Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Καλα και η σαλλιαρα αμα παρει τσαγιερα θα θελει χιονι μετα.

Εγώ θέλω χιόνι!

παμε κανα μπανσκο? χιονισε καθολου εκει?

Δημοσ.

Έκανα αίτηση για Wind σταθερό/κινητό/νετ.

36 το μήνα. Καλά ναι;

Παμέ Ρουμανία που έχουμε και σπίτι

Δημοσ.

Εγω ψαχνω να παω βιεννη που εχω να μεινω διπλα αλλα κατω απο 200+ευρα τιποτααα.

ποσα λεπτα ομιλιας/σμσ στο κινητο και ποσα στο σταθερο?

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος άνθρωπος που πέρασε από την διάρροια στη δυσκοιλιότητα χωρίς break.

Από εκεί που έχεζα και τις σκέψεις μου, τώρα βούλοθαθ.

Άνετα προτιμώ διάρροια, αυτό το πράγμα είναι σα να σου στερούν το ιερότερο των δικαιωμάτων.

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος άνθρωπος που πέρασε από την διάρροια στη δυσκοιλιότητα χωρίς break.

Από εκεί που έχεζα και τις σκέψεις μου, τώρα βούλοθαθ.

Άνετα προτιμώ διάρροια, αυτό το πράγμα είναι σα να σου στερούν το ιερότερο των δικαιωμάτων.

ιμοντιουμ??

Δημοσ.

Μου δώσανε ένα. 4 μέρες πριν. Λες να κρατάει ακόμα; Πονάει η κοιλιά μου, έχω κλάσει αρκετά ώστε να κάνω την τρύπα του όζοντος 2 στρέμματα μεγαλύτερη, αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΕΣΩ.

Δημοσ.

Απλα φαε χωρις να το σκεφτεσαι και μην το ζοριζεις ασε να μαζευτει πραγμα και ριχτο, φαε κ κανα φρουτακι\

Δημοσ.

Απλα φαε χωρις να το σκεφτεσαι και μην το ζοριζεις ασε να μαζευτει πραγμα και ριχτο, φαε κ κανα φρουτακι\

αυτο δε παιζει μαλλον. Εγω αμα δε χεσω, δε τρωω. Το αντιθετο ιτς οκ.

υπόθετο γλυκερίνης

νταξει το χω ξαναπει, για ενα κουτελο ζουμε οχι να μας το γαμησει ενα υποθετο τωρα.

Δημοσ.

Μου δώσανε ένα. 4 μέρες πριν. Λες να κρατάει ακόμα; Πονάει η κοιλιά μου, έχω κλάσει αρκετά ώστε να κάνω την τρύπα του όζοντος 2 στρέμματα μεγαλύτερη, αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΕΣΩ.

Πριν κάτι χρονια, σε παρόμοια κατάσταση, που ειχα παρει 2 αν θυμαμαι καλα ιμοντιουμ έκανα κανα δεκαήμερο να επισκεφτώ το θρόνο για προσκύνημα και αυτό με το ζόρι..

Πιες εναν όσο πιο παγωμένο φραπέ γίνεται με 3-4 κουταλιές καφε, αρκετη ζάχαρη και πολύ γαλα, φαε και 3-4 ακτινίδια, 1-2 δαμάσκηνα και οι πύλες της κωλάσεως θα ανοιξουν ξανα για παρτυ σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...