Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι.

Λοιπον είναι απο αυτές τις τέλειες Κυριακές με τη συννεφιά και το ψιλοκρυουλάκι, που το μονο που θες είναι να χουχουλιάσεις καναπέ, τεντωμένα πόδια, σκεπασμένος μέχρι τα γόνατα με λεπτό κουβερτάκι, να βάλεις μουσικάρα, ζεστό καφέ σε απόσταση χειρός.

και να λιώωωωωωωωσεις

:rolleyes:

Αμέ. Παρέα με μαθηματικά, άλγεβρες, έκθεση που πρέπει να γράφεις, περιλήψεις, φυσικές. Στα διάλα. Να καούν οι Κυριακές και να μη ξαναγυρίσουν μωρέ.

Καλημέρα.

Αυτά.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ε κι εδω διαβασμα έχουμε, και μολις μου κοπηκαν τα πόδια απο μια ανακοίνωση της σχολης που σημαίνει οτι κινδυνευω να χάσω την προθεσμία μου για τις κατατακτήριες.

ΔΕΝΕΙΜΑΙΚΑΛΑ

Δημοσ.

Τι σημασία έχει, κάτσε να δούμε αν θα μας δώσουν το πτύχιο πρώτα, γιατί μας τα μασάνε :mad:

Επίσης η συνάδελφος είναι λίγο πιτα απο χθες, κι ενω είχαμε πει θα διαβάζαμε τώρα, μου λέει "εεεε προς το απογευματάκι μωρέ"

<_<

Δημοσ.

σήμερα ανακάλυψα, μετά από 10 χρόνια που τα έχω, τι διάλο χρησιμεύουν στο μίξερ εκείνα τα 2 τα άλλα τα ανακατευτήρια, όχι αυτά που κάνουμε το κέηκ, τα άλλα που είναι σαν σούστα. Ζυμώνουν κιμά και τον κάνουν σούπερ και φκιάνεις σούπερ αφράτα μπιφτέκια. Γηράσκω αεί διδασκόμενος.

Επίσης, φτερούγες γαλοπούλας λες να ψηθούν Τουφ στα κάρβουνα; Ή θα γίνουν υλικό για οδομαχίες με τα ματ; Θα δοκιμάσω.

και ζυμη ζυμωνουν ρε γαβ γαβ! επισης για τα μπιφτεκια, δεν θα τα εκανα με αυτο, μιας και θελω το μπιφτεκι να εχει αισθηση κρεατος, οχι μειγμα απο κρεας!

Φτερουγες γαλοπουλας, σε κανα αλουμινοχαρτο να ειναι ολη την μερα σε χαμηλη φωτια και στο τελος στην σχαρα να γινουν τραγανες ναι. Αλλιως βρασιμο για ωρες σε κανα γαματο ζουμι/λιπος απο καποιο κρεας και παλι σχαρα. Με την μια στην σχαρα θα ειναι για ροπαλα μονο μιας και το κολαγονο δεν θα σπασει κλπ κλπ.

Δημοσ.

Τι γαμάτα που είναι τα χαρούπια; Όλο το πρωί μάζευα τα χαρούπια από καμιά εικοσαριά χαρουπιές, και ανακάλυψα πόσο νόστιμα είναι. Τι ελβετικές σοκολάτες και μαλακίες, την τίγκαρα με χαρούπια. Και οι μαλάκες τα ταίζουν στα γουρούνια.

Δημοσ.

Τι γαμάτα που είναι τα χαρούπια; Όλο το πρωί μάζευα τα χαρούπια από καμιά εικοσαριά χαρουπιές, και ανακάλυψα πόσο νόστιμα είναι. Τι ελβετικές σοκολάτες και μαλακίες, την τίγκαρα με χαρούπια. Και οι μαλάκες τα ταίζουν στα γουρούνια.

και ναι λοιπόν είμαστε επισήμως στα χρόνια της κατοχής του 40...

Δημοσ.

αυτο θα ελεγα. οι γνωστες και ως σοκολατιτσες του φτωχου.

Δημοσ.

Το να τρως κατι που φυτρωνει παντου εν γνωση σου ειναι κατοχη? Τα χαρουπια ειναι τροφη εδω και χιλλιαδες χρονια...

Ζειτε σε ενα μερος που ειναι τιγκα στο "αγριο" λαχανικο και δεν το εκμεταλλευεστε. Το καλοκαιρι που ειχα παει κοντα στην αραχωβα με δουλευε η παρεα μου που μαζευα κατι λαχανικα απο την παραλια, αλλα μολις τα φαγανε λεγανε ποσο αδικο ειχανε

20050608img0513.jpg

Επισης αν τρως διαφορα γλυκα απο το εμποριο, για δες τι ειναι το Ε410 που εχουν μεσα

Δημοσ.

Το να τρως κατι που φυτρωνει παντου εν γνωση σου ειναι κατοχη? Τα χαρουπια ειναι τροφη εδω και χιλλιαδες χρονια...

Ζειτε σε ενα μερος που ειναι τιγκα στο "αγριο" λαχανικο και δεν το εκμεταλλευεστε. Το καλοκαιρι που ειχα παει κοντα στην αραχωβα με δουλευε η παρεα μου που μαζευα κατι λαχανικα απο την παραλια, αλλα μολις τα φαγανε λεγανε ποσο αδικο ειχανε

20050608img0513.jpg

Επισης αν τρως διαφορα γλυκα απο το εμποριο, για δες τι ειναι το Ε410 που εχουν μεσα

βρε δεν σε κατακρίνω , καλά κάνεις... απλά γέλασα γιατί τα φέρνει καμιά φορά ο πατέρας μου απο το χωριό και θυμάται που τα έτρωγαν στις μεγάλες φτώχειες που δεν είχαν ούτε παπούτσια... ε, κάπου εκεί θα καταλήξουμε σε λίγο...

Δημοσ.

λοιπόν, οι φτερούγες γαλοπούλας γίνανε γαμάτες. Δεν τις έβρασα, απλά έκανα βαθιές τομές (σαν αυτές που κάνει ο ΓΑΠ καλή ώρα και μας έχει γαμήσει τη μάνα) και από τις 2 πλευρές, και έψησα σε χαμηλοτατότατη φωτιά για κάπου 1,5 ώρα. Τζετ.

Δεν είμαι ψωνάρα, αλλά νομίζω πως στα κάρβουνα και πέτρες να ψήσω, νόστιμες θα τις κάνω ο πούστης. Μπουρπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...