Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ήταν πάντως ενας μαυρούλης στη λαική εκεί που έπαιρνα καρότα και μουρμούραγε σιγάρατσιγάρασιγάρατσιγάρατσιγάρα με κάτι πακέτα στο χέρι.

Δημοσ.

Σαλονικα κοντα στη θαλασσα ηταν ενας μαυρος που μου το παιζε τζαμαικανος και ηθελε να δωσει δωρο απο τζαμαικα αυτα για το χερι ( χακουνα ματατα ελεγε) αλλα μαλλον θα θελε λεφτα οποτε ηταν μαρκετινγκ τρικ =P

Δημοσ.

ήταν πάντως ενας μαυρούλης στη λαική εκεί που έπαιρνα καρότα και μουρμούραγε σιγάρατσιγάρασιγάρατσιγάρατσιγάρα με κάτι πακέτα στο χέρι.

Τσιγάρα θα πούλαγε :ρ

Δημοσ.

Είναι καταπληκτικοί αυτοί ο μαύροι με τα βραχιολάκια, σταματάνε ακόμη και τους ποδηλάτες. Και προφανώς θέλουν λεφτά, πριν κανα τρίχρονο ένας φίλος το είχε πληρώσει πέντε ευρώ. ΠΕΝΤΕ!

Δημοσ.

ρε γμτ θα θελα να πάρω αθλητικές κάλτσες που έχουν σε κάτι πάγκους στο δρόμο γιατί ξεμένω συνέχεια αλλά δε ξέρω κολλάω ...

...γιατί, οι φαρμακοτρίφτες που το πουλάνε ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ (....ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ), καλύτεροι είναι;

:whistle: :confused:
Δημοσ.

ρε γμτ θα θελα να πάρω αθλητικές κάλτσες που έχουν σε κάτι πάγκους στο δρόμο γιατί ξεμένω συνέχεια αλλά δε ξέρω κολλάω ...

Εε πήγαινε στον Αεράκη τότε : P

Δημοσ.

Είναι καταπληκτικοί αυτοί ο μαύροι με τα βραχιολάκια, σταματάνε ακόμη και τους ποδηλάτες. Και προφανώς θέλουν λεφτά, πριν κανα τρίχρονο ένας φίλος το είχε πληρώσει πέντε ευρώ. ΠΕΝΤΕ!

Περσι εκει που αραζα στη παραλια μου τραβαει το χέρι ενας μαυρουκος, από Ζιμπαμπουε νομιζω ήταν, και αρχίζει να φτιάχνει αυτό το βραχιολάκι.. Αφου το φτιάχνει του λέω "πόσο το δινεις;", μου λέει " δωσε όσα θέλεις", "δηλαδη πόσα;" του λέω, "αλλοι δίνουν 10, άλλοι 20, άλλοι 1.000.000", είχα 1.70 σε ψιλά τα πήρε και έφυγε, αισθάνθηκα ότι με έκλεψε..

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι στην αρχη σου λενε gift!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...