gang Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Λέω να τελειώνω με την σχολή γιατί κοστίζει εδώ στην γαμούπολη...
leftermann Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 θα το μετανιώσεις αν τελειώσεις το φοιτητικό, σε προειδοποιώ. Τι σπουδάζεις είπαμε;
gang Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Και τι να κάνω, να μείνω αιώνιος? Θέλω να δουλέψω και κάποια στιγμή. Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων σπουδάζω..
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Καλά σου λέει ο Λεφτ. Τί βιάζεσαι; Να πας στρατό; Ν' αρχίσεις μετά να ψάχνεσαι για σχετική δουλειά (ΛΟΛ); Να παντρευτείς; Ν' αρχίσεις ν' αραδιάζεις κουτσούβελα; Να πέσεις έξω και να πηδήξεις από κα'να μπαλκόνι; Κάτσε 'κει που είσαι.
Marria Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ενω αν μεινεις φοιτητης θα εχεις και φοιτητικο πασο, αυτο που το πας?
gang Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Καλά σου λέει ο Λεφτ. Τί βιάζεσαι; Να πας στρατό; Ν' αρχίσεις μετά να ψάχνεσαι για σχετική δουλειά (ΛΟΛ); Να παντρευτείς; Ν' αρχίσεις ν' αραδιάζεις κουτσούβελα; Να πέσεις έξω και να πηδήξεις από κα'να μπαλκόνι; Κάτσε 'κει που είσαι. σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς έχουμε και λέμε... 2 εξάμηνα σπουδών + ~1χρόνο φανταρικό =2 χρόνια. Μετά 6μηνη πρακτική (δουλειά δηλαδή). Ε, του πούστη. Ο ΓΑΠ θέλει δεν θέλει, σε 2 χρόνια θα έχει φύγει...
Impious Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ET1-6Bef9xU me gusta !
leftermann Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 ... Θέλω να δουλέψω και κάποια στιγμή... χαααχαχα, μπράβο ρε Γκανγκ, πολύ καλό! Βάλτο και στο θρεντ με τα ανέκδοτα! Κάτσε να σου πω κι εγώ ένα με τον Τοτό που άκουσα: Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά πόσο υπολογίζεις να είναι ο πρώτος σου μισθός, αν κάποια στιγμή βρεις δουλειά;
gang Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω ιδέα καρδιά μου... Και έγραψα ποιο πάνω, το πότε θέλω να πιάσω δουλειά
freedubus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 απόψε ακούω στονεργιές και τους γράφω όλους στα χίππυκα παπάρια μου http://www.youtube.com/watch?v=0P__fbO8xYM
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς έχουμε και λέμε... 2 εξάμηνα σπουδών + ~1χρόνο φανταρικό =2 χρόνια. Μετά 6μηνη πρακτική (δουλειά δηλαδή). Ε, του πούστη. Ο ΓΑΠ θέλει δεν θέλει, σε 2 χρόνια θα έχει φύγει... ...και που θα έρθει ο ΑΚΣ, τί θα γίνει; Τεσπα, προσωπικά χαβαλέ έκανα. Αν σ' έπαιρνε να μείνεις ως έχει δε θα "γκρίνιαζες". Οπότε, δυστυχώς φίλε Γκανγκ, πρέπει απλά να διαβάσεις, χωρίς να το πολυσκέφτεσαι... Τεσπα, από πού είσαι;
gang Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 ...και που θα έρθει ο ΑΚΣ, τί θα γίνει; Φάε την γλώσσα σου ρε. Τεσπα, προσωπικά χαβαλέ έκανα. Αν σ' έπαιρνε να μείνεις ως έχει δε θα "γκρίνιαζες". Οπότε, δυστυχώς φίλε Γκανγκ, πρέπει απλά να διαβάσεις, χωρίς να το πολυσκέφτεσαι... Τεσπα, από πού είσαι; Δεν το σκέφτομαι για το αν θα διαβάσω. Απλά βαριέμαι ελεεινά. Από Πάτρα είμαι...
gang Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν νομίζω να με παίρνει. + ότι έχω λίγα μαθήματα ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις