athlios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 λεφτερ μολις χρεοκοπησουμε ψηνεσαι να σου δινω φακες να μου δινεις τσιπουρο ξερωγω? και μετα θα πουλας εσυ τις φακες και γω το τσιπουρο και θα γινουμε πλουσιοι γερολαδαδες.
black_widow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Άσε την σκύλα κατά μέρος, δε μας νοιάζει αυτή. Εγώ σχολίασα που είπες "τί θα σκεφτόταν ο κάθε λογικός άνθρωπος". Μη φτάσουμε και να δικιολογήσουμε την καφρίλα. Καλά εννοείται ότι δε σοβαρολογώ σε αυτά που λέω , σαν απρόοπτο το είπα , σκασίλα μου μεγάλη κιόλας για τη κάθε recruiter. Aπλά σε θέσεις data entry συνηθίζουν να σε δοκιμάζουν επί τόπου ως προς ταχύτητα και ακρίβεια σε υπολογιστή ( ασχέτως που αυτοί είχαν τεστ μέσω Internet από σπίτι ) οπότε έτσι που είχα δεμένα το δάκτυλο δε θα μπορούσα να γράψω με τυφλό , θα χάλαγε η θέση των δακτύλων , πώς το λένε. Το απρόοπτο αυτό ήταν δηλαδή. Anyway
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Πολύ σοβάρεψε το θέμα. Άλλο άλλο Χμ οκ. Να πούμε για τη δουλειά που θα κάνεις ένα χρόνο μετά που θα τελειώσεις στρατό;
gang Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 σε 3 χρόνια? Μπορείς να προβλέψεις και που θα είμαι? ΕΛΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
athlios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 στην αουστριαν την παλευουν καθολου? Μου βγαζει κοντα στα 5 χιλιαρικα για πτηση απο skg για βιεννη. δε γαμιουνται λεωγω αμα ηθελα ρεζερβε μποινγκ ελεγα και τον τζεφρι.
slygeo87 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Πάω να δω τον γαμάτο Νίκολσον στη φωλιά του Κούκου.Κούκου.Κούκου.Κούκου.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 στην αουστριαν την παλευουν καθολου? Μου βγαζει κοντα στα 5 χιλιαρικα για πτηση απο skg για βιεννη. δε γαμιουνται λεωγω αμα ηθελα ρεζερβε μποινγκ ελεγα και τον τζεφρι. κατσε σπιτι, ποια Βιεννη τώρα... Από τα 5000 που θα γλυτώσεις μπορω να έχω τα 3.000? M?
aghsilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Έχει κάνει βουτιά η ψυχολογία μου εξαιτίας του καιρού...
aghsilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Διάβασε κανέναν υπαρξιστή ή πιες. Εμένα το λες; Τι είναι ο υπαρξιστής; Να πιω δεν μπορώ γιατί η μάνα μου θα φρικάρει.
black_widow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Έχω ξυλιάσει , δεν πιάνει μία το air - condition για να ζεσταθεί το δωμάτιο . Λέω να πάρω ένα αερόθερμο , ελπίζω να κάνει δουλειά αλλιώς θα κυκλοφορώ με μπουφάν μου φαίνεται.
Impious Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Έχω ξυλιάσει , δεν πιάνει μία το air - condition για να ζεσταθεί το δωμάτιο . Λέω να πάρω ένα αερόθερμο , ελπίζω να κάνει δουλειά αλλιώς θα κυκλοφορώ με μπουφάν μου φαίνεται. true , τα ποδια μου εμενα ειναι κοκκαλο
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 στην αουστριαν την παλευουν καθολου? Μου βγαζει κοντα στα 5 χιλιαρικα για πτηση απο skg για βιεννη. δε γαμιουνται λεωγω αμα ηθελα ρεζερβε μποινγκ ελεγα και τον τζεφρι. 146.94 πήγαινε-έλα. Where is your SKG now???
black_widow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 true , τα ποδια μου εμενα ειναι κοκκαλο Και χέρια και πλάτη. Είχα σταμπάρει από πέρσι ένα κουβερτοφόρεμα από amazon , κακώς δεν το τσίμπησα τότε.
aghsilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Έχω ξυλιάσει , δεν πιάνει μία το air - condition για να ζεσταθεί το δωμάτιο . Λέω να πάρω ένα αερόθερμο , ελπίζω να κάνει δουλειά αλλιώς θα κυκλοφορώ με μπουφάν μου φαίνεται. Μια απ' τα ίδια. Χθες με μία κουβέρτα κρύωνα και με δύο ίδρωνα. Πού να ανάψω αερόθερμο με τέτοιες χρεώσεις της ΔΕΗ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις