pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 αχχααχχααχαχαχχαχα πωπω πάω να την παίξω. ερεθίστηκα με την φώτο της pavlinda δηλαδη οταν εισαι στην παραλια και βλεπεις απειρες γκομενες με μαγιο τι κανεις?
giorgos147 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Into the Wild, Hachiko, ποια άλλη; 127 hours, A beautiful mind (που τη ξαναείδα για διαφόρους λόγους, επροχθέ.) Σε λέω μόνο τι είδα αυτές τις μέρες, ε;
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 γενικα κανεις τιποτα αλλο στην ζωη σου η μονο την παιζεις? Την τελευταία φορά που πόσταρα πικ χωρίς παντελόνι, η salliara κόλλησε το nickname της. ε τοτε μπορει να γινω εγω η salliara2
slipknot Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Κάποιοι βγάζουν χαρτζιλίκι πουλώντας το σπέρμα τους. Είναι κάτι το τίμιο.
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 γενικα κανεις τιποτα αλλο στην ζωη σου η μονο την παιζεις? -Ποιον θα ήθελε να γνωρίσει ο χρήστης Jonny Depp περισσότερο στη ζωή του; -Το Μπέζο. ε τοτε μπορει να γινω εγω η salliara2 Ελπίζω όχι, δε λέει να μου κάτσει αυτή.
black_widow Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μπλάκ, 19 του μηνός θα είσαι εδώ? Παβλίντα βλέπεις; έχω και ατζέντα για να προλαβαίνω τα ραντεβού. Στειλε πικ σε πμ όσο είναι καιρός. Ναι ρε , εδώ θα είμαι δεν παίζουν λεφτά για διακοπάς . Ρίξε τηλέφωνο. Κάποιοι βγάζουν χαρτζιλίκι πουλώντας το σπέρμα τους. Είναι κάτι το τίμιο. Και η ελληνική κυβερνησάρα έχει χρεώσει και ΦΠΑ παρακαλώ
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 σαλιαρα προφανως εννοει αυτες που φορανε τα μωρα κι οχι καποια που της τρεχουν τα σαλια -Ποιον θα ήθελε να γνωρίσει ο χρήστης Jonny Depp περισσότερο στη ζωή του; -Το Μπέζο. Ελπίζω όχι, δε λέει να μου κάτσει αυτή. γιατι τον μπεζο? ποιες απο εδω μεσα σου εχουν κατσει?
EstellePr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ποιες απο εδω μεσα σου εχουν κατσει? Εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις