athlios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Καλα και η σαλλιαρα αμα παρει τσαγιερα θα θελει χιονι μετα. Εγώ θέλω χιόνι! παμε κανα μπανσκο? χιονισε καθολου εκει?
eSATA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Έκανα αίτηση για Wind σταθερό/κινητό/νετ. 36 το μήνα. Καλά ναι; Παμέ Ρουμανία που έχουμε και σπίτι
athlios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Εγω ψαχνω να παω βιεννη που εχω να μεινω διπλα αλλα κατω απο 200+ευρα τιποτααα. ποσα λεπτα ομιλιας/σμσ στο κινητο και ποσα στο σταθερο?
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Είμαι ο μόνος άνθρωπος που πέρασε από την διάρροια στη δυσκοιλιότητα χωρίς break. Από εκεί που έχεζα και τις σκέψεις μου, τώρα βούλοθαθ. Άνετα προτιμώ διάρροια, αυτό το πράγμα είναι σα να σου στερούν το ιερότερο των δικαιωμάτων.
athlios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Είμαι ο μόνος άνθρωπος που πέρασε από την διάρροια στη δυσκοιλιότητα χωρίς break. Από εκεί που έχεζα και τις σκέψεις μου, τώρα βούλοθαθ. Άνετα προτιμώ διάρροια, αυτό το πράγμα είναι σα να σου στερούν το ιερότερο των δικαιωμάτων. ιμοντιουμ??
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μου δώσανε ένα. 4 μέρες πριν. Λες να κρατάει ακόμα; Πονάει η κοιλιά μου, έχω κλάσει αρκετά ώστε να κάνω την τρύπα του όζοντος 2 στρέμματα μεγαλύτερη, αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΕΣΩ.
-nick- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Απλα φαε χωρις να το σκεφτεσαι και μην το ζοριζεις ασε να μαζευτει πραγμα και ριχτο, φαε κ κανα φρουτακι\
athlios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Απλα φαε χωρις να το σκεφτεσαι και μην το ζοριζεις ασε να μαζευτει πραγμα και ριχτο, φαε κ κανα φρουτακι\ αυτο δε παιζει μαλλον. Εγω αμα δε χεσω, δε τρωω. Το αντιθετο ιτς οκ. υπόθετο γλυκερίνης νταξει το χω ξαναπει, για ενα κουτελο ζουμε οχι να μας το γαμησει ενα υποθετο τωρα.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μου δώσανε ένα. 4 μέρες πριν. Λες να κρατάει ακόμα; Πονάει η κοιλιά μου, έχω κλάσει αρκετά ώστε να κάνω την τρύπα του όζοντος 2 στρέμματα μεγαλύτερη, αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΕΣΩ. Πριν κάτι χρονια, σε παρόμοια κατάσταση, που ειχα παρει 2 αν θυμαμαι καλα ιμοντιουμ έκανα κανα δεκαήμερο να επισκεφτώ το θρόνο για προσκύνημα και αυτό με το ζόρι.. Πιες εναν όσο πιο παγωμένο φραπέ γίνεται με 3-4 κουταλιές καφε, αρκετη ζάχαρη και πολύ γαλα, φαε και 3-4 ακτινίδια, 1-2 δαμάσκηνα και οι πύλες της κωλάσεως θα ανοιξουν ξανα για παρτυ σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις