athlios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 το μασούτι είναι το σωστό Άθλιε. Γιατί γελοίο; ο μασούτΗς είναι το σωστό Λεφτέρη. Γιατι ειναι.
apd453 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 μόλις αρχίσουν οι πορείες θα κατεβάσουν τα στορ και θα κάθονται απο μέσα .πολυ γελοίο Πήγα μια μικρή βόλτα Τσιμισκή. Πολλοί κλειστοί οι οποίοι όμως περιμένουν να δουν τι θα κάνουν οι άλλοι με τα τηλεχειριστήρια από τα στόρια στο χέρι. Πολλούς μαγαζάτορες και υπαλλήλους (επειδή τους ξέρω εμφανισιακά πολλούς) να κάθονται σε κοντινά καφέ. Ο Ζάρας είναι ανοιχτός, ο Φωκάς κλειστός Π.Χ.
athlios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Πήγα μια μικρή βόλτα Τσιμισκή. Πολλοί κλειστοί οι οποίοι όμως περιμένουν να δουν τι θα κάνουν οι άλλοι με τα τηλεχειριστήρια από τα στόρια στο χέρι. Πολλούς μαγαζάτορες και υπαλλήλους (επειδή τους ξέρω εμφανισιακά πολλούς) να κάθονται σε κοντινά καφέ. Ο Ζάρας είναι ανοιχτός, ο Φωκάς κλειστός Π.Χ. Φοβουνται μη τους τα σπασουν... Θα παρει φωτια το κοζμος σημερα...
apd453 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ο Φωκάς είναι στη μπούκα του ΠΑΜΕ πολλά χρόνια τώρα.
athlios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ουτε μια στιγμη, ουτε 'να λεπτο, δε μπορεις να βγεις απτο μυαλο, στον υπνο μου συχνα ντυμενη στα λευκα σε βλεπω και φωναζω σ' αγαπωΩωΩωωωΩω.
viper2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ο Φωκάς είναι στη μπούκα του ΠΑΜΕ πολλά χρόνια τώρα. γιατι?
athlios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Γιατι ειναι φωκας. Δεν χει γιατι. Τωρα που ανοιξε και το νοτος-παμπλικ θελω να δω τι θα γινει. Λογικα και αυτοι θα κατεβασουν ρολα.
apd453 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Κάθε φορά που έχει διαδήλωση το ΠΑΜΕ πάει και κλείνει το Φωκά. Κλείνει και αυτός τα στόρια με τους υπαλλήλους μέσα και περιμένει να φύγουν. Η αλήθεια είναι ότι ο Φωκάς δε έχει και πολύ καλή φήμη σαν εργοδότης.
apd453 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Γιατι ειναι φωκας. Δεν χει γιατι. Τωρα που ανοιξε και το νοτος-παμπλικ θελω να δω τι θα γινει. Λογικα και αυτοι θα κατεβασουν ρολα. Ο Φωκάς έχει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα . Έχει κλείσει πολλά καταστήματα (Π.Χ. από τα esprit έχει αφήσει ένα στο κέντρο από 3 που είχε νομίζω) Από ότι ακούγεται πάντως έχει σκοπό να κλείσει και άλλα.
μαφαλντα Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Kλειστοί οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Ευαγγελισμό. Link
gang Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ε και? από μοναστηράκι 5 λεπτά με τα πόδια μέχρι το Σύνταγμα. Το ίδιο και από Πανεπιστήμιο.
alexzzz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μιλούσα πριν με μία πελάτισσα στο τηλ και μου λέει "ναι... δεν σας στείλαμε email γιατί το παιδί δεν ήρθε από την Πάτρα που σπουδάζει... καλά που είναι και αυτές οι απεργίες και οι καταλήψεις και έρχεται και μπορούμε και στέλνομε κάνα email..."
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 To περίεργο δεν βλέπω. Που να ξέρει η κάθε θείτσα να στείλει μαιλ
gang Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Να μάθει. Ακούς εκεί, το καημένο το παιδί, Πάτρα - Καβάλα πήγαινε-έλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις