pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 α εχει παρει κοσμο και κοσμακη απο εδω μεσα.. οχι δεν θα γινω το επομενο θυμα σου. δεν θα γινω ενα ακομη νουμερακι στην λιστα σου
EstellePr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 α εχει παρει κοσμο και κοσμακη απο εδω μεσα..οχι δεν θα γινω το επομενο θυμα σου. δεν θα γινω ενα ακομη νουμερακι στην λιστα σου Μη φόβου. Χρησιμοποιεί Λατινικά.
Sellers Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 οχι δεν θα γινω το επομενο θυμα σου. δεν θα γινω ενα ακομη νουμερακι στην λιστα σου Έχει και τα καλά του. Δες με τωρα, πράσινος πράσινος.
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ε τοτε δεν θα γινω το επομενο ΧΙV στην ατελειωτη λιστα σου.
EstellePr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Έχει και τα καλά του. Δες με τωρα, πράσινος πράσινος. Κάποτες, ήσανε αντιεξουσιαστής. Τώρα, εξουσία των αντιεξουσιαστώνε. Σάπιο σύστημα. Λυγμ.
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ε τοτε δεν θα γινω το επομενο ΧΙV στην ατελειωτη λιστα σου. Μπορείς να μου γνωρίσεις καμιά φίλη, θα είσαι το προηγούμενο νούμερο πριν καλά-καλά το καταλάβεις.
Sellers Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Κάποτες, ήσανε αντιεξουσιαστής. Τώρα, εξουσία των αντιεξουσιαστώνε. Σάπιο σύστημα. Λυγμ. Μεχρι να μπουν τα χρηματα στην τσέπη είναι... Τώρα βλέπω συντρόφους και τους τραγουδάω Χατζηγιάννη.
Jonny Depp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Λοιπον καλά μου παιδιά μιλάω σοβαρά Εχει κανείς Αλλος τι ίδιο πρόβλημα στο youtube ?Οταν μεγαλώνω το βίντεο σε πληρη οθόνη γίνεται μαύρο και αργει λιγα δευτερολεπτα μεχρι να δείξει το βίντεο.Το κάνει και σε σας αυτό? στο Greektube και sto dailymotion παίζουν κανονικά Αν μου απαντήσετε θα ξαλαφρώσω πάρα πολύ.
EstellePr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Immortal καψούρα. Pavlinda, είναι καλό παιδί, για σπίτι. Μη σε ξεγελά η επιφάνεια. Τα μέσα του είναι τινγκα απ´ το σαράκι σου.
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 έχεις ήδη ξαλαφρώσει στο θρεντ, πήγαινε στο subforum Internet και ρώτα.
peter_pan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αν μου απαντήσετε θα ξαλαφρώσω πάρα πολύ. Ωστε ετσι ε...? Εγω συνηθως παω τουαλετα.
EstellePr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 τους τραγουδάω Χατζηγιάννη. Αυτό ήταν. Πάναπιω όλο το μπουκαλακι του white musk.
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Λοιπον καλά μου παιδιά μιλάω σοβαρά Εχει κανείς Αλλος τι ίδιο πρόβλημα στο youtube ?Οταν μεγαλώνω το βίντεο σε πληρη οθόνη γίνεται μαύρο και αργει λιγα δευτερολεπτα μεχρι να δείξει το βίντεο.Το κάνει και σε σας αυτό? στο Greektube και sto dailymotion παίζουν κανονικά Αν μου απαντήσετε θα ξαλαφρώσω πάρα πολύ. απαντησα ρε φιλε! ναι ναι ΝΑΙ! Μπορείς να μου γνωρίσεις καμιά φίλη, θα είσαι το προηγούμενο νούμερο πριν καλά-καλά το καταλάβεις. δεν θελω να ειναι καν ενα νουμερακι καταλαβες??
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Τι θες να 'σαι μανάρι μου, ζήτα μου γλυκά και βρεγμένα και το μιλάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις