Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εγω εφαγα σημερα κοτοπουλο πανε γεμιστο με τυρι και ζαμπον, το οποιο τηγανιστηκε σε βουτυρο πρωτης ποιοτητας, πατατουλες ψευτογκρατινε μονο τυρακι τους εβαλα απο πανω και λαχανακια βρυξελλων με βουτυρο και λευκο πιπερι. :wub:

επιδορπιο ενα μπισκοτακι speculoos και ενα μηλο με την συνοδεια καφε.

Δημοσ.

εγω εφαγα σημερα κοτοπουλο πανε γεμιστο με τυρι και ζαμπον, το οποιο τηγανιστηκε σε βουτυρο πρωτης ποιοτητας, πατατουλες ψευτογκρατινε μονο τυρακι τους εβαλα απο πανω και λαχανακια βρυξελλων με βουτυρο και λευκο πιπερι. :wub:

Θοδωρη εσυ;

pagkalos180411.jpg

Δημοσ.

Θοδωρη εσυ;

pagkalos180411.jpg

οι ποσοτητες ηταν μικρες, παν μετρον αριστον. δεν εχω βαρυστομαχιασει καθολου τωρα.

Δημοσ.

Oυτε ο Θοδωρης βαρυστομαχιάζει.

ο Θοδωρης θα ελεγε οτι αυτο που εφαγα ειναι ορεκτικο. οι πατατες ηταν οριακα 100γρ, τα λαχανακια το ιδιο και το κομματι κοτοπουλο 150γρ.

και τι μπισκοτο ειναι τοσο μικρο που εχει μονο 30 θερμιδες.

Δημοσ.

Πώς φαίνονται οι άνθρωποι για σπίτι. Με το ζόρι έκοψα να φάω μια λαχανοσαλάτα.

Δημοσ.

Εγω μονο που διαβασα την περιγραφη της Ευας κουραστηκα, πως φαινονται αυτοι που δεν μαγειρευουν :rolleyes:

Δημοσ.

Πώς φαίνονται οι άνθρωποι για σπίτι. Με το ζόρι έκοψα να φάω μια λαχανοσαλάτα.

thanks. :-) σκετο λαχανο εφαγες; δεν εβαλες και κατι απο πανω ετσι λιγη πρωτεινη;

Εγω μονο που διαβασα την περιγραφη της Ευας κουραστηκα, πως φαινονται αυτοι που δεν μαγειρευουν :rolleyes:

το κοτοπουλο ετοιμο το πηρα, τα φτιαχνουν στο χασαπικο. το μονο που εκανα ηταν να καθαρισω τις πατατες και τα λαχανακια και να τα βαλω να βρασουν.

Δημοσ.

λαχανοσαλάτα;

Είσαι πάντως πλήρως προετοιμασμένη για τα χρόνια της φτώχιας που έρχονται.

Ναι ρε. Η βαρεμάρα είναι καλή προπόνηση.

thanks. :-) σκετο λαχανο εφαγες; δεν εβαλες και κατι απο πανω ετσι λιγη πρωτεινη;

Το συνόδευσα με παξιμάδι! Μου πήρε 3 δευτερόλεπτα να το βρέξω. Αμέ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω βγάλει ψάρι να ξεπαγώνει να το κάνω το βράδυ. Γενικά το να μαγειρέψω σοβαρά για την πάρτη μου και μόνο, δεν παίζει σαν ενδεχόμενο. Πρέπει να παίζει φιλοξενούμενος. Μόνο έτσι.

Δημοσ.

Ναι ρε. Η βαρεμάρα είναι καλή προπόνηση.

Το συνόδευσα με παξιμάδι! Μου πήρε 3 δευτερόλεπτα να το βρέξω. Αμέ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω βγάλει ψάρι να ξεπαγώνει να το κάνω το βράδυ. Γενικά το να μαγειρέψω σοβαρά για την πάρτη μου και μόνο, δεν παίζει σαν ενδεχόμενο, Πρέπει να παίζει φιλοξενούμενος. Μόνο έτσι.

το ψαρι μπορεις να το βαλεις στον φουρνο στους 100 βαθμους να ξεπαγωσει αμα θες να το φας εκεινη την ωρα. φροντιζεις να το γυρισεις και λιγο και μετα το μαγειρευεις οπως θες.

ερωτηση ο καφες ληγει; εχω εδω ενα πακετο ελληνικο καφε και λεει πανω ημερομηνια ληξης 03/2011. να τον πεταξω ή απλως θα εχει χασει το αρωμα του;

Δημοσ.

Λοιπόν Μοσκίτω μου, λάθος κάνεις. ΕΣΥ είσαι κορίτσι για σπίτι. Απλή, λιτή, απέριττη. Ευκολοσυντήρητη ρε παιδί μου. Την άλλη πού να την συντηρήσεις. Θα να δουλεύεις όλη μέρα για να την ταΐζεις γκουρμεδιές ναούμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...