leftermann Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 4,8€ η εξάδα η μεγάλη, από το σούπερμάρκετ. Οι πρώτες 10 είναι δύσκολες, μετά συνηθίζεις. Πανάκριβες τις παίρνεις, φίλε. Δεν έχεις Λιντλ κοντά; Μπούργκεν πιλς, κάπου 50 λεπτά το μισόλιτρο. Στα discount market (δεν ξέρω αν έχει τέτοια στην αθήνα) βγάζουν συχνά πυκνά την edelsteiner κάπου 45 λεπτά. Νερουλή, αλλά μπύρα. Και το επόμενο σαββατο (29/10) το λιντλ έχει προσφορά τις βέλτινς, η οποία εκτός από ότι είναι μπύρα, είναι και καλή, με 55 λεπτά. Θα τσακώσω 5-6 κασόνια, έτσι κάνω όποτε βγάζουν την βέλτινς προσφορά.
liopyr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Λιντλ πολύ κοντά δεν έχω, αλλά αν παίζει μπύρα προκοπής να πάω να γεμίσω 2 πορτμπαγκάζ. Έχω σκλαβενίτη δίπλα, μια μπύρα δρόμο..
gang Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εγώ εδώ την μόνη άξια μπύρα την βρίσκω 2€. Paulaner στον σκλαβενιτη λέω να πάω για ύπνο. άντε τσίου.
leftermann Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 ε μιλέμε για φτηνές μπύρες μαζικής κατανάλωσης ρε. Αν είναι να δώσεις 2 ευρώ, έχει και καλύτερες από την παουλάνα. Λιοπύρη, εγώ σταθερά πίνω βέλτινς. 79 λεπτά κανονική τιμή, την θεωρώ best value for money με διαφορά. Αν θες δοκίμασε, και πάνε το άλλο σαββατο και σήκωσε 5-6 κασόνια με 55 λεπτά το μισόλιτρο, εγώ αυτό κάνω. Τώρα οι burgen pils και η edelsteiner είναι μπύρες για τους πάνκηδες στα γρασίδια. Την burgen να φανταστείς την είχε παλιά ένα ψιλικατζίδικο στο ναβαρίνο εδώ πάνου. Τις έπαιρνε τότε 30 λεπτά από το λιντλ, και τις πουλούσε 70 ναούμ, και ήταν όλοι οι φρίκουλες χαρούμενοι, αφού η αμστελ/χύνεκεν είχαν 1.20 ξερωγώ. Αλλά παίζει η μπούργκεν να είναι η αμέσως χειρότερη - μετά την αμστελ - μπύρα ε.
gang Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δεν πίνω συχνά, ρε. Παίρνω μια για το καλό που και που... α! δώσε ινφο για καμιά άλλη μπύρα, γευστικά καλή... Κατάλαβες τώρα. πάω για ύπνο, τις απαντήσεις σου θα τις δω αύριο..
leftermann Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 και πολύ καλά κάνεις. Το αλκοόλ μπορεί να σκοτώσει.
liopyr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Θα πάρω βέλτινς αν βρω, γιατί είσαι αεκατζής με πανκ ιστορικό και σε εμπιστεύομαι.
leftermann Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 ήμουν και αναρχοαριστερός κάποτε ε, μην το παραλείπεις.
liopyr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μετά τι απόγινες; Δε πιστεύω να σε έψησε ο πεθερός;
sugata Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Πρώτα δυο thread στο μπλα μπλα. Νεκρός ο τάδε. Νεκρός ο δέινα. R.I.P., αλλά για όνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις