Moderators stormrain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ωπ κλειδωθηκαν οι αστειες κλπ εικονες? Πως κι ετσι?
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 δεν θα μεινει μονιμα, δεν εχει βιζα λαθραια θα παει.
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Χριστούλιδες και παναγίτσες... μόλις έβγαλα πινέζα από την φτέρνα μου!!! :shock: ωωωω ρε φίλε ξύπνησα απότομα από τον πόνο! Γαμάτο οικονομικό υποκατάστατο του καφέ. ΚΑΙ υγιεινότερο.
caution Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μπα... τελικά έφτιαξα και καφέ. Φραπέ. ΠροΚατ. Το τραύμα επουλώνεται αλλά χαλαρά ήδη έχω σκεφτεί να το χρησιμοποιήσω για δικαιολογία, αργότερα.
status Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μπα... τελικά έφτιαξα και καφέ. Φραπέ. ΠροΚατ. Το τραύμα επουλώνεται αλλά χαλαρά ήδη έχω σκεφτεί να το χρησιμοποιήσω για δικαιολογία, αργότερα. Ρε αει πάτα καμιά πινέζα που μου θες και καφέ:Ρ
caution Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Καλά αν άκουγες την κραυγή που έβγαλα θα καταλάβαινες πόσο ΑΝΤΡΑ είμαι... σαν γαϊδούρι γκάριξα - μετά άκουσα γέλια από τις από διπλά
status Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Καλά αν άκουγες την κραυγή που έβγαλα θα καταλάβαινες πόσο ΑΝΤΡΑ είμαι... σαν γαϊδούρι γκάριξα - μετά άκουσα γέλια από τις από διπλά http://www.youtube.com/watch?v=MwHWbsvgQUE Γελάω μόνος μου;ρ
black_widow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Γαλλικό. Πάντα. Είμαι πρωινή γιατί ταξιδεύω σε λίγο. Α ναι, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα που όλα αλλάζουν από ώρα σε ώρα: ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ!! ΒΡΗΚΑ! Μπράβο ! Καλή αρχή ! Και στα δικά μας οι ελεύθερες Γιατί δεν άκουσα όσους μου συνέστησαν να πάω για μεταπτυχιακό έξω......Θα ήμουν με κανέναν κουμπάρο τώρα ή κανά τουφίνι στα Λοντόνια και ζωή και κότα. Πάλι αναβολή, το ΠΑΠΕΙ υπό κατάληψη Δε θέλω να παω " Στα έλεγα " γιατί είναι σπαστικό να στο λένε αλλά στα έλεγα...
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 αααχ ειμαι αρρωστη :-( πεθαινωωωωωω Την στιγμή που θα ξεψυχήσεις πέσε με την μύτη στο "power" να μην καίει τζάμπα ο υπολογιστής
Marria Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δε θέλω να παω " Στα έλεγα " γιατί είναι σπαστικό να στο λένε αλλά στα έλεγα... Του τα ειπα και εγω αλλα αστον να παθει και να μαθει
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μπήκες για τους τελευταίους ασπασμούς? αααχ καπως ετσι... Την στιγμή που θα ξεψυχήσεις πέσε με την μύτη στο "power" να μην καίει τζάμπα ο υπολογιστής σωστο κι αυτο. αν και μολις αρχισει να βρωμιζει το πτωμα μου ολο και καποιος θα καλεσει την αστυνομια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις