Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μοναδικο καλο που εγινε με το οτι μου αλλαξανε πτηση ειναι οτι ηρθαν τα παπουτσια μου σημερα!

Για ποσταρε καμια φωτο!

(με τα ποδαρακια σου μεσα)

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

http://store.nike.com/GB/en_GB/product/AirPegasus28-iD-Road-Running-Shoe/#?mid=274479918&CP=EUNS_EM_TRA

επισης μολις παρατηρησα οτι φοραω μια μπλουζα που ειχα αγορασει το 1999-2000 περιπου. Μην περνεις "μαρκες" σου λενε μετα (οσο μαρκα ειναι η nike)

Παω να δωσω 2 μπλε τσαντες απο το ΙΚΕΑ γεματες ρουχα που δεν μου κανουν σε charity.

στοπ.

Δημοσ.

http://store.nike.com/GB/en_GB/product/AirPegasus28-iD-Road-Running-Shoe/#?mid=274479918&CP=EUNS_EM_TRA

επισης μολις παρατηρησα οτι φοραω μια μπλουζα που ειχα αγορασει το 1999-2000 περιπου. Μην περνεις "μαρκες" σου λενε μετα (οσο μαρκα ειναι η nike)

Παω να δωσω 2 μπλε τσαντες απο το ΙΚΕΑ γεματες ρουχα που δεν μου κανουν σε charity.

στοπ.

Δε τα δειχνει το λινκ.

Δημοσ.

Στο όνειρο έβλεπα οτι είμαι στην ουρά στην καντίνα και ψωμολυσσούσα και τα μύριζα τα άτιμα και όταν ήρθε η σειρά μου ο καντινιέρης αργούσε πολύ γιατί καθάριζε η κάτι, και είχα φρικάρει!!

αλλά για μάντεψε ΤΙ ΕΦΑΓΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ :rolleyes:

Δημοσ.

Στο όνειρο έβλεπα οτι είμαι στην ουρά στην καντίνα και ψωμολυσσούσα και τα μύριζα τα άτιμα και όταν ήρθε η σειρά μου ο καντινιέρης αργούσε πολύ γιατί καθάριζε η κάτι, και είχα φρικάρει!!

αλλά για μάντεψε ΤΙ ΕΦΑΓΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ :rolleyes:

Πρέπει να κανεις σεχ επειγόντως. Το όνειρο ήταν ολο υπονοουμενα γαι σεχ...

Το χοτ-ντογκ ας πουμε με τι μοιαζει; ΜΜ;

Για να μην πω γι'αυτο που quotara...

Δημοσ.

Πρέπει να κανεις σεχ επειγόντως. Το όνειρο ήταν ολο υπονοουμενα γαι σεχ...

Το χοτ-ντογκ ας πουμε με τι μοιαζει; ΜΜ;

Για να μην πω γι'αυτο που quotara...

το πιασες και συ ε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...