Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

καλημερα,εχω ενα λογαριασμο ΔΕΗ 110Ε και θελω να δωσω γυρω στα 80 για αυτον και τα υπολοιπα στον επομενο..αν του πω αυτο στο καταστημα θα το δεχτει??

Δημοσ.

Γείωσε τον ολόκληρο για τον επόμενο μήνα. Δε στο κόβουν με ένα μόνο μικρής αξίας απλήρωτο λογαριασμό.

Δημοσ.

Πριν καμια βδομαδα ειχα παει να πληρωσω ληγμενο(8-9μερες) λογαριασμο στη ΔΕΗ και βλεπω ουρα καμια 40 ατομα. Ρωταω στην υποδοχη σε ποσες μερες στο κοβουν για να παω αλλη μερα και μου λεει σε μια εβδομαδα-δεκαμερες. Ο λογαριασμος ηταν πανω απο 400ευρω αλλα δεν νομιζω πως εχει σχεση το ποσό οποτε μη τον αφησεις πανω απο 15-20μερες απληρωτο εκτος αν εχεις καρφωμενους πυρσους στον τοιχο και το πισι σου δουλευει με πεταλια.

Δημοσ.

Πριν καμια βδομαδα ειχα παει να πληρωσω ληγμενο(8-9μερες) λογαριασμο στη ΔΕΗ και βλεπω ουρα καμια 40 ατομα. Ρωταω στην υποδοχη σε ποσες μερες στο κοβουν για να παω αλλη μερα και μου λεει σε μια εβδομαδα-δεκαμερες. Ο λογαριασμος ηταν πανω απο 400ευρω αλλα δεν νομιζω πως εχει σχεση το ποσό οποτε μη τον αφησεις πανω απο 15-20μερες απληρωτο εκτος αν εχεις καρφωμενους πυρσους στον τοιχο και το πισι σου δουλευει με πεταλια.

στον 3ο απλήρωτο ήταν όταν ήμουν φοιτητής,εκ πείρας

τώρα βέβαια έρχονται 4μηνα,άλλο κόλπο αυτό

Δημοσ.

ανοιξα tv πριν απο 5 λεπτα

ενα εχω να πω

τον εγα%$#@(ε

[50 ατομα γραπωσανε εναν με κρανος]

[ελπιζω να σταματησανε...]

in other news

γιατι 18 ευρω μεταφορικα απο uk?

γιατι ?

και θελω να αγορασω το blazer του ναρκισου

:wub:

Δημοσ.

μμμμ τι λες και να κάνετε με την φάτσα μου ότι κάνατε και στην κοπέλα ; :P :P

Δημοσ.

μμμμ τι λες και να κάνετε με την φάτσα μου ότι κάνατε και στην κοπέλα ; :P :P

Πως κανεις έτσι; Στην τελική βάλε μια με μαγιό, δεν χρειάζεται να φαίνεται το κεφάλι :P

Δημοσ.

Το μοναδικο καλο που εγινε με το οτι μου αλλαξανε πτηση ειναι οτι ηρθαν τα παπουτσια μου σημερα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...