Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

μόλις αρχίσουν οι πορείες θα κατεβάσουν τα στορ και θα κάθονται απο μέσα .πολυ γελοίο

Πήγα μια μικρή βόλτα Τσιμισκή. Πολλοί κλειστοί οι οποίοι όμως περιμένουν να δουν τι θα κάνουν οι άλλοι με τα τηλεχειριστήρια από τα στόρια στο χέρι.

Πολλούς μαγαζάτορες και υπαλλήλους (επειδή τους ξέρω εμφανισιακά πολλούς) να κάθονται σε κοντινά καφέ.

Ο Ζάρας είναι ανοιχτός, ο Φωκάς κλειστός Π.Χ.

Δημοσ.

Πήγα μια μικρή βόλτα Τσιμισκή. Πολλοί κλειστοί οι οποίοι όμως περιμένουν να δουν τι θα κάνουν οι άλλοι με τα τηλεχειριστήρια από τα στόρια στο χέρι.

Πολλούς μαγαζάτορες και υπαλλήλους (επειδή τους ξέρω εμφανισιακά πολλούς) να κάθονται σε κοντινά καφέ.

Ο Ζάρας είναι ανοιχτός, ο Φωκάς κλειστός Π.Χ.

Φοβουνται μη τους τα σπασουν... Θα παρει φωτια το κοζμος σημερα...

Δημοσ.
Ουτε μια στιγμη, ουτε 'να λεπτο, δε μπορεις να βγεις απτο μυαλο,

στον υπνο μου συχνα ντυμενη στα λευκα σε βλεπω και φωναζω σ' αγαπωΩωΩωωωΩω.

Δημοσ.

Γιατι ειναι φωκας. Δεν χει γιατι. Τωρα που ανοιξε και το νοτος-παμπλικ θελω να δω τι θα γινει. Λογικα και αυτοι θα κατεβασουν ρολα.

Δημοσ.

Κάθε φορά που έχει διαδήλωση το ΠΑΜΕ πάει και κλείνει το Φωκά. Κλείνει και αυτός τα στόρια με τους υπαλλήλους μέσα και περιμένει να φύγουν.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φωκάς δε έχει και πολύ καλή φήμη σαν εργοδότης.

Δημοσ.

Γιατι ειναι φωκας. Δεν χει γιατι. Τωρα που ανοιξε και το νοτος-παμπλικ θελω να δω τι θα γινει. Λογικα και αυτοι θα κατεβασουν ρολα.

Ο Φωκάς έχει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα . Έχει κλείσει πολλά καταστήματα (Π.Χ. από τα esprit έχει αφήσει ένα στο κέντρο από 3 που είχε νομίζω)

Από ότι ακούγεται πάντως έχει σκοπό να κλείσει και άλλα.

Δημοσ.

Ε και? από μοναστηράκι 5 λεπτά με τα πόδια μέχρι το Σύνταγμα. Το ίδιο και από Πανεπιστήμιο.

Δημοσ.

Μιλούσα πριν με μία πελάτισσα στο τηλ και μου λέει

"ναι... δεν σας στείλαμε email γιατί το παιδί δεν ήρθε από την Πάτρα που σπουδάζει... καλά που είναι και αυτές οι απεργίες και οι καταλήψεις και έρχεται και μπορούμε και στέλνομε κάνα email..."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...