Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

τσίμπα.

θα τουν πέσουν τα μπαοκια και οι σουπεράδες.

τα μπαόκια δε νομιζω, για τις συμπολιτισες ομως ας κραταει μια πισινη.

Δημοσ.

πουλέτε, χθες είχα έξοδο! Κυκλοφόρησα άφτερ ώρα στο κέντρο της πόλης μετά από... εεε... εεχμμμ... αρκετούς μήνες τέλος πάντων. Το λοιπόν, ανακάλυψα τα εξής:

-τι ολόφρεσκα θεόμουνα κυκλοφορούν στην πόλη ρε σεις; Ο κουμπ(άρος μου) λέει ότι είναι τα πρωτοετή που μόλις έσκασαν στην πόλη από τα πέριξ και είναι φουντωμένα για νυχτερινή ζωή, ίσως και για κάτι άλλο. Αλλά είχα φάει σκόρδο ο μαλάκας, πού να τολμήσω. Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι, εγώ δεν έχω κουτάλι (<κλεμμένο από τον Φάδερ Λέφτερμανν).

-τα μπαρ εξακολουθούν να είναι τιγκα. Πέμπτη βράδυ. Φαντάζομαι τι θα γινόταν αν ήταν Σαββατο. Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία, όχι τα φοιτητόνια.

-ο πούστης ο Κατερινιώτης, πόσα κιλά πεθερά είχε; Τόσα χρόνια πουλάει κοψίδια, ακόμα δεν τελείωσε; Πήγαμε κατά τις 2, είχε 4 κοπέλες μέσα που δουλεύανε, και δεν είχε ψυχή το μαγαζί και αυτές χασμουριότανε. Πιάσαμε και κουβέντα, και λέγοντας κάτι σε στυλ "4 υπάλληλοι εδώ και δεν έχει κόσμο καθόλου, πέσαν οι δουλειές ε;", λένε "μπα, τώρα ετοιμαζόμαστε, κατά τις 3+ σκάνε όλοι από το μπουζουκομάγαζο (!) απέναντι, και γίνεται χαμός εδώ"... Πέμπτη βράδυ, ξαναλέγω...

-Για να κάνουν τόσα τραβέλια πιάτσα εκεί πέρα, σημαίνει ότι κάποιος τα πηδάει. Μα είναι δυνατόν; Μα είναι δυνατόν; Και μιλάμε για κάτι αλογομούρες ναούμ, κάτι αξούριστες, τέτοια.

-αλλά ο συμπαθέστατος κλάδος των εκδιδόμενων γυναικών έχει κρίση. Ή έχει υπερπροσφορά, δυνατό ανταγωνισμό που λειτουργεί υπέρ του καταναλωτή βελτιώνοντας το προϊόν. Γιατί παλιά στον δρόμο ήταν όλα τα μπάζα, κάτι κοντές, χοντρές, ξεδοντιάρες ξερωγώ, και τις καλές τις είχαν σπιτωμένες, στα μαγαζιά. Τώρα με τις αναδουλειές μάλλον έχουν βγάλει το καλύτερο εμπόρευμα στον δρόμο.

-την μισώ αυτήν την πόλη. Ή την αγαπάω; Όχι, την μισώ. Ε, λίγο την αγαπάω κιόλας. Όχι όχι, ολοκληρωτικά την μισώ.

Καλημέρα είπα; Δεν είπα. Καλημέρα σας.

http://www.youtube.com/watch?v=uhw5SP5bNHA

μην πατήσετε το πλέη. Παλιό θρας που μόνο κάτι κολλημένοι στόκοι σαν εμένα γουστάρουν να ακούνε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...