caution Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Χαλαρά underachiever champion σήμερα, είχα σχεδιάσει να κάνω ένα πράμα, ε, ούτε και αυτό... Έκανε κανείς κάτι άξιο αναφοράς σήμερα - ή να το κλείσω το tab;
aghsilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Χαλαρά underachiever champion σήμερα, είχα σχεδιάσει να κάνω ένα πράμα, ε, ούτε και αυτό... Έκανε κανείς κάτι άξιο αναφοράς σήμερα - ή να το κλείσω το tab; Εντόπισα ένα ξεκλείδωτο ασύρματο στο οποίο όμως μπορώ να συνδεθώ μόνο από το σαλόνι και με λίνουξ. Δεν ξέρω αν πιάνεται σαν άξιο αναφοράς.
caution Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Πςςς ωραίος! Εννοείται ότι πιάνεται, σήμερα ο πήχης είναι πολύ χαμηλά
aghsilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Πςςς ωραίος! Εννοείται ότι πιάνεται, σήμερα ο πήχης είναι πολύ χαμηλά Χαχαχα! Απογοητεύτηκα όμως, γιατί ήθελα να έχω πρόσβαση από το δωμάτιό μου. Μπορώ βέβαια και από τη βεράντα, αλλά δεν αξίζει με τέτοιο κρύο. Μόνο τα καλοκαίρια και αφού πάρω κανένα τραπέζι.
caution Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Κανένα μακρύ usb και εξωτερικό module... επίσης γιατί μόνο από linux; Το crackάρεις ρε αλήτη;
aghsilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Κανένα μακρύ usb και εξωτερικό module... επίσης γιατί μόνο από linux; Το crackάρεις ρε αλήτη; Τι εννοείς εξωτερικό module; Το usb για να μην αποσυγχρονιστεί αντέχει μέχρι 5 μέτρα, ενώ εμένα η απόσταση είναι μεγαλύτερη. Δεν το κρακάρω, πού τέτοια τύχη; Ξέρω βέβαια να σπάζω WEP, αλλά η γειτονιά μου έχει γεμίσει WPA/WPA2. Αυτό για καλή μου τύχη είναι ξεκλείδωτο. Και δεν έχω ιδέα γιατί το συγκεκριμένο δίκτυο είναι ορατό μόνο από το backtrack μου, αλλά χρησιμοποιώ εξωτερική wifi κεραία και από windows δε φαίνεται. edit: Λάθος, τελικά το βλέπω και από win.
caution Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ΑΑαα αν είναι πάνω από 5 μέτρα ζορίζονται τα amperια της usb - λογικά μόνο με μοντάρισμα high gain κεραιούλας, ή repeater κάνεις δουλειά. Καλά μην σηκώνεσαι τώρα!
aghsilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ΑΑαα αν είναι πάνω από 5 μέτρα ζορίζονται τα amperια της usb - λογικά μόνο με μοντάρισμα high gain κεραιούλας, ή repeater κάνεις δουλειά. Καλά μην σηκώνεσαι τώρα! Μου δίνεις μερικές παραπάνω πληροφορίες; Ειδικά για το μοντάρισμα high gain κεραίας. Μην ανησυχείς, δε θα σηκωθώ τώρα . Να το έχω απλώς στα υπόψιν.
black_widow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μια απ' τα ίδια. Χθες με μία κουβέρτα κρύωνα και με δύο ίδρωνα. Πού να ανάψω αερόθερμο με τέτοιες χρεώσεις της ΔΕΗ; Όχι εντάξει με μία κουβέρτα δεν κρυώνω αλλά δε βολεύει η κουβέρτα να κουκουλώνομαι με αυτήν όταν κάθομαι στο γραφείο . Ε προφανώς να το ανάψω για λίγο εννοώ , πρέπει να κάτσω να υπολογίσω στο περίπου πόσο πάει το μαλλί. Αλλά τι αγχώνομαι σε λίγο καιρό δε θα έχουμε ρεύμα , πρέπει να προπονούμαι από τώρα να αντέχω στο κρύο
Impious Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Είχα σταμπάρει από πέρσι ένα κουβερτοφόρεμα από amazon , κακώς δεν το τσίμπησα τότε. εχεις λινκ ?
aghsilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Όχι εντάξει με μία κουβέρτα δεν κρυώνω αλλά δε βολεύει η κουβέρτα να κουκουλώνομαι με αυτήν όταν κάθομαι στο γραφείο . Ε προφανώς να το ανάψω για λίγο εννοώ , πρέπει να κάτσω να υπολογίσω στο περίπου πόσο πάει το μαλλί. Αλλά τι αγχώνομαι σε λίγο καιρό δε θα έχουμε ρεύμα , πρέπει να προπονούμαι από τώρα να αντέχω στο κρύο Γενικά είναι καλό να μάθεις να συνηθίζεις στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. Λες όμως να φθάσουμε σε σημείο να μην έχουμε ούτε ρεύμα;
gang Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλά εσύ ο αποπάνω δεν κοιμήθηκες σήμερα? ΕΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
aghsilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλά εσύ ο αποπάνω δεν κοιμήθηκες σήμερα? ΕΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Συγγνώμη, με παρακολουθείς; Επειδή έχει διαταραχθεί το βιολογικό μου ρολόι και χθες ξύπνησα απόγευμα, σήμερα έμεινα ξάγρυπνος, για να πέσω νωρίς το επόμενο βράδυ και να στρώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις