salliara Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Περσι εκει που αραζα στη παραλια μου τραβαει το χέρι ενας μαυρουκος, από Ζιμπαμπουε νομιζω ήταν, και αρχίζει να φτιάχνει αυτό το βραχιολάκι.. Αφου το φτιάχνει του λέω "πόσο το δινεις;", μου λέει " δωσε όσα θέλεις", "δηλαδη πόσα;" του λέω, "αλλοι δίνουν 10, άλλοι 20, άλλοι 1.000.000", είχα 1.70 σε ψιλά τα πήρε και έφυγε, αισθάνθηκα ότι με έκλεψε.. ναι ναι ετσι λένε οι κουφάλες "άμα έκεις μεγκάλη καρντιά τα ντώσεις ..." και τέτοια!
Garnele Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Περσι εκει που αραζα στη παραλια μου τραβαει το χέρι ενας μαυρουκος, από Ζιμπαμπουε νομιζω ήταν, και αρχίζει να φτιάχνει αυτό το βραχιολάκι.. Αφου το φτιάχνει του λέω "πόσο το δινεις;", μου λέει " δωσε όσα θέλεις", "δηλαδη πόσα;" του λέω, "αλλοι δίνουν 10, άλλοι 20, άλλοι 1.000.000", είχα 1.70 σε ψιλά τα πήρε και έφυγε, αισθάνθηκα ότι με έκλεψε.. Και καλά έκανες. Ο άλλος που έδωσε πέντε μετά μου το έκανε δώρο γιατί δεν μπορούσε να το βλέπει. Το έχω ακόμη, εκεί που βάζω τα χρυσαφικά και τους πολύτιμους λίθους.
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ρε γμτ θα θελα να πάρω αθλητικές κάλτσες που έχουν σε κάτι πάγκους στο δρόμο γιατί ξεμένω συνέχεια αλλά δε ξέρω κολλάω ... γιατί από που αλλου μπορείς να αγοράσεις?
caution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ...εκεί που βάζω τα χρυσαφικά και τους πολύτιμους λίθους. Καπιταλόσκυλο!
Chrisxxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Και καλά έκανες. Ο άλλος που έδωσε πέντε μετά μου το έκανε δώρο γιατί δεν μπορούσε να το βλέπει. Το έχω ακόμη, εκεί που βάζω τα χρυσαφικά και τους πολύτιμους λίθους. Τι καλα εκανα; 1,70 για 6 κλωστες; Ναι κράτα το στα χρυσαφικά γιατί θα πάρει αξια στο μέλλον.
Garnele Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 *Και καλά έκανες που ένιωσες ότι σ' έκλεψε.
christiana78 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 γιατί από που αλλου μπορείς να αγοράσεις? ασε , είμαι βλαμμένο σ'αυτό το ζήτημα...
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ασε , είμαι βλαμμένο σ'αυτό το ζήτημα... για κάλτσες δεν έδωσα ποτε λεφτά. εκτος αν είναι κάλτσες για ζαρτιέρες μπορώ να δώσω 200 euro για ένα ζευγάρι μπότες αλλα θα πάθω εγκεφαλικό αν είναι να δώσω 10 euro για να πάρο κάλτσες μάρκας.
Garnele Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ένα τελευταίο επίκαιρο ποστ και τα ξαναλέμε σε κάνα μήνα =*
christiana78 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 δε με νοιάζει η μαρκα αλλά μου αρέσουν κάτι περιέργα σχέδια και χρώματα.... ε.. χμμμ ... ναι, βασικά είμαι βλαμμενο....
pappous_soulis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Και παίρνεις το δρόμο για το πανεπιστήμιο, πας ωραίος στην ώρα σου, περιμένεις να μπει ο καθηγητής να γίνει το μάθημα. Η ώρα πάει και μισή, ο καθηγητής δεν έχει εμφανιστεί και συνειδητοποιείς πως έκαψες έτσι για πλάκα μερικά λίτρα βενζίνη. Και αναρωτιέσαι, τα e-mail τι στο πούτσο τα'χουνε; Καλά όχι εσύ.
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 δε με νοιάζει η μαρκα αλλά μου αρέσουν κάτι περιέργα σχέδια και χρώματα.... ε.. χμμμ ... ναι, βασικά είμαι βλαμμενο.... τι να σου πω... κι εγώ έχω ένα θέμα με την εμφάνιση και τα χρώματα των πραγμάτων που αγοράζω αλλα κάνω την καρδια μου πετρα που και που γιατί αλλιώς δεν βγαίνει
christiana78 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 καλα τώρα έχω πάρα πολύ καιρό να πάρω... γι' αυτό έχω ξεμείνει... και γιατί τα γατιά μου το βράδυ τις κάνουν παιχνιδάκι και τις ξεσκίζουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις