salliara Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 αμα ήταν και τζάμπα οπως η πηγη θα like. αλλα έτσι, στο τετράευρω, δεν.
salliara Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ήταν πάντως ενας μαυρούλης στη λαική εκεί που έπαιρνα καρότα και μουρμούραγε σιγάρατσιγάρασιγάρατσιγάρατσιγάρα με κάτι πακέτα στο χέρι.
-nick- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Σαλονικα κοντα στη θαλασσα ηταν ενας μαυρος που μου το παιζε τζαμαικανος και ηθελε να δωσει δωρο απο τζαμαικα αυτα για το χερι ( χακουνα ματατα ελεγε) αλλα μαλλον θα θελε λεφτα οποτε ηταν μαρκετινγκ τρικ =P
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ήταν πάντως ενας μαυρούλης στη λαική εκεί που έπαιρνα καρότα και μουρμούραγε σιγάρατσιγάρασιγάρατσιγάρατσιγάρα με κάτι πακέτα στο χέρι. Τσιγάρα θα πούλαγε :ρ
-nick- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μπα εγω στην αρχη νομισα οτι θα βγαλει χορτο απο το τσαντακι του αλλα μονο βραχιολια ειχε
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Στη Σαλ πήγαινε, βιαστικούλη (....όχι στη -ονίκη, στη -ιάρα)
Garnele Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Είναι καταπληκτικοί αυτοί ο μαύροι με τα βραχιολάκια, σταματάνε ακόμη και τους ποδηλάτες. Και προφανώς θέλουν λεφτά, πριν κανα τρίχρονο ένας φίλος το είχε πληρώσει πέντε ευρώ. ΠΕΝΤΕ!
caution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Σαν τους παλιούς καλούς πακιστανούς-supermarket στα φανάρια δεν έχει.
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ...γιατί, οι φαρμακοτρίφτες που το πουλάνε ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ (....ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ), καλύτεροι είναι;
christiana78 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ρε γμτ θα θελα να πάρω αθλητικές κάλτσες που έχουν σε κάτι πάγκους στο δρόμο γιατί ξεμένω συνέχεια αλλά δε ξέρω κολλάω ... ...γιατί, οι φαρμακοτρίφτες που το πουλάνε ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ (....ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ), καλύτεροι είναι;
caution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ρε γμτ θα θελα να πάρω αθλητικές κάλτσες που έχουν σε κάτι πάγκους στο δρόμο γιατί ξεμένω συνέχεια αλλά δε ξέρω κολλάω ... Εε πήγαινε στον Αεράκη τότε : P
Chrisxxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Είναι καταπληκτικοί αυτοί ο μαύροι με τα βραχιολάκια, σταματάνε ακόμη και τους ποδηλάτες. Και προφανώς θέλουν λεφτά, πριν κανα τρίχρονο ένας φίλος το είχε πληρώσει πέντε ευρώ. ΠΕΝΤΕ! Περσι εκει που αραζα στη παραλια μου τραβαει το χέρι ενας μαυρουκος, από Ζιμπαμπουε νομιζω ήταν, και αρχίζει να φτιάχνει αυτό το βραχιολάκι.. Αφου το φτιάχνει του λέω "πόσο το δινεις;", μου λέει " δωσε όσα θέλεις", "δηλαδη πόσα;" του λέω, "αλλοι δίνουν 10, άλλοι 20, άλλοι 1.000.000", είχα 1.70 σε ψιλά τα πήρε και έφυγε, αισθάνθηκα ότι με έκλεψε..
-nick- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Είναι καταπληκτικοί αυτοί ο μαύροι με τα βραχιολάκια, σταματάνε ακόμη και τους ποδηλάτες. Και προφανώς θέλουν λεφτά, πριν κανα τρίχρονο ένας φίλος το είχε πληρώσει πέντε ευρώ. ΠΕΝΤΕ! Το θεμα ειναι οτι στην αρχη σου λενε gift!
Προτεινόμενες αναρτήσεις