Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εεε να μην ξεχνιόμαστε.Μ

 

οπ! Καταλάθος, δεν πήγαινε εκεί... Δεν εννοούσα αυτό το πράγμα...

  • Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • athlios

    4891

  • leftermann

    2114

  • gang

    2037

  • YiN

    1915

Δημοσ.

τί ωτία και πισία και παπαρία ρε πείτε μας κι εμάς....

 

 

ωτία δες ποστ 11650

 

πισία: ζύμη προς το αλμυρό, γέμιση φέτα με αυγό ή πατάτα βρασμένη-λιωμένη με άνιθο και διάφορα άλλα, τηγάνισμα. Πολλλλλλλή μπύρα όμως.

Δημοσ.

Ωραία είναι.

Το κακό ήταν ότι γειτόνισά λόγο ποντιακής καταγωγής δεν τσιγάριζε το κρεμμυδάκι όταν μαγείρευε αλλά το τηγάνιζε!

Το καλοκαίρι σκάζαμε από τη ζέστη. Δεν τολμούσες να ανοίξεις μπαλκονόπορτα.

Δημοσ.

Σαν τυροπιτάκια είναι.

 

6328-afrata-pisia-bima-bima-by-lenale.jpg

 

να σου βρασω. υποφερω πρωι πρωι.

 

Ωραία είναι.

Το κακό ήταν ότι γειτόνισά λόγο ποντιακής καταγωγής δεν τσιγάριζε το κρεμμυδάκι όταν μαγείρευε αλλά το τηγάνιζε!

Το καλοκαίρι σκάζαμε από τη ζέστη. Δεν τολμούσες να ανοίξεις μπαλκονόπορτα.

 

ααααχ, να κανω μια κρεμμυδοσουπα τωρα που το λες. τσιζαριζεις το κρεμμυδι με τις ωρες και μοσχοβολαει ολο το σπιτι. ^_^

Δημοσ.

πώς το τηγανίζεις το κρεμμύδι; :huh:

Οι πόντοι το τσιγαρίζουν μέχρι να καραμελώσει το κρεμμύδι. Να καφετίσει. Οπότε το λες και τηγάνισμα με λίγο λάδι.

Γενικά η μαγειρική τους (των ποντίων) είναι ολίγον βαριά. Μερικά φαγητά τους (όπως ωτία π.χ.) είναι πολύ καλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...