Pantelwolf Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ti καλυτερο απο λιγο blackman τετοια ωρα. black man σαν κι αυτον
YiN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ξύπνημα με πονόλαιμο. Εάν πάω άρρωστη στο αυριανό ραντεβού για πιθανή δουλειά θα κάψω κάποια εκκλησία. Και θα χορεύω γύρω γύρω σαν τους ζουλού.
praktikarioς Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ξύπνημα με πονόλαιμο. Γρίπη είναι, μην ανησυχείς σε 1 βδομάδα θα περάσει. Εάν πάω άρρωστη στο αυριανό ραντεβού για πιθανή δουλειά θα κάψω κάποια εκκλησία. Και θα χορεύω γύρω γύρω σαν τους ζουλού. That I'd like to watch.
YiN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστει όμως. Μ; Είμαι πολύ καιρό άνεργη.
praktikarioς Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστει όμως. Μ; M, M, M. Αν και θα 'ταν ωραίο θέαμα. Είμαι πολύ καιρό άνεργη. Κι εγώ ήμουν (ωραίες εποχές), από Δευτέρα πρώτα ο Theos θα ξανά είμαι. Περαστικά και καλή επιτυχία.
evabb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ναι, χαπακώθηκα με διάφορα. Να δούμε. κανε overdose βιταμινης C απο χαπι και λεμονια. επισης μην φας κρεας η υδατανθρακες. νεροβραστα λαχανικα μονο με λεμονι και αλατι.
praktikarioς Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 κανε overdose βιταμινης C απο χαπι και λεμονια. επισης μην φας κρεας η υδατανθρακες. νεροβραστα λαχανικα μονο με λεμονι και αλατι. In a July 2007 study, researchers wanted to discover whether taking 200 milligrams or more of vitamin C daily could reduce the frequency, duration, or severity of a cold. After reviewing 60 years of clinical research, they found that when taken after a cold starts, vitamin C supplements do not make a cold shorter or less severe. When taken daily, vitamin C very slightly shorted cold duration -- by 8% in adults and by 14% in children. http://www.webmd.com/cold-and-flu/cold-guide/vitamin-c-for-common-cold Τα άλλα περί κρεατικών, υδατανθράκων και λαχανικών από που πηγάζουν;
evabb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 http://www.webmd.com/cold-and-flu/cold-guide/vitamin-c-for-common-cold Τα άλλα περί κρεατικών, υδατανθράκων και λαχανικών από που πηγάζουν; απο το να μην ταιζεις τα μικροβια, ειδικα οι υδατανθρακες. αν ειναι βεβαια ιος δεν θα εχει και τοσο αποτελεσμα. δοκιμασμενη μεθοδος. χαμομηλι, νερο με λεμονι 2 φορες την μερα, μια κουταλια της σουπας με σοδα και καπακι ενα ποτηρι νερο 2 φορες την μερα, και για φαγητο νεροβραστα λαχανικα με αλατι και λεμονι αντε μια φετουλα ψωμι και καθολου φαρμακα ουτε αντιπυρετικα ουτε τπτ (εκτος αν εχεις 40-41 πυρετο οποτε οκ) για δυο μερες αν το κανεις αυτο την τριτη εισαι περδικι. ψοφας της πεινας αλλα μετα νιωθεις σαν να μην αρρωστησες ποτε. α και πολυ νερο. δοκιμασμενο με 100% επιτυχια.
athlios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 χαμομηλι, νερο με λεμονι 2 φορες την μερα, μια κουταλια της σουπας με σοδα και καπακι ενα ποτηρι νερο 2 φορες την μερα, και για φαγητο νεροβραστα λαχανικα με αλατι και λεμονι αντε μια φετουλα ψωμι για δυο μερες αν το κανεις αυτο την τριτη,αν εχεις καταφερει να επιβιωσεις, εισαι λιγο σκατα αλλα μπορεις να δηλωσεις ανετα συμμετοχη στο survivor.
athlios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Πηρε κανεις το καινουριο πασο ? Πολυ μουφα στην εμφανιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις