Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Και τι να κάνω, να μείνω αιώνιος? Θέλω να δουλέψω και κάποια στιγμή. Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων σπουδάζω..

Δημοσ.

Καλά σου λέει ο Λεφτ. Τί βιάζεσαι; Να πας στρατό; Ν' αρχίσεις μετά να ψάχνεσαι για σχετική δουλειά (ΛΟΛ); Να παντρευτείς; Ν' αρχίσεις ν' αραδιάζεις κουτσούβελα; Να πέσεις έξω και να πηδήξεις από κα'να μπαλκόνι;

Κάτσε 'κει που είσαι.

Δημοσ.

Καλά σου λέει ο Λεφτ. Τί βιάζεσαι; Να πας στρατό; Ν' αρχίσεις μετά να ψάχνεσαι για σχετική δουλειά (ΛΟΛ); Να παντρευτείς; Ν' αρχίσεις ν' αραδιάζεις κουτσούβελα; Να πέσεις έξω και να πηδήξεις από κα'να μπαλκόνι;

Κάτσε 'κει που είσαι.

σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς έχουμε και λέμε... 2 εξάμηνα σπουδών + ~1χρόνο φανταρικό =2 χρόνια. Μετά 6μηνη πρακτική (δουλειά δηλαδή). Ε, του πούστη. Ο ΓΑΠ θέλει δεν θέλει, σε 2 χρόνια θα έχει φύγει...

Δημοσ.

... Θέλω να δουλέψω και κάποια στιγμή...

χαααχαχα, μπράβο ρε Γκανγκ, πολύ καλό! Βάλτο και στο θρεντ με τα ανέκδοτα! Κάτσε να σου πω κι εγώ ένα με τον Τοτό που άκουσα:

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά πόσο υπολογίζεις να είναι ο πρώτος σου μισθός, αν κάποια στιγμή βρεις δουλειά;

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα καρδιά μου... Και έγραψα ποιο πάνω, το πότε θέλω να πιάσω δουλειά :rolleyes:

Δημοσ.

σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς έχουμε και λέμε... 2 εξάμηνα σπουδών + ~1χρόνο φανταρικό =2 χρόνια. Μετά 6μηνη πρακτική (δουλειά δηλαδή). Ε, του πούστη. Ο ΓΑΠ θέλει δεν θέλει, σε 2 χρόνια θα έχει φύγει...

...και που θα έρθει ο ΑΚΣ, τί θα γίνει;

Τεσπα, προσωπικά χαβαλέ έκανα. Αν σ' έπαιρνε να μείνεις ως έχει δε θα "γκρίνιαζες". Οπότε, δυστυχώς φίλε Γκανγκ, πρέπει απλά να διαβάσεις, χωρίς να το πολυσκέφτεσαι...

Τεσπα, από πού είσαι;

Δημοσ.

...και που θα έρθει ο ΑΚΣ, τί θα γίνει;

Φάε την γλώσσα σου ρε.

Τεσπα, προσωπικά χαβαλέ έκανα. Αν σ' έπαιρνε να μείνεις ως έχει δε θα "γκρίνιαζες". Οπότε, δυστυχώς φίλε Γκανγκ, πρέπει απλά να διαβάσεις, χωρίς να το πολυσκέφτεσαι...

Τεσπα, από πού είσαι;

Δεν το σκέφτομαι για το αν θα διαβάσω. Απλά βαριέμαι ελεεινά.

Από Πάτρα είμαι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...