Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποσες φορες κοιταζεις γκομενα απο πισω και γυριζει και ξαφνικα τα τιναζει ολα στον αερα? ποσες?

Τι να σου πω ρε μαλάκα, έπινα τη φραπεδιά μου μια μέρα, και βλέπω έναν πάτο, μου τραβηχτήκανε τ @ρχίδια. Γυρνάει το γκομενάκι και κρύφτηκαν τα π@π@ρια μου πάλι μέσα. Γαμησε τα.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ναι ειναι αυτο το αισθημα που γκλουκ , παλι μεσα. Σα να τα καταπινεις ενα πραγμα. Και δικιολογεις και τοξοκωλους και ολους για εκεινα τα δευτερολεπτα.

Δημοσ.

pavlinda, αρχίζω να πιστεύω πως είσαι attention whore. Θες να σε παρακαλάνε τα έρμα τ' αρσενικά για μια φωτο?

Παρακαλετό μνι, ξινό γμήσι.

Βάλε μια, λίγες είμαστε.

Δημοσ.

Παυλίνα, να στο πω αναλυτικά, γιατί είμαι και ευγενικός.

Τα διαπιστευτήρια της κοινότητος ΟΟΤ είναι τουλάχιστον να έχει δηλωθεί πόλη(Θεσσ το καταλάβαμε) ηλικία, νούμερο στηθόδεσμου και μια πρόσφατη φωτό.

Μετά είσαι πλήρως αποδεκτή ως ισότιμο μέλος με τα υπόλοιπα θηλυκά.

Βρε εξαφανισμένε θα έρθεις καθόλου Αθήνα να πάμε για καφέ να πούμε ;

Δημοσ.

pavlinda, αρχίζω να πιστεύω πως είσαι attention whore. Θες να σε παρακαλάνε τα έρμα τ' αρσενικά για μια φωτο?

Παρακαλετό μνι, ξινό γμήσι.

Βάλε μια, λίγες είμαστε.

πορνη προσοχης δηλαδη δεν θα ειμαι αν ανεβασω φωτο του κωλου?(στην κυριολεξια του κωλου ομως)

Δημοσ.

ναι αλλα μπορει με τις φωτογραφιες να μου διαγραψουν και το προφιλ you know παππου?

Τη κυτταρίτιδα πολλοί εμίσησαν. Το κώλο ουδείς.

Και να κανεις δεξι κλικ? έχεις έναν κώλο. Όχι μούρη. Εκτός κι αν η μούρη είναι κωλος, όποτε, πάσο.

1312845231858.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...