Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν Μοσκίτω μου, λάθος κάνεις. ΕΣΥ είσαι κορίτσι για σπίτι. Απλή, λιτή, απέριττη. Ευκολοσυντήρητη ρε παιδί μου. Την άλλη πού να την συντηρήσεις. Θα να δουλεύεις όλη μέρα για να την ταΐζεις γκουρμεδιές ναούμ.

ααα δεν τα τρωω μονη μου, οταν μαγειρευω για το μωρο μου μεγαλουργω. :wub:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Λοιπόν Μοσκίτω μου, λάθος κάνεις. ΕΣΥ είσαι κορίτσι για σπίτι. Απλή, λιτή, απέριττη. Ευκολοσυντήρητη ρε παιδί μου. Την άλλη πού να την συντηρήσεις. Θα να δουλεύεις όλη μέρα για να την ταΐζεις γκουρμεδιές ναούμ.

Ετσι είναι! Στην τελική τρώει και σκέτο παξιμάδι για να τα βγάλει πέρα οικονομικά δίνοντας το περίσσευμα του μισθού της στον αντρα για να παραγγείλει πιτσα και μπυρες. Αμε.

Ξέρω να μαγειρεύω βρε. Απλά βαριέμαι.

Φιλοξενεις συχνα κόζμο;

* Το να ζεστάνεις έτοιμο φαγητό δεν μετράει. Ούτε το να πάρεις ετοιμα κατεψυγμένα από σουπερ μαρκετ.

Δημοσ.

Ναι ρε συ Λέφτερ. Αλλά ποιος θα μαγειρεύει; Ας πούμε όταν έχω κόσμο στο σπίτι, βγαίνει το κρητικό στην επιφάνεια και θέλω να φάει καλά. Στις 3 μέρες σερί που έχω αυτή την έγνοια, πετάω exception. Δύσκολο. Πολυ δύσκολο τασκ.

Δημοσ.

Ναι ρε συ Λέφτερ. Αλλά ποιος θα μαγειρεύει; Ας πούμε όταν έχω κόσμο στο σπίτι, βγαίνει το κρητικό στην επιφάνεια και θέλω να φάει καλά. Στις 3 μέρες σερί που έχω αυτή την έγνοια, πετάω exception. Δύσκολο. Πολυ δύσκολο τασκ.

είναι απλό: καταπίεσε λίγο το κρητικό σου. Μην το αφήνεις να βγει στην επιφάνεια. Έχε πολλλλλή τσικουδιά στο σπίτι, φτάνει και περισσεύει.

Εμμένω στις θέσεις μου.

Δημοσ.

ότι και να κανονίσατε, εγώ δεν μπορώ παιδιά, σόρρυ. Έχω διάβασμα για την δευτέρα, για να έχω αύριο την μέρα ελεύθερη να πάω καμιά βολτίτσα, που θα έχει λέει λιακάδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...