Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περσι εκει που αραζα στη παραλια μου τραβαει το χέρι ενας μαυρουκος, από Ζιμπαμπουε νομιζω ήταν, και αρχίζει να φτιάχνει αυτό το βραχιολάκι.. Αφου το φτιάχνει του λέω "πόσο το δινεις;", μου λέει " δωσε όσα θέλεις", "δηλαδη πόσα;" του λέω, "αλλοι δίνουν 10, άλλοι 20, άλλοι 1.000.000", είχα 1.70 σε ψιλά τα πήρε και έφυγε, αισθάνθηκα ότι με έκλεψε..

ναι ναι ετσι λένε οι κουφάλες :-D

"άμα έκεις μεγκάλη καρντιά τα ντώσεις ..." και τέτοια!

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Περσι εκει που αραζα στη παραλια μου τραβαει το χέρι ενας μαυρουκος, από Ζιμπαμπουε νομιζω ήταν, και αρχίζει να φτιάχνει αυτό το βραχιολάκι.. Αφου το φτιάχνει του λέω "πόσο το δινεις;", μου λέει " δωσε όσα θέλεις", "δηλαδη πόσα;" του λέω, "αλλοι δίνουν 10, άλλοι 20, άλλοι 1.000.000", είχα 1.70 σε ψιλά τα πήρε και έφυγε, αισθάνθηκα ότι με έκλεψε..

Και καλά έκανες. Ο άλλος που έδωσε πέντε μετά μου το έκανε δώρο γιατί δεν μπορούσε να το βλέπει. Το έχω ακόμη, εκεί που βάζω τα χρυσαφικά και τους πολύτιμους λίθους.

Δημοσ.

ρε γμτ θα θελα να πάρω αθλητικές κάλτσες που έχουν σε κάτι πάγκους στο δρόμο γιατί ξεμένω συνέχεια αλλά δε ξέρω κολλάω ...

:whistle: :confused:

γιατί από που αλλου μπορείς να αγοράσεις? :rolleyes:

Δημοσ.

Και καλά έκανες. Ο άλλος που έδωσε πέντε μετά μου το έκανε δώρο γιατί δεν μπορούσε να το βλέπει. Το έχω ακόμη, εκεί που βάζω τα χρυσαφικά και τους πολύτιμους λίθους.

Τι καλα εκανα; 1,70 για 6 κλωστες;

Ναι κράτα το στα χρυσαφικά γιατί θα πάρει αξια στο μέλλον.

Δημοσ.

ασε , είμαι βλαμμένο σ'αυτό το ζήτημα...

για κάλτσες δεν έδωσα ποτε λεφτά. εκτος αν είναι κάλτσες για ζαρτιέρες :-D

μπορώ να δώσω 200 euro για ένα ζευγάρι μπότες αλλα θα πάθω εγκεφαλικό αν είναι να δώσω 10 euro για να πάρο κάλτσες μάρκας.

Δημοσ.

Και παίρνεις το δρόμο για το πανεπιστήμιο, πας ωραίος στην ώρα σου, περιμένεις να μπει ο καθηγητής να γίνει το μάθημα.

Η ώρα πάει και μισή, ο καθηγητής δεν έχει εμφανιστεί και συνειδητοποιείς πως έκαψες έτσι για πλάκα μερικά λίτρα βενζίνη. Και αναρωτιέσαι, τα e-mail τι στο πούτσο τα'χουνε;

Καλά όχι εσύ.

1298763328927.jpg

Δημοσ.

δε με νοιάζει η μαρκα αλλά μου αρέσουν κάτι περιέργα σχέδια και χρώματα.... ε.. χμμμ ... ναι, βασικά είμαι βλαμμενο.... :rolleyes:

τι να σου πω... κι εγώ έχω ένα θέμα με την εμφάνιση και τα χρώματα των πραγμάτων που αγοράζω αλλα κάνω την καρδια μου πετρα που και που γιατί αλλιώς δεν βγαίνει

Δημοσ.

καλα τώρα έχω πάρα πολύ καιρό να πάρω... γι' αυτό έχω ξεμείνει... και γιατί τα γατιά μου το βράδυ τις κάνουν παιχνιδάκι και τις ξεσκίζουν... <_<

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...