Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, δεν ήταν δύσκολο να το διακρίνω... Είδα τις ώρες που έκανες τα ποστ. Άντε μακάρι να δουλέψει το κόλπο σου και να κοιμηθείς σήμερα...

Κάτσε να βάλω το ξυπνητήρι γιατί εσείς κοιμάστε βαριά...

http://www.youtube.com/watch?v=CWzJ5q-SrhM&feature=share

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ε, δεν ήταν δύσκολο να το διακρίνω... Είδα τις ώρες που έκανες τα ποστ. Άντε μακάρι να δουλέψει το κόλπο σου και να κοιμηθείς σήμερα...

Θα πιάσει, αρκεί να μην ενδώσω και αποκοιμηθώ. Ήδη νυστάζω...

Εσύ αναλαμβάνεις να ξυπνήσεις τα μέλη του φόρουμ; Στον ύπνο σου τους βλέπεις; :P

Δημοσ.

Μπα, απλά τους θέλω να έχω να μιλάμε στα διαλείμματα που κάνω από το διάβασμα...

Δημοσ.

Μπα, απλά τους θέλω να έχω να μιλάμε στα διαλείμματα που κάνω από το διάβασμα...

Έχεις εξεταστική Σεπτεμβρίου κι εσύ;

Δημοσ.

Κυριλέ σε βρίσκω. Εγώ είχα 3 μαθήματα που δεν προλάβαινα να τα διαβάσω τον Ιούνη και άλλα 3 που κάναμε 2πλή εξεταστική μέσα στον Σεπτέμβρη, καθώς είχαμε χάσει την εξέταση τον Ιούνη. (είχα και 11 θεωρίες αυτό το εξάμηνο, όπως και να το κάνεις, ζόρι )

Δημοσ.

Κυριλέ σε βρίσκω. Εγώ είχα 3 μαθήματα που δεν προλάβαινα να τα διαβάσω τον Ιούνη και άλλα 3 που κάναμε 2πλή εξεταστική μέσα στον Σεπτέμβρη, καθώς είχαμε χάσει την εξέταση τον Ιούνη. (είχα και 11 θεωρίες αυτό το εξάμηνο, όπως και να το κάνεις, ζόρι )

Ωχ, πολύ τρέξιμο βλέπω... Για να μην πω μαραθώνιος. Γιατί είχατε χάσει την εξεταστική του Ιούνη;

Δημοσ.

όχι όχι.. Μόνο 3 μαθήματα λόγω απεργιών και δεν προλαβαίναμε να τα αναπληρώσουμε τότε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...