Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λεφτερ μολις χρεοκοπησουμε ψηνεσαι να σου δινω φακες να μου δινεις τσιπουρο ξερωγω? και μετα θα πουλας εσυ τις φακες και γω το τσιπουρο και θα γινουμε πλουσιοι γερολαδαδες.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Άσε την σκύλα κατά μέρος, δε μας νοιάζει αυτή.

Εγώ σχολίασα που είπες "τί θα σκεφτόταν ο κάθε λογικός άνθρωπος". Μη φτάσουμε και να δικιολογήσουμε την καφρίλα.

Καλά εννοείται ότι δε σοβαρολογώ σε αυτά που λέω , σαν απρόοπτο το είπα , σκασίλα μου μεγάλη κιόλας για τη κάθε recruiter. ^_^

Aπλά σε θέσεις data entry συνηθίζουν να σε δοκιμάζουν επί τόπου ως προς ταχύτητα και ακρίβεια σε υπολογιστή ( ασχέτως που αυτοί είχαν τεστ μέσω Internet από σπίτι ) οπότε έτσι που είχα δεμένα το δάκτυλο δε θα μπορούσα να γράψω με τυφλό , θα χάλαγε η θέση των δακτύλων , πώς το λένε. Το απρόοπτο αυτό ήταν δηλαδή.

Anyway :-D

Δημοσ.

Πολύ σοβάρεψε το θέμα. Άλλο άλλο

Χμ οκ.

Να πούμε για τη δουλειά που θα κάνεις ένα χρόνο μετά που θα τελειώσεις στρατό;

Δημοσ.

σε 3 χρόνια? Μπορείς να προβλέψεις και που θα είμαι?

ΕΛΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Δημοσ.

στην αουστριαν την παλευουν καθολου? Μου βγαζει κοντα στα 5 χιλιαρικα για πτηση απο skg για βιεννη. δε γαμιουνται λεωγω αμα ηθελα ρεζερβε μποινγκ ελεγα και τον τζεφρι.

Δημοσ.

Πάω να δω τον γαμάτο Νίκολσον στη φωλιά του Κούκου.Κούκου.Κούκου.Κούκου.

Δημοσ.

στην αουστριαν την παλευουν καθολου? Μου βγαζει κοντα στα 5 χιλιαρικα για πτηση απο skg για βιεννη. δε γαμιουνται λεωγω αμα ηθελα ρεζερβε μποινγκ ελεγα και τον τζεφρι.

κατσε σπιτι, ποια Βιεννη τώρα... Από τα 5000 που θα γλυτώσεις μπορω να έχω τα 3.000? M?

Δημοσ.

Διάβασε κανέναν υπαρξιστή ή πιες.

Εμένα το λες; Τι είναι ο υπαρξιστής; Να πιω δεν μπορώ γιατί η μάνα μου θα φρικάρει. :P

Δημοσ.

Έχω ξυλιάσει , δεν πιάνει μία το air - condition για να ζεσταθεί το δωμάτιο . Λέω να πάρω ένα αερόθερμο , ελπίζω να κάνει δουλειά αλλιώς θα κυκλοφορώ με μπουφάν μου φαίνεται. :-(

Δημοσ.

Έχω ξυλιάσει , δεν πιάνει μία το air - condition για να ζεσταθεί το δωμάτιο . Λέω να πάρω ένα αερόθερμο , ελπίζω να κάνει δουλειά αλλιώς θα κυκλοφορώ με μπουφάν μου φαίνεται. :-(

true , τα ποδια μου εμενα ειναι κοκκαλο

Δημοσ.

146.94 πήγαινε-έλα.

Where is your SKG now???

Δημοσ.

true , τα ποδια μου εμενα ειναι κοκκαλο

Και χέρια και πλάτη. Είχα σταμπάρει από πέρσι ένα κουβερτοφόρεμα από amazon , κακώς δεν το τσίμπησα τότε.

Δημοσ.

Μια απ' τα ίδια. Χθες με μία κουβέρτα κρύωνα και με δύο ίδρωνα. :P Πού να ανάψω αερόθερμο με τέτοιες χρεώσεις της ΔΕΗ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...