Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν άκουσα όσους μου συνέστησαν να πάω για μεταπτυχιακό έξω......Θα ήμουν με κανέναν κουμπάρο τώρα ή κανά τουφίνι στα Λοντόνια και ζωή και κότα. Πάλι αναβολή, το ΠΑΠΕΙ υπό κατάληψη :cry:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Γιατί δεν άκουσα όσους μου συνέστησαν να πάω για μεταπτυχιακό έξω......Θα ήμουν με κανέναν κουμπάρο τώρα ή κανά τουφίνι στα Λοντόνια και ζωή και κότα. Πάλι αναβολή, το ΠΑΠΕΙ υπό κατάληψη :cry:

Aθανατο ελληνικο πανεπιστημιο :-D

Δεν ειναι ωραια να σπουδαζεις εδω? ρωτα και τους ιταλους φιλους μας που παιρνουν μαστερ στις μολοτωφ :P

Δημοσ.

Μια χαρά τα βρίσκω τα ελληνικά πανεπιστήμια από πλευράς γνώσεων. Στο οργανωτικό τμήμα είχα παράπονα αλλά μιας και επέστρεψα μετά από χρόνια στα unis και σε αυτό το τομέα βρήκα τεράστια βελτίωση. Οι καταλήψεις είναι το μόνο πρόβλημα, ειδικά για μένα που "βιάζομαι" και που έχω τρελές ορέξεις για διάβασμα πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο που έχω επιλέξει. Ευτυχώς που τρέχω και τα Γαλλικά και έχω κάτι να ασχολούμαι αλλά πόσα Γαλλικά να κάνω ο άνθρωπος.

Πρόσφατο ήταν το άρθρο για τις μολότοφ, κάπου το είχα διαβάσει ναι αλλά τα φαινόμενα δείχνουν πως ήταν παραπλανητικό. Σήμερα κρανοφόρος μπαχαλάκης πέταξε μολότοφ καταφέρνοντας να πάρει φωτιά στην πλάτη του!!!!!! Γιατί για κατόρθωμα πρόκειται....ακόμα και αν μιλάμε για μπαχαλάκη με iq ραδικιού.

Δημοσ.

Έχω φτιάξει κεφάλι και βαριέμαι να κοιμηθώ.Κάντε μου παρέα.

Μηντσιμπήσει κανείς γιατί συνηθίζει ν' αγαπάει ενίοτε ο αποπάνω.

uncle_sam.gif

Δημοσ.

Έλα ρε Σούλη στον παππού! Μόλις μπήκα σπίτι μετά από ένα 2 ωράκι εδώ και αφού πήγαμε για σούσια. Μιαμ μιαμ μιαμ...

Πες ότι θες, έχω ένα καφασάκι kirin...

Αυτό είναι δεύτερο μήνυμα:

Ρε μούνια (προσέχτε τον τόνο, δεβρίζω), δε ντρέπεστε ρε;;; Ρε προσβάλλατε τις μπύρες,ρε! ΡΕ; Τις μπύρες;;;; ΝΑ πλένετε το στόμα σας, όχι για να τις πιείτε, χάσατε αυτό το δικαίωμα, αλλά για να μιλάτε για αυτές, ΡΕ! Μη σας πω για να κάνετε σκέψεις σχετικά με τις μπύρες θα πρέπει να πλένεστε ολοκληροι ΡΕ, μέχρι και κλύσμα από τα αυτιά, για να μη λερωθεί η ιδέα της μπύρας στις νευρικές απολήξεις του εγκεφάλου σας, ρε.

Και μπράβο στον τύπο που την είχε στήσει και μες τη ζέστη...

Δημοσ.

Γαλλικό. Πάντα.

Είμαι πρωινή γιατί ταξιδεύω σε λίγο.

Α ναι, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα που όλα αλλάζουν από ώρα σε ώρα:

ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ!! ΒΡΗΚΑ!

Δημοσ.

Γαλλικό. Πάντα.

Είμαι πρωινή γιατί ταξιδεύω σε λίγο.

Α ναι, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα που όλα αλλάζουν από ώρα σε ώρα:

ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ!! ΒΡΗΚΑ!

Καλό ταξίδι.

Συγχαρητήρια.

Καλημέρα.

Δημοσ.

Ωπ! Συγχαρητήρια.

1. Πάμε κάπου καλά;

2. Τι δουλειά; Μέσες άκρες...

Θεσσαλονικη, απλα πραγματα.

Το ενα κομματι της δουλειας ειναι γραμματεια, το αλλο παιδαγωγικο (οχι ωδειο). Απλα γουσταρω γιατι ειναι γαματη η συγκεκριμενη επιχειρηση.

iphone.png

Μαφαλντα, ευχαριστω και καλημερα :)

iphone.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...