Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μμναι... Λέω να βάλω κανα donate για να βοηθησετε ενεργα τα μέλη του φόρουμ. Δεν θέλω πολλα, 30 ευρώ από 100 μέλη του φορουμ.

Δημοσ.

Το κλασικό 4πλό καπουτσίνο, μισό πακέτο τσιγάρα ξυπόλητος στο μπαλκόνι τώρα που έχει κρύο φαντάζομαι ότι το δοκίμασες, έτσι Luci?

Δημοσ.

Κλύσμα!!!!!!

Πάντα έχω ένα στο ντουλάπι μου για κατάσταση έκτακτης ανάγκης......αλλά κυρίως με υπόθετα την βγάζω αν προκύψει κανένα θέμα.

Μετά την κωλονοσκόπηση προ χρόνων το κλύσμα και το υπόθετο μου φαίνονται παιχνιδάκι.

Δημοσ.

Κλύσμα!!!!!!

Πάντα έχω ένα στο ντουλάπι μου για κατάσταση έκτακτης ανάγκης......αλλά κυρίως με υπόθετα την βγάζω αν προκύψει κανένα θέμα.

Μετά την κωλονοσκόπηση προ χρόνων το κλύσμα και το υπόθετο μου φαίνονται παιχνιδάκι.

Λόγο επαγγέλματος?

Δημοσ.

Όταν μάθεις από πρώτο χέρι τι θέματα προκύπτουν αν δεν μπουμπουνάς στον θρόνο.....τότε το κλίσμα θα σου φαίνεται παιχνιδάκι :P

Δημοσ.

Κατι δε παει καλα...

30αρης+ με τσαντουλα σχολικη και ημερολογια tweety στο χερι:

-Καλημερα,Ειμαστε απο το τει λογιστικης θα παρετε ενα?

-Οχι

-Ειναι ημερολογια , ολα τα παιδια(???) μας βοηθησαν.

-Δε θελω.

-Ναι, αλλα ειναι για να παμε εκδρομη.

-Καλα να περασετε. [και ειναι ο δευτερος που ερχεται σημερα.γαμω τις εκδρομες τους]

ειναι δυνατον ρε πουστη να πουλας ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΙΤΥ και να εισαι φοιτητης, μαλλον οχι. δε κανει.

γεια σου ρε αδερ.

Σε μένα ήρθε ένας τέτοιος την Πέμπτη ή Παρασκευή δήθεν ότι είναι δάσκαλος από σχολείο ( τα ημερολόγια δεν τα πρόσεξα να σου πω την αλήθεια αν είχαν τίποτα περίεργο ). Ήθελε να πάρω και δύο κιόλας...

Λένε που λένε μαλακίες κάτι πιο χρήσιμο να πουλήσουν από ημερολόγιο δε βρίσκουν ;

Δημοσ.

ολος ο κοσμος αρρωστος σημερα ρε παιδια; κι εγω κοτοσουπα εφτιαχνα για την κολλητη μου που ειναι ντεντ και αντι να ειναι στο κρεβατι παιζει φιφα 11

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...