viper2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Λαϊκή, εννοώντας το παζάρι κοντά στο γκάζι; αυτο
athlios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δε θέλω να γυρίσω Αθήνα. βρες δουλεια στη Θεσσαλονικη. Τιγκα ειναι.
nicoc89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 πολλά νευρά , δουλειά δεν βρίσκω και δεν παίζουν φράγκα . η σχολή ΕΠΑΣ που ξεκίνησα (με όρεξη να διαβάσω και να κάνω κάτι τελος πάντων δεν λεει να ξεκινήσει και πηγαίνουμε για να πάρουμε παρουσίες εδώ και ενα μήνα και μας διώχνουν με την δικαιολογία οτι πήρανε παραπάνω μαθητές (διπλάσιους) και δεν έχουν έξτρα αίθουσα.... τζάμπα εισιτήρια γαμ.......#@$@$ ελπίζω αύριο να ξημερώσει καλύτερη μέρα(και καλά , τα ίδια σκατά θα είναι) @#@!^$#@!!! :mad:
Nephelia Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 πολλά νευρά , δουλειά δεν βρίσκω και δεν παίζουν φράγκα . η σχολή ΕΠΑΣ που ξεκίνησα (με όρεξη να διαβάσω και να κάνω κάτι τελος πάντων δεν λεει να ξεκινήσει και πηγαίνουμε για να πάρουμε παρουσίες εδώ και ενα μήνα και μας διώχνουν με την δικαιολογία οτι πήρανε παραπάνω μαθητές (διπλάσιους) και δεν έχουν έξτρα αίθουσα.... τζάμπα εισιτήρια γαμ.......#@$@$ ελπίζω αύριο να ξημερώσει καλύτερη μέρα(και καλά , τα ίδια σκατά θα είναι) @#@!^$#@!!! :mad: υπομονή όλοι οι άλλοι που είστε;;
jason_rethymno Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Πωω είμαι πολυ χαρούμενος ,βρήκα δουλειά.Σε ένα γερμανάκι 18 χρονων(με λίγο νοητική στέρηση),θα του μαθαίνω ελληνικά δημοτικού ,θα το πηγαίνω κ βόλτες. 400€ το μήνα καθαρά θα παίρνω για 2 ώρες δουλειά τη μέρα. Youppyyy!
freedubus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Σε ένα γερμανάκι 18 χρονων(με λίγο νοητική στέρηση) Γερμανάκι κορίτσι;;;
viper2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 υπομονή όλοι οι άλλοι που είστε;; στην μεση του πουθενα
jason_rethymno Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 πω πω τα είχα ανάγκη αυτά τα λεφτά.ήθελα να πάρω ένα καλό προτζέκτορα να βλέπω ταινίες .πω πω τέλεια Το καλό είναι οτι δεν νοικιάζω.και παίρνω φαί απ τη μάνα μου απο κάτω.ουτε έξοδα για αμάξι έχω .Μόνο στα τσιγάρα πάνε τα λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις