EstellePr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ποσες φορες κοιταζεις γκομενα απο πισω και γυριζει και ξαφνικα τα τιναζει ολα στον αερα? ποσες? Τι να σου πω ρε μαλάκα, έπινα τη φραπεδιά μου μια μέρα, και βλέπω έναν πάτο, μου τραβηχτήκανε τ @ρχίδια. Γυρνάει το γκομενάκι και κρύφτηκαν τα π@π@ρια μου πάλι μέσα. Γαμησε τα.
Pantelwolf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ουαου. εχεις καποια σχεση με την φλοριντα? Μπατζανάκια είναι.
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ναι ειναι αυτο το αισθημα που γκλουκ , παλι μεσα. Σα να τα καταπινεις ενα πραγμα. Και δικιολογεις και τοξοκωλους και ολους για εκεινα τα δευτερολεπτα.
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Eλα salliara που δε ξερεις. Παραλια να ουμ , φραπε και σαββατο μεσημερι λεει , να χτυπαει νταλλλα ο ηλλλιας .
slipknot Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εγώ αλλιώς τα θυμάμαι. Ότι ο τελευταίος user που postαρε photo κώλου είχε nick goatse.
EstellePr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 pavlinda, αρχίζω να πιστεύω πως είσαι attention whore. Θες να σε παρακαλάνε τα έρμα τ' αρσενικά για μια φωτο? Παρακαλετό μνι, ξινό γμήσι. Βάλε μια, λίγες είμαστε.
salliara Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 το υπερμέγεθες ήταν για το τράβηγμα των αρχιδιών ΕΕΚ
EstellePr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δε μπορώ να πω κάτι άλλο για να την πείσω πως είναι η Αγάπη σας Αγνή, σα το νερό στ' αυλάκι.
black_widow Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Παυλίνα, να στο πω αναλυτικά, γιατί είμαι και ευγενικός. Τα διαπιστευτήρια της κοινότητος ΟΟΤ είναι τουλάχιστον να έχει δηλωθεί πόλη(Θεσσ το καταλάβαμε) ηλικία, νούμερο στηθόδεσμου και μια πρόσφατη φωτό. Μετά είσαι πλήρως αποδεκτή ως ισότιμο μέλος με τα υπόλοιπα θηλυκά. Βρε εξαφανισμένε θα έρθεις καθόλου Αθήνα να πάμε για καφέ να πούμε ;
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 pavlinda, αρχίζω να πιστεύω πως είσαι attention whore. Θες να σε παρακαλάνε τα έρμα τ' αρσενικά για μια φωτο? Παρακαλετό μνι, ξινό γμήσι. Βάλε μια, λίγες είμαστε. πορνη προσοχης δηλαδη δεν θα ειμαι αν ανεβασω φωτο του κωλου?(στην κυριολεξια του κωλου ομως)
pappous_soulis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ναι αλλα μπορει με τις φωτογραφιες να μου διαγραψουν και το προφιλ you know παππου? Τη κυτταρίτιδα πολλοί εμίσησαν. Το κώλο ουδείς. Και να κανεις δεξι κλικ? έχεις έναν κώλο. Όχι μούρη. Εκτός κι αν η μούρη είναι κωλος, όποτε, πάσο.
Pantelwolf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Βρε εξαφανισμένε θα έρθεις καθόλου Αθήνα να πάμε για καφέ να πούμε ; Αύριο, πες ώρα, μεθαύριο φεύγω. Σήμερα ήρθα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις