gang Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Εεε να μην ξεχνιόμαστε.Μ οπ! Καταλάθος, δεν πήγαινε εκεί... Δεν εννοούσα αυτό το πράγμα...
leftermann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 τί ωτία και πισία και παπαρία ρε πείτε μας κι εμάς.... ωτία δες ποστ 11650 πισία: ζύμη προς το αλμυρό, γέμιση φέτα με αυγό ή πατάτα βρασμένη-λιωμένη με άνιθο και διάφορα άλλα, τηγάνισμα. Πολλλλλλλή μπύρα όμως.
gang Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Εγώ λέω να ρωτήσουμε τον Αλέκο πως τα έκανε η φουρνάρισα...
apd453 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ωραία είναι. Το κακό ήταν ότι γειτόνισά λόγο ποντιακής καταγωγής δεν τσιγάριζε το κρεμμυδάκι όταν μαγείρευε αλλά το τηγάνιζε! Το καλοκαίρι σκάζαμε από τη ζέστη. Δεν τολμούσες να ανοίξεις μπαλκονόπορτα.
status Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 πώς το τηγανίζεις το κρεμμύδι; Το κάνεις πανέ και, καθάρισες, καλημέρα!
evabb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Σαν τυροπιτάκια είναι. να σου βρασω. υποφερω πρωι πρωι. Ωραία είναι. Το κακό ήταν ότι γειτόνισά λόγο ποντιακής καταγωγής δεν τσιγάριζε το κρεμμυδάκι όταν μαγείρευε αλλά το τηγάνιζε! Το καλοκαίρι σκάζαμε από τη ζέστη. Δεν τολμούσες να ανοίξεις μπαλκονόπορτα. ααααχ, να κανω μια κρεμμυδοσουπα τωρα που το λες. τσιζαριζεις το κρεμμυδι με τις ωρες και μοσχοβολαει ολο το σπιτι.
apd453 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 πώς το τηγανίζεις το κρεμμύδι; Οι πόντοι το τσιγαρίζουν μέχρι να καραμελώσει το κρεμμύδι. Να καφετίσει. Οπότε το λες και τηγάνισμα με λίγο λάδι. Γενικά η μαγειρική τους (των ποντίων) είναι ολίγον βαριά. Μερικά φαγητά τους (όπως ωτία π.χ.) είναι πολύ καλά.
leftermann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 τι ολίγον ρε συ. Να φας φασολάδα με ποντιακό λάχανο, να κάνεις μια βδομάδα να σηκωθείς στα πόδια σου.
athlios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Οι βομβες-πιροσκι ειναι αλλο πραγμα απο τα πισια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις