gang Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 πάλι για ύπνο πας ρε Γκανγκ; Ξύπνησα στις 8 ρε. Και διάβασα για το μάθημα της τετάρτης.Αμέ. Και πρέπει να ξυπνήσω πάλι στις 8 να διαβάσω γιατί γράφω αύριο στις 2 και δεν έχω διαβάσει τίποτα
evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Ξύπνησα στις 8 ρε. Και διάβασα για το μάθημα της τετάρτης.Αμέ. Και πρέπει να ξυπνήσω πάλι στις 8 να διαβάσω γιατί γράφω αύριο στις 2 και δεν έχω διαβάσει τίποτα τι λεει αυτος; με ποια λογικη θα διαβασεις 5 ωρες και θα πας να γραψεις;
leftermann Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Ξύπνησα στις 8 ρε. Και διάβασα για το μάθημα της τετάρτης.Αμέ. Και πρέπει να ξυπνήσω πάλι στις 8 να διαβάσω γιατί γράφω αύριο στις 2 και δεν έχω διαβάσει τίποτα μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Ως το τέλος του μήνα θα έχουμε χρεοκοπήσει ρε, ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης.
Pantelwolf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Λουσι, θελω να σου πω αλλα θα μου λεει παλι ο γουως οτι δεν εχει σεκς μεσα.
gang Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 τι λεει αυτος; με ποια λογικη θα διαβασεις 5 ωρες και θα πας να γραψεις; Τι 5 ώρες ρε? νομίζεις ότι από την ώρα που θα ξυπνήσω μέχρι τις 2 θα είμαι με το βιβλίο στο χέρι? 2-3 ώρες και άμα μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Ως το τέλος του μήνα θα έχουμε χρεοκοπήσει ρε, ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης. Εδώ εσύ πας για δουλειά και τα παιδιά σχολείο ρε....
evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Τι 5 ώρες ρε? νομίζεις ότι από την ώρα που θα ξυπνήσω μέχρι τις 2 θα είμαι με το βιβλίο στο χέρι? 2-3 ώρες και άμα και θα πας να γραψεις; απο την στιγμη που με 3 ωρες διαβασμα ειναι δεδομενο οτι θα παρεις τα @@ σου τοτε γτ διαβαζεις;
leftermann Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εδώ εσύ πας για δουλειά και τα παιδιά σχολείο ρε.... λοιπόν, έχεις δίκιο ε. Δουλειά δεν μπορώ να μην πάω, πρέπει να φάμε και αύριο και να τρώμε και μέχρι το τέλος του μήνα. Αλλά, ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. Μπράβο Γκάνγκ, μένυ θένκς.
gang Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 και θα πας να γραψεις; απο την στιγμη που με 3 ωρες διαβασμα ειναι δεδομενο οτι θα παρεις τα @@ σου τοτε γτ διαβαζεις; Τι λες ρε? είσαι τρελή? "Διάβασμα" κάνω όλο το εξάμηνο με την παρακολούθηση των μαθημάτων. Το αυριανό ΤΟΠΟΛΥ 3ωρο θα είναι για να τα θυμηθώ. Σε ένα από τα δυσκολότερα μαθήματα της σχολής, με 6.5 το πέρασα, έκανα δεν έκανα 5ωρο συνολικό διάβασμα. Αλλά, ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. Μπράβο Γκάνγκ, μένυ θένκς. Να σου πω, παρακαλώ? χμμ
evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Τι λες ρε? είσαι τρελή? "Διάβασμα" κάνω όλο το εξάμηνο με την παρακολούθηση των μαθημάτων. Το αυριανό ΤΟΠΟΛΥ 3ωρο θα είναι για να τα θυμηθώ. Σε ένα από τα δυσκολότερα μαθήματα της σχολής, με 6.5 το πέρασα, έκανα δεν έκανα 5ωρο συνολικό διάβασμα. εγω και να θελω επαναληψη μεσα σε 3 ωρες δεν κανω. μπραβο σου που τα καταφερνεις τι να πω...
black_widow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Ότι κακώς δικαιολόγησε η Μπλακ τη μαλάκ. Είχα χτυπήσει το δάκτυλο του αριστερού χεριού , δεν πήγα και με γύψο κιόλας. Το θέμα ήταν με κοίταγε παράξενα λες και δεν της έχει τύχει να χτυπήσει πουθενά εκείνη , είναι η βιονική γυναίκα να πούμε. Το τεστ τυφλού και αγγλικών γινόταν μέσω Internet που χαλαρά έβαζες άλλον να το κάνει για εσένα.
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Άσε την σκύλα κατά μέρος, δε μας νοιάζει αυτή. Εγώ σχολίασα που είπες "τί θα σκεφτόταν ο κάθε λογικός άνθρωπος". Μη φτάσουμε και να δικιολογήσουμε την καφρίλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις