gang Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 πήγα σχολείο. Η πουτάνα η δασκάλα δεν κάνει απεργία με τίποτα. Πασόκα τίγκα θα είναι. μάλιστα μάλιστα. και εσύ εκεί ε.
LongTom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Πίνουν μπύρα γιατί είναι φτηνή, λες και είναι ακόμα σε κολλεγιακό πάρτυ. Το πιο φθηνό και ξεφτιλισμένο ίσως ποτό(και χωρίς γεύση) Εάν πίνεις Φίξ και Μύθος και τα λοιπά κάτουρα που προωθούν στην Ελλάδα ναι. Δοκίμασε Τσέχικες,Βελγικές ή/και Γερμανικές και τα ξαναλέμε.
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 μάλιστα μάλιστα. και εσύ εκεί ε. τι να κάνω ρε φίλε. Πρέπει να μάθω να διαβάζω. Σήμερα μάθαμε το Τ και τις συλλαβές του. Τι, τη, τυ, το, τω, τε...
μαφαλντα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 πήγα σχολείο. Η πουτάνα η δασκάλα δεν κάνει απεργία με τίποτα. Πασόκα τίγκα θα είναι. Μπορεί να χρωστάει και να μην την παίρνει.Υπάρχουν ακόμα πασοκια;
gang Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Καλώς ρε, μην δικαιολογείσαι. Μίλας μας για μπύρα εσύ που ξέρεις...
liopyr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ΜΠΥΡΑ και το πρωί. Επειδή το στύψιμο των πορτοκαλιών είναι σπατάλη μυικής δύναμης.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yzcEG_JoVuo
liopyr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ΜΠΥΡΑ και το μεσημέρι, γιατί τα μακαρόνια λέει ο γιατρός πρέπει να τα ρεύεσαι με στυλ. ΜΠΥΡΑ και το απόγευμα, γιατί έχει μπάλα. ΜΠΥΡΑ και μετά την μπάλα, επειδή μικρός έκανες την μαλακία να γίνεις ΑΕΚ.
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XtSKLTrqgyM
Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Η βοτκα δεν εχει γευση! Επισης μου αρεσει που οταν λετε για μπυρες δεν λετε αυτες που πινει η μαζα, αλλα οταν λετε για βοτκα λετε αυτες που ειναι για εντριβες. Δεν λεω για πιπομαρκες σαν την absolut και την smirnoff. Πχ τωρα εχω μια zoladkowa gorzka de luxe στο ραφι απο την πολωνια. Σαν νερακι κατεβαινει. Και το hangover δεν ειναι βασισμενο στο τι ποτο θα πιεις αλλα στο ποσο καλο ειναι αυτο που πινεις. Πιο λιγα impurities στο ποτο => πιο ακριβο ποτο λογω πιο πολλων αποσταξεων => κανενα κεφαλι την επομενη μερα.
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 λες βλακειες. δεν μιλαμε για αμστελ και χαινικεν. Λες μαλακίες. Διευκρινήστηκε αυτό πουθενά και δεν το είδα; Ή μήπως κρίνεις μόνο εξ'ιδίων τα αλλότρια; Γιατι εγώ μιλάω σε σχέση με αυτό που βλέπω γύρω μου, τι πίνει ο κόσμος γενικά Εάν πίνεις Φίξ και Μύθος και τα λοιπά κάτουρα που προωθούν στην Ελλάδα ναι. Δεν πίνω μπύρα
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ...επειδή μικρός έκανες την μαλακία να γίνεις ΑΕΚ. οι μαλακίες πληρώνονται φίλε... έλα Λιοπύρη, αυτό έψαχνα: drink beer be free http://www.youtube.com/watch?v=kjsggQbDKL8
liopyr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 οι μαλακίες πληρώνονται φίλε... 4,8€ η εξάδα η μεγάλη, από το σούπερμάρκετ. Οι πρώτες 10 είναι δύσκολες, μετά συνηθίζεις. έλα Λιοπύρη, αυτό έψαχνα: drink beer be free Ήθελα να βάλω beer bong από NOFX, αλλά με πρόλαβες με τους άλλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις