παρουσίες εδώ και ενα μήνα και μας διώχνουν με την δικαιολογία οτι πήρανε παραπάνω μαθητές (διπλάσιους) και δεν έχουν έξτρα αίθουσα.... τζάμπα εισιτήρια γαμ.......#@$@$

ελπίζω αύριο να ξημερώσει καλύτερη μέρα(και καλά , τα ίδια σκατά θα είναι) @#@!^$#@!!! :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

πολλά νευρά , δουλειά δεν βρίσκω και δεν παίζουν φράγκα . η σχολή ΕΠΑΣ που ξεκίνησα (με όρεξη να διαβάσω και να κάνω κάτι τελος πάντων δεν λεει να ξεκινήσει και πηγαίνουμε για να πάρουμε παρουσίες εδώ και ενα μήνα και μας διώχνουν με την δικαιολογία οτι πήρανε παραπάνω μαθητές (διπλάσιους) και δεν έχουν έξτρα αίθουσα.... τζάμπα εισιτήρια γαμ.......#@$@$

ελπίζω αύριο να ξημερώσει καλύτερη μέρα(και καλά , τα ίδια σκατά θα είναι) @#@!^$#@!!! :mad: :mad: :mad:

υπομονή :(

όλοι οι άλλοι που είστε;; :wacko:

Δημοσ.

Πωω είμαι πολυ χαρούμενος ,βρήκα δουλειά.Σε ένα γερμανάκι 18 χρονων(με λίγο νοητική στέρηση),θα του μαθαίνω ελληνικά δημοτικού ,θα το πηγαίνω κ βόλτες.

400€ το μήνα καθαρά θα παίρνω για 2 ώρες δουλειά τη μέρα.

Youppyyy! :D

Δημοσ.

sad-xzibit.jpg

πω πω τα είχα ανάγκη αυτά τα λεφτά.ήθελα να πάρω ένα καλό προτζέκτορα να βλέπω ταινίες .πω πω τέλεια

Το καλό είναι οτι δεν νοικιάζω.και παίρνω φαί απ τη μάνα μου απο κάτω.ουτε έξοδα για αμάξι έχω .Μόνο στα τσιγάρα πάνε τα λεφτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...