caution Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ποιος θα κεράσει? νταξ δεν άντεξα... Έχουμε μερικά ψιλά, άντε και λίγες μπύρες προθέρμανσης, βάλε και γνωστό μπαρμαν... θα την μοντάρουμε την φάση! (1 down - 3 to go, αααα ρε γμτ δεν ξεχνιέται το άθλημα...)
Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μπυρα, το ποτο αυτουνου που δεν μπορει να πιει αλκοολ
evabb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μπυρα, το ποτο αυτουνου που δεν μπορει να πιει αλκοολ μηπως απλα ζηλευεις που δεν μπορεις να εκτιμησεις την γευση της;
caution Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ΦΕΥΓΩ, αλλά τελικά περίσσεψε μία - θα την πάρω για τον δρόμο. Αν και απογοητευτικά με τον εαυτό μου... bonne nuit!
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μπυρα, το ποτο αυτουνου που δεν μπορει να πιει αλκοολ κάνε έντιτ, κάνε έντιτ, μαλακίτσα είπες.
gang Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Που σε συ. Τι λέει σήμερα? πήγες στην σχολείο ή στην πορεία?
Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 μηπως απλα ζηλευεις που δεν μπορεις να εκτιμησεις την γευση της; Μα δεν εχει ωραια γευση! Εχω δοκιμασει κατι μπυρες απο φρουτα, νταξ καλες ηταν αλλα δεν τρελλαθηκα. Απλα δεν μπορω να ακουω ατομα που θελουν να πιουν και πινουν μπυρα ενω εχει ενα σωρο ποτα να πιουνε!
evabb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μα δεν εχει ωραια γευση! Εχω δοκιμασει κατι μπυρες απο φρουτα, νταξ καλες ηταν αλλα δεν τρελλαθηκα. Απλα δεν μπορω να ακουω ατομα που θελουν να πιουν και πινουν μπυρα ενω εχει ενα σωρο ποτα να πιουνε! ενω η βοκτα ας πουμε εχει τρομερη γευση, αυτη και το baileys ενα πραμα απο θεμα γευσης. αν δεν σου αρεσει η πικριλα ειναι θεμα γουστου, αλλα αυτο που λες περι πιωματος δεν ισχυει καθολου γτ μια χαρα μπορεις να γινεις κωλος και με μπυρα. ασε που κανει ωραιο μεθυσι χωρις hangover την επομενη μερα.
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Που σε συ. Τι λέει σήμερα? πήγες στην σχολείο ή στην πορεία? πήγα σχολείο. Η πουτάνα η δασκάλα δεν κάνει απεργία με τίποτα. Πασόκα τίγκα θα είναι. Τουφ, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα φίλε. 'Η αλλιώς, 'οπως την βρίσκει ο καθένας.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μα δεν εχει ωραια γευση! Εχω δοκιμασει κατι μπυρες απο φρουτα, νταξ καλες ηταν αλλα δεν τρελλαθηκα. Απλα δεν μπορω να ακουω ατομα που θελουν να πιουν και πινουν μπυρα ενω εχει ενα σωρο ποτα να πιουνε! θα μου κατεβάσεις young's double chocolate stout?
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Πίνουν μπύρα γιατί είναι φτηνή, λες και είναι ακόμα σε κολλεγιακό πάρτυ. Το πιο φθηνό και ξεφτιλισμένο ίσως ποτό(και χωρίς γεύση)
evabb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Πίνουν μπύρα γιατί είναι φτηνή, λες και είναι ακόμα σε κολλεγιακό πάρτυ. Το πιο φθηνό και ξεφτιλισμένο ίσως ποτό λες βλακειες. δεν μιλαμε για αμστελ και χαινικεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις