Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α εχει παρει κοσμο και κοσμακη απο εδω μεσα..

οχι δεν θα γινω το επομενο θυμα σου. δεν θα γινω ενα ακομη νουμερακι στην λιστα σου

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.
α εχει παρει κοσμο και κοσμακη απο εδω μεσα..οχι δεν θα γινω το επομενο θυμα σου. δεν θα γινω ενα ακομη νουμερακι στην λιστα σου

Μη φόβου. Χρησιμοποιεί Λατινικά.

Δημοσ.

οχι δεν θα γινω το επομενο θυμα σου. δεν θα γινω ενα ακομη νουμερακι στην λιστα σου

Έχει και τα καλά του. Δες με τωρα, πράσινος πράσινος.

Δημοσ.

Έχει και τα καλά του. Δες με τωρα, πράσινος πράσινος.

Κάποτες, ήσανε αντιεξουσιαστής. Τώρα, εξουσία των αντιεξουσιαστώνε. Σάπιο σύστημα. Λυγμ.

Δημοσ.

ε τοτε δεν θα γινω το επομενο ΧΙV στην ατελειωτη λιστα σου.

Μπορείς να μου γνωρίσεις καμιά φίλη, θα είσαι το προηγούμενο νούμερο πριν καλά-καλά το καταλάβεις.

Δημοσ.

Κάποτες, ήσανε αντιεξουσιαστής. Τώρα, εξουσία των αντιεξουσιαστώνε. Σάπιο σύστημα. Λυγμ.

Μεχρι να μπουν τα χρηματα στην τσέπη είναι... Τώρα βλέπω συντρόφους και τους τραγουδάω Χατζηγιάννη.

Δημοσ.

Λοιπον καλά μου παιδιά μιλάω σοβαρά

Εχει κανείς Αλλος τι ίδιο πρόβλημα στο youtube ?Οταν μεγαλώνω το βίντεο σε πληρη οθόνη γίνεται μαύρο και αργει λιγα δευτερολεπτα μεχρι να δείξει το βίντεο.Το κάνει και σε σας αυτό?

στο Greektube και sto dailymotion παίζουν κανονικά

Αν μου απαντήσετε θα ξαλαφρώσω πάρα πολύ.

Δημοσ.

Immortal καψούρα. Pavlinda, είναι καλό παιδί, για σπίτι. Μη σε ξεγελά η επιφάνεια. Τα μέσα του είναι τινγκα απ´ το σαράκι σου.

Δημοσ.

Λοιπον καλά μου παιδιά μιλάω σοβαρά

Εχει κανείς Αλλος τι ίδιο πρόβλημα στο youtube ?Οταν μεγαλώνω το βίντεο σε πληρη οθόνη γίνεται μαύρο και αργει λιγα δευτερολεπτα μεχρι να δείξει το βίντεο.Το κάνει και σε σας αυτό?

στο Greektube και sto dailymotion παίζουν κανονικά

Αν μου απαντήσετε θα ξαλαφρώσω πάρα πολύ.

απαντησα ρε φιλε! ναι ναι ΝΑΙ!

Μπορείς να μου γνωρίσεις καμιά φίλη, θα είσαι το προηγούμενο νούμερο πριν καλά-καλά το καταλάβεις.

δεν θελω να ειναι καν ενα νουμερακι καταλαβες??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...