cthulhucarbide Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Αυτουνού πρέπει να του μπλοκάρουν την ΙΡ του, να του στείλουν το FBI, να κάνουν κάτι. Όλο φτιάχνει λογαριασμούς και κατέντησε βαρετός
alexzzz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 ice berg με mexican τονοσαλάτα = καύλα επίσης, όταν λήγει η προπληρωμένη πιστωτική σου κάρτα και έχει υπόλοιπο 3,19€ αγοράζεις 2x μαλακίες γιατί δεν μπορείς να τα μεταφέρεις στο paypal σου χωρίς αγορά...
washcloud Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ο Βαξεβάνης ανέφερε ότι στην βουλή υπάρχουν πολλοί εκατομμυριούχοι,μεταξύ αυτών και ο υπουργός οικονομικών.Τηλεφωνική παρέμβαση του υπ. οικονομικών.Ο δημοσιογράφος τον ρωτά για μια απόφαση που είχε υπογράψει το 1997 ο υπουργός μαζί με άλλους για αμνηστία των υπουργών οικονομίας για όποιες αποφάσεις παίρνουν για τις τράπεζες.Αρνήθηκε,του έδειξε το επίσημο έγγραφο,έκανε κωλοτούμπα,εκνευρίστηκε.Κατηγόρησε τον Βαξεβάνη για επιθετικότητα και σχεδιασμό. Γκράθιας Μάφυ
evabb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 το παιζει καλα τουλαχιστο? προφεσιοναλ το επαιζε.
black_widow Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Α ναι, επίσης τελικά πήγα κρυωμένη στο ραντεβού για τη δουλειά. Αμέ. Η φωνή έβγαινε ; Εγώ είμαι η πρωταθλήτρια της γκαντεμιάς στις συνεντεύξεις. Παράδειγμα : Είχα να πάω για συνέντευξη σε μία εταιρεία εύρεσης δυναμικού / ενοικιάσεων εργαζομένων ( τελικά η θέση είχε καβαντζωθεί , εντελώς τυχαία η τράπεζα είχε ήδη ένα άτομο ως πρώτη επιλογή , anyway ) , φτάνω υπερβολικά νωρίς , κάθομαι σε μία πλατεία εκεί κοντά ( είχε και ψοφόκρυο ) , κάποια στιγμή κατουριόμουν οπότε μπαίνω σε μία καφετέρια , κατευθύνομαι προς τα WC , είχε μία σκάλα λίγο απότομη οπότε όπως πάω να στηρίξω το χέρι μου στην άκρη μη φάω καμία σούπα ( σκεπτόμενη δε λέει να μπω κουτσή στη συνέντευξη ) βρίσκει το χέρι μου σε κάποιο καρφί δεν ξέρω εγώ τι χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Βγαίνοντας λοιπόν από την καφετέρια διαπιστώνω ότι έχω χτυπήσει στην αριστερή παλάμη , το αίμα έτρεχε δεν σταμάταγε , τα φαρμακεία είχαν απεργία , τι νερά , τι χαρτομάντηλα μέχρι και στάχτη από τσιγάρο έβαλα μήπως σταματήσει , εντέλει η ροή δε σταμάτησε οπότε δένω ένα χαρτομάντηλο γύρω γύρω από την πληγή το κάνω κόμπο , το ημίπαλτο είχε τσέπες , χώνω το χέρι στην αριστερή τσέπη και μπαίνω στη συνέντευξη ( on time , είχα φτάσει νωρίς ). Μετά έπρεπε να συμπληρώσω κάποιο έντυπο οπότε θα φαινόταν λίγο χαζό να έχω το ένα χέρι στην τσέπη και το άλλο να γράφει οπότε αποκαλύφτηκε το δεμμένο χέρι. Η θέση ήταν για data entry ( βασική προυπόθεση τυφλό και γνώση κάποιου πληροφοριακού συστήματος που είχα μάθει στην πρακτική ) οπότε ένας λογικός άνθρωπος λογικά θα σκεπτόταν αυτή είναι πολύ αδέξια το μισό μήνα θα έχει τραυματίσει και κάποιο δάκτυλο και θα επηρεάζεται η ταχύτητα δακτυλογράφησης. Αυτή που έπαιρνε τη συνέντευξη ήταν ξινή , δεν έπαιζε να διακωμωδήσω το γεγονός ... Από τότε έχω πάντα μαζί και Hanzaplast στην τσάντα Στις άλλες συνεντεύξεις έχω πάει αρτιμελής πάντως.
washcloud Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 [ασδασδασδα] οπότε ένας λογικός άνθρωπος λογικά θα σκεπτόταν αυτή είναι πολύ αδέξια το μισό μήνα θα έχει τραυματίσει και κάποιο δάκτυλο και θα επηρεάζεται η ταχύτητα δακτυλογράφησης. ...ένας λογικός άνθρωπος θα σκεφτόταν ότι το έπαθες ερχόμενη. Και τίποτ' άλλο.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Η φωνή έβγαινε ; Εγώ είμαι η πρωταθλήτρια της γκαντεμιάς στις συνεντεύξεις. Παράδειγμα : Είχα να πάω για συνέντευξη σε μία εταιρεία εύρεσης δυναμικού / ενοικιάσεων εργαζομένων ( τελικά η θέση είχε καβαντζωθεί , εντελώς τυχαία η τράπεζα είχε ήδη ένα άτομο ως πρώτη επιλογή , anyway ) , φτάνω υπερβολικά νωρίς , κάθομαι σε μία πλατεία εκεί κοντά ( είχε και ψοφόκρυο ) , κάποια στιγμή κατουριόμουν οπότε μπαίνω σε μία καφετέρια , κατευθύνομαι προς τα WC , είχε μία σκάλα λίγο απότομη οπότε όπως πάω να στηρίξω το χέρι μου στην άκρη μη φάω καμία σούπα ( σκεπτόμενη δε λέει να μπω κουτσή στη συνέντευξη ) βρίσκει το χέρι μου σε κάποιο καρφί δεν ξέρω εγώ τι χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Βγαίνοντας λοιπόν από την καφετέρια διαπιστώνω ότι έχω χτυπήσει στην αριστερή παλάμη , το αίμα έτρεχε δεν σταμάταγε , τα φαρμακεία είχαν απεργία , τι νερά , τι χαρτομάντηλα μέχρι και στάχτη από τσιγάρο έβαλα μήπως σταματήσει , εντέλει η ροή δε σταμάτησε οπότε δένω ένα χαρτομάντηλο γύρω γύρω από την πληγή το κάνω κόμπο , το ημίπαλτο είχε τσέπες , χώνω το χέρι στην αριστερή τσέπη και μπαίνω στη συνέντευξη ( on time , είχα φτάσει νωρίς ). Μετά έπρεπε να συμπληρώσω κάποιο έντυπο οπότε θα φαινόταν λίγο χαζό να έχω το ένα χέρι στην τσέπη και το άλλο να γράφει οπότε αποκαλύφτηκε το δεμμένο χέρι. Η θέση ήταν για data entry ( βασική προυπόθεση τυφλό και γνώση κάποιου πληροφοριακού συστήματος που είχα μάθει στην πρακτική ) οπότε ένας λογικός άνθρωπος λογικά θα σκεπτόταν αυτή είναι πολύ αδέξια το μισό μήνα θα έχει τραυματίσει και κάποιο δάκτυλο και θα επηρεάζεται η ταχύτητα δακτυλογράφησης. Αυτή που έπαιρνε τη συνέντευξη ήταν ξινή , δεν έπαιζε να διακωμωδήσω το γεγονός ... Από τότε έχω πάντα μαζί και Hanzaplast στην τσάντα Στις άλλες συνεντεύξεις έχω πάει αρτιμελής πάντως. Αν εβγαζες κανα ρουχο στη συνεντευξη κανεις δεν θα πρόσεχε το δαχτυλο. Όχι ότι έχει σημασια αλλά δείχνει ότι δεν θέλεις τη δουλεια.. Αν εκαιγες την πληγη δεν θα είχες προβλημα με το να τρέχει παντου αιμα...
sugata Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 ...ένας λογικός άνθρωπος θα σκεφτόταν ότι το έπαθες ερχόμενη. Και τίποτ' άλλο. θα ρώταγε.
Merdock Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63467341 Να τελικά που χουμε από τα καλύτερα "Πανεπιστήμια"
Marria Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δινουν και μεταπτυχιακο ? πχ μολοτοφ στους υπουργους?
washcloud Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 θα ρώταγε. Περιγράφεις καλό άνθρωπο, και μάλιστα τί θα έκανε ΜΕΤΑ τη σκέψη.
sugata Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι απαραίτητο επειδή είναι "καλός" Απλά επειδή θα απορεί, λογικά θα ρωτήσει. Η ανάγκη να μάθει γιατί.
Pantelwolf Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 καλός και να σου παίρνει συνέντευξη -> division by zero Γιατι οπως λεει κι ο κηλαηδονης τα χερια σου συναδελφε οταν τα νοικιαζεις κακό τον εργοδότη σου γι'άνθρωπο να λογιάζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις