salliara Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 όχι απλα είμαι λιγούρω και καλοφαγού. και πεινάω στον ύπνο μου γιατί δεν τρώω βραδυ ΑΝΑΓΩΓΟΙ επίσης αυτό με την καντίνα ήταν η συνέχεια του ονείρου που ήμουνα σε ένα φεστιβάλ ή κατι τετοιο, και ημουν λέει τόσο πίτα που ζαλιζόμουνα. Ε σκεψου ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΑ ήρθε μετα η το βρωμικο.
athlios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 όχι απλα είμαι λιγούρω και καλοφαγού. και πεινάω στον ύπνο μου γιατί δεν τρώω βραδυ ΑΝΑΓΩΓΟΙ μεγα ψεμα αυτο. επίσης αυτό με την καντίνα ήταν η συνέχεια του ονείρου που ήμουνα σε ένα φεστιβάλ ή κατι τετοιο, και ημουν λέει τόσο πίτα που ζαλιζόμουνα. Ε σκεψου ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΑ ήρθε μετα η το βρωμικο. εσυ οταν εισαι ΤΟΣΟ πιτα απλα ζαλιζεσαι?
salliara Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ναι. και καθόμουνα κάτω στο γρασίδι. και γελούσα σαν τη χαζή
salliara Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 in other news, χθες με το ποδήλατο, με σταμάτησαν οι μπάτσοι για έλεγχο. wtf.
evabb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 όχι απλα είμαι λιγούρω και καλοφαγού. και πεινάω στον ύπνο μου γιατί δεν τρώω βραδυ ΑΝΑΓΩΓΟΙ επίσης αυτό με την καντίνα ήταν η συνέχεια του ονείρου που ήμουνα σε ένα φεστιβάλ ή κατι τετοιο, και ημουν λέει τόσο πίτα που ζαλιζόμουνα. Ε σκεψου ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΑ ήρθε μετα η το βρωμικο. gt δεν trws βραδυ? κανεις δίαιτα?
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 in other news, χθες με το ποδήλατο, με σταμάτησαν οι μπάτσοι για έλεγχο. wtf. Δεν είχε σέλα;
salliara Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ευα, οχι. απλά προσέχω όσο γίνεται να μην ξαναβάλω τα κιλά που έχασα το καλοκαιρι. κθουλου απαίσιε, ολα τα είχα. δεν με έγραψαν.
Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Σαλλιαρα, μολις σκεφτηκα ενα αστειο με αυτο που ειπες για το ονειρο σου. Να σε καλα.
athlios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 in other news, χθες με το ποδήλατο, με σταμάτησαν οι μπάτσοι για έλεγχο. wtf. Bρηκαν τιποτα ενδιαφερον?
Aplostra Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Το γαμημενο ΚΚ και τα τσουτσεκια του,για μια ακομη φορα σωζουν το συστημα,που τοσα χρονια τους ταιζει!!
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 in other news, χθες με το ποδήλατο, με σταμάτησαν οι μπάτσοι για έλεγχο. wtf. και σωματικο ελεγχο?
-nick- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 salliara τι ωρα και που ? On other news today ... ΠΟιος χρειαζεται τα ΜΑΤ οταν εχεις το ΠΑΜΕ? Και sad news everybody http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1344448
MsquitoPrincess Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 in other news, χθες με το ποδήλατο, με σταμάτησαν οι μπάτσοι για έλεγχο. wtf. Πρώτη φορά τ' ακούω αυτό. Τι ελέγχουν; Χρειάζεσαι δίπλωμα, κράνος, νηφαλιότητα; Τι;
Pantelwolf Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 για αρχή θες πινακίδες σύμφωνα με το νόμο (true story) έπειτα δε χρειάζεται να οδηγάς κάτι για να σε σταματήσει και να κάνει έλεγχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις